0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnsanlarturkse iyidir kurtse iyidir fransizsa iyidir sunniyse iyidir aleviyse iyidir sagciysa iyidir solcuysa iyidir siyahsa iyidir beyazsa iyidir kotuler kotu olduklari icin kotudur bir aidiyetinden dolayi kotu olunmaz.
Allah için de vatan sevgisi olan teşkilat mensubu polislerimizi başımızdan eksik etmesin...
yav he hePolis ten ölümüne dayak kameralarda Taksim Gezi Parkı Olayları 19 Haziranson cümleye dikkat!Polis ten ölümüne dayak kameralarda Taksim Gezi Parkı Olayları 19 HaziranGezi Parkı Eyleminde Polis ŞiddetiDaha binlerce örnek gösteririm burada. Ayrıca dipnot olarak, bende bir çapulcuyum, hırsız yalakalarından başka kimse tiksinerek bakmıyor bana günlük hayatımda. Herkes diyerek genelleme hakkını nereden alıyorsunuz!
polisi savunanlar boşuna uğraşmasın, polisi sevmeyenlerin fikri değişmez , aynı ayakkabı kutusuyla memleketi soyanları sevenlerin fikri değişmediği gibi bizimde fikrimiz değişmez 2+2 =4 , bende sevmiyorum, nezamanki adaletli davranırlar , nezamanki görevlerini laiki ile yerine getirirler başımın üstünde yerleri var ancak şu halleriyle gözümde değerleri yok.
Arkadaşlar yanlış anlamayında 200.000 tane polis var tahmini, bunların içinde kaç tanesiyle karşılaşıp karakteri hakkında karar verip sonra tümüne maledebildiniz onu anlamadım, gün içinde sıkıntılı kaç kişiyle karşılaşıyorsunuz ve tavrınız ne oluyor önce bunu bir sorgulayın, trafikte bile giderken yeşil yanınca iki saniye bekletene kaçınız sövmüyor, yola atlayan yayaya kaç kişi. Bu sizinle birlikte tüm şoförleri trafikten men etmeyi biraz daha ilerisini söyleyin insanlıktan men etmeyi gerektirir ? Karşılaşılan vatandaşın %70 i sıkıntılı belki daha fazlası, bunlara karşı psikolojinin normal kalması ne kadar mümkün, biraz kendimizi koyun polis yerine. Tabiki rüşvet yiyeni, konumunu görevi dışında kullananları savunmuyorum. Teşkilatın %5 i %10 u yanlış yapıyor diye tamamını silmeye gerek yok, sıkıntılı anınızda yardıma koşacak yine beğenmediğiniz polislerdir. Herkese İyi karalamalar diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.
Yazilan capulcu kelimesinin siyasi bir deyisle hic bir alakasi yoktur.Bu kadar onyargi neden ?