0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu fren sesini geri giderken mi duyuyorsunuz yoksa ileri yol alırken mi? Ben çok nadir geri geri park manevralarında duyuyorum. Çok kısa süreli bir uğultu şeklinde. Ama ileri yol alırken fren sesi duymadım. Mesela bu hafta sonu hiç duymadım, Salı günü arabayla işim oldu duymadım. Ama geçen hafta duydum mesela.
Ben daha bu gün bu ses için servisteydim geri geri giderken ötmeye başlıyor. Çok gıçık bir durum servis balata degişim + tornaya göndereceğiz dedi.
Ben elletmeyeceğim. Hafta sonu hiç yapmadı mesela. Hoş, sürekli geri de gitmiyorum ya. Yapınca o sesi her zaman da yapmıyor ve soğuk havalarda yapıyordu. No problem deyip bu şekilde mutlu mesut yaşıyorum ben.
Benimde aracı aldığından beri yokuş aşağı düşük hızda giderken frene bastığımda hep ses geliyor. Her gün gittiğim güzergahta böyle bir yokuş aşağı bir yol var ve trafik olduğu için sürekli düşük hızda frenle gitmem gerekiyor. Zamanla diskler frene alışır diye bekledim ama 4500 kmye yaklaştı araç.Bugün akşam video kaydı yaptım. corolla fren sesi video linkiyokuş aşağı giderken düşük hızda frende normalmidir bu ses?
@Burak Atılgan (32862) Ufak tefek seslerde araca müdahale ettirmeye ben de sıcak bakmıyorum.
Şu balata temizleme spreylerini biz hiçbir işlem yapmadan doğrudan jantların arasından uygulayabilir miyiz?