Gönderen Konu: Polis Haftası  (Okunma sayısı 4038 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
Polis Haftası
« : Nisan 08, 2014, 01:06:51 »
10 nisan polis bayrami. tum polislerimizin bayrami.
Vatandas olarak cogunlukla begenmeyiz gerek tavirlarini gerek calismalarini.
Hic alakasi bile olmadigi konularda istemesede taraf olur ve supermen olmasi beklenir. isik hiziyla calismasi her olayi sip diye cozmesi istenir.

Gorevini yaparken 4 kanundan yetki ve sorumluluk alir ama bu kanunlarda kotu yanlari ozluk hakkinda isletilir. anayasaya aykiri calistirilir. surekli suclularla muhatap oldugu icin normal dusunemez her olayda bir art niyet arar suphecidir. agziyla kus tutsa kimseye yaranamaz hos kus tutacak kapasite kalmaz. omru uyku ve isten ibarettir. mesaisi mudurunun iki dudagi arasindadir. bayram bilmez pazar bilmez gece bilmez daha dogrusu hic bi sey bilmez robota baglamistir. planli bir hayati yoktur misfirlikte otururken telefonla goreve cagrilir. cocugu hastalanir akrabalarina arkadaslarina rica eder yoklamasi icin.

Bazi birimleri hic yipranmazken bazi birimleri tum yuku sirtlanir. kendi meslektasi ile bile arasi iyi degildir. duzensiz mesaiden dolayi ailesi ile sorun yasar.
 hirsizi yakalar hirsizdan daha cok mahkemelerde surunur.                                                                         

Herkesin tiksinerek baktigi esrarkes alkolik bimekan travesti hirsiz katil tecavuzcu capulcu ile icli dislidir  bu kadar pis isin icinde hic bir sekilde ustune vazife olmayan devletin baska kurumlarinin islerini yapmasi de beklenir ve cogu zaman yaptirilir.
Gurultu zabita esnaf ve kaldirim isleri belediye tutun alkol denetimi belediye tehdit hakaret kufur savcilik vs vs vs

Ulkumiz nufusu 80 milyon bunun 3 te 2 si sehir nufusu olsa 53 milyon yapar.

200 bin aktif calisani olsa
bunun 10 bini rutbeli
10 bini idari ve gunduz isleri
10 bini takip suclari bolumu
10 bini trafik vs olsa
160 bin kalir bunuda 24 saat daimi gorevden 3 gruba bolunce 53 bin kalir 3 bin izin rapor cikinca 50 bin kalir

50 bin polis 53 milyon nufus
5 polis 5300 nufus
bu nufusun %0.5 suclu % 0.5 suctan etkilenen olsa 53 kisi olur
5 polis 53 hizmet bekleyen

tum bunlarla ilgilenirken en ufak bir kipirdanmada ek gorevlerle bogusur.
ne ailesini memnun edebilir ne vatandasi nede mudurlerini.
Kanunun verdigi yetkiden fazlasini yapmasi istenir. mesela 50 km hiz siniri olan yerde 56 ile giden vatandasa ceza yazilmasin istenir. hirsiz tecavuzcu yakalandiginda dovulsun hirpalansin istenir

medya ile basi daima derttedir hep kotu gosterir polisi hep is yapmayandir polis
hirsizin insan hakki vardir katilin kapkaccinin ama polisin insan hakki yoktur. polis insan degildir cunki. memur degildir erkek degildir anne degildir baba degildir sadece polistir. kimse sahip cikmaz. siyasetciden firca yer medyadan firca yer vatandastan firca yer amirlerinden firca yer bu kadar yemeye alismisken rusfetci diye de damga yer
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Toyota Club Türkiye

Polis Haftası
« : Nisan 08, 2014, 01:06:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
Ynt: Polis olmak
« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2014, 02:26:28 »
yav he he

Polis ten ölümüne dayak kameralarda Taksim Gezi Parkı Olayları 19 Haziran

son cümleye dikkat!

Gezi Parkı Eyleminde Polis Şiddeti

Daha binlerce örnek gösteririm burada. Ayrıca dipnot olarak, bende bir çapulcuyum, hırsız yalakalarından başka kimse tiksinerek bakmıyor bana günlük hayatımda. Herkes diyerek genelleme hakkını nereden alıyorsunuz!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2014, 03:02:12 »
Yazilan capulcu kelimesinin siyasi bir deyisle hic bir alakasi yoktur.
Bu kadar onyargi neden ?
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2014, 03:08:51 »
arif abi senin dedigin polisçilik eskide kaldı.keşke kalmasaydı.çok tanıdıgım var çevremde bu konuda onlar bile kendi teşkilatından şikayetçi..durum öle degil artık.ben kendim bile trafikde denk geldim rüşvetçisine..yeri degil burası oyüzden yazmıcamda eskisi gibi degil artık.içinde hala muhakkak iyileri var ama eski günlerini aratıyorlar.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2014, 03:21:03 »
İnsanlar
turkse iyidir kurtse iyidir fransizsa iyidir sunniyse iyidir aleviyse iyidir sagciysa iyidir solcuysa iyidir siyahsa iyidir beyazsa iyidir  kotuler kotu olduklari icin kotudur bir aidiyetinden dolayi kotu olunmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2014, 03:26:03 »
İnsanlar
turkse iyidir kurtse iyidir fransizsa iyidir sunniyse iyidir aleviyse iyidir sagciysa iyidir solcuysa iyidir siyahsa iyidir beyazsa iyidir  kotuler kotu olduklari icin kotudur bir aidiyetinden dolayi kotu olunmaz.

zaten farkettinse burda bir insalık ayrımından dolayı kötülüğünden bahsetmedim.gerçekten kötü oldukları için kötüler demek istedim.çok konuşulcak bir tarafı yok arif abi gördüklerimi biliyorum duyduklarımıda biliyorum kendi kullaklarımla..dedikodu falan degil.herkezin düşüncesi farklıdır saygım sonsuz ama kalkıp teşkilatta insanlar bile eski huzuru eski yapılanması kalmadı diyorsa üstünede konuşulcak birşey yoktur şahsi düşüncem.gözümün içine baka baka rüşvet isteyen normal rutin kontrolünde ne bakıyorsun yüzüme versene ehliyet ruhsat diyen orantısız güç kullanan trafik kurallarına asıl kendisi uymayan vs vs polislere ben polis demiyorum.ama bunun yanında lütfen siz arabadan inmeyin ben size getiririm ehliyetle ruhsatı bir kaza sebebi olmasın kapınızın açılması diyenlerede saygım sonsuz polislerden.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2014, 03:26:53
bir insanın davranışları konuşma şekli adabı uslubu kişiliginin aynasıdır arif abi.bu bir gerçektir.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2014, 08:29:31 »
Polisleri sevmem bayrami kutlu olsun yinede
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 143900
  • Model Yılı: '01
  • 14 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2014, 08:48:48 »
Eniştem polis, çevik kuvvet olarak başladı - istihbarata geçti şu an komiser, kısmetse seneye Yurtdışına misyon koruma görevlisi olarak gidecek...

Kendisi de pek maalesef sevmez camiayı, özellikle trafikçileri...karakol memuru olarak çalışamam ben diye çalıştı didindi yükseltti kendini...

Camia içinde kokuşmuş personel çok fazla, eniştem polis olsa da bende de bir önyargı var halen...

Ama geneline kötü ve sevmem diyemem.
ZZE111 Terra A.C.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2014, 08:56:02 »
Allah için de vatan sevgisi olan teşkilat mensubu polislerimizi başımızdan eksik etmesin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 143900
  • Model Yılı: '01
  • 14 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 08, 2014, 09:01:17 »
Allah için de vatan sevgisi olan teşkilat mensubu polislerimizi başımızdan eksik etmesin...

Amin  :)
ZZE111 Terra A.C.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2014, 09:04:13 »
  Polis de sizden bizden kişiler. Bizim için çalışıp hizmet veren insanlar. İnsanların yine insanlara yada mallarına gelebilecek zarar,ziyan vs. önüne geçmek, onların güvenliklerini sağlamak için varlar. Her memur gibi kamu yararı için varlar. Var olsunlar... Her meslek grubunda olduğu gibi iyisi kötüsü olabilir. şu meslekten olanlar hep iyidir diyebilir miyiz ?

Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2014, 09:08:09
36 saat uykusuz görev yapan insanın yanlış yapması da olası bunu göz önünde bulunduralım...
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 08, 2014, 09:18:51 »
polisi savunanlar boşuna uğraşmasın, polisi sevmeyenlerin fikri değişmez , aynı ayakkabı kutusuyla memleketi soyanları sevenlerin fikri değişmediği gibi bizimde fikrimiz değişmez 2+2 =4 , bende sevmiyorum, nezamanki adaletli davranırlar , nezamanki görevlerini laiki ile yerine getirirler başımın üstünde yerleri var ancak şu halleriyle gözümde değerleri yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 08, 2014, 09:19:00 »
yav he he

son cümleye dikkat!

Daha binlerce örnek gösteririm burada. Ayrıca dipnot olarak, bende bir çapulcuyum, hırsız yalakalarından başka kimse tiksinerek bakmıyor bana günlük hayatımda. Herkes diyerek genelleme hakkını nereden alıyorsunuz!

+1

Teşekkür et butonu yoktu Can :)
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 08, 2014, 09:38:34 »
Polis kurumu iyidir. İstihdam edilen  polislerin eğitimi ve yönetimi kötüdür. Polis vatanına ve milletine hizmet eder; kendini polis sanan vatanına milletine zulüm eder....

Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 08, 2014, 09:54:11 »
Tüm emniyet teşkilatımızın ve polislerimizin polis bayramını kutlarım.

Elbette herkes eleştirilebilir ancak seviyesi ile hakaret etmeden. Eleştirinin de karşılıklı saygı ve karşılıklı adalet duygusu ile yapılması gerektiğine inanıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 08, 2014, 10:04:12 »
Arkadaşlar yanlış anlamayında 200.000 tane polis var tahmini, bunların içinde kaç tanesiyle karşılaşıp karakteri hakkında karar verip sonra tümüne maledebildiniz onu anlamadım, gün içinde sıkıntılı kaç kişiyle karşılaşıyorsunuz ve tavrınız ne oluyor önce bunu bir sorgulayın, trafikte bile giderken yeşil yanınca iki saniye bekletene kaçınız sövmüyor, yola atlayan yayaya kaç kişi. Bu sizinle birlikte tüm şoförleri trafikten men etmeyi biraz daha ilerisini söyleyin insanlıktan men etmeyi gerektirir ?  Karşılaşılan vatandaşın %70 i sıkıntılı belki daha fazlası, bunlara karşı psikolojinin normal kalması ne kadar mümkün, biraz kendimizi koyun polis yerine. Tabiki rüşvet yiyeni, konumunu görevi dışında kullananları savunmuyorum. Teşkilatın %5 i %10 u yanlış yapıyor diye tamamını silmeye gerek yok, sıkıntılı anınızda yardıma koşacak yine beğenmediğiniz polislerdir. Herkese İyi karalamalar diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.
1996 Corolla gli-2001 Peugeot 206-2005 Corolla terra- 2004  Chevrolet Lacetti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 08, 2014, 10:07:05 »
yav he he

son cümleye dikkat!

:alkis:

polisi savunanlar boşuna uğraşmasın, polisi sevmeyenlerin fikri değişmez , aynı ayakkabı kutusuyla memleketi soyanları sevenlerin fikri değişmediği gibi bizimde fikrimiz değişmez 2+2 =4 , bende sevmiyorum, nezamanki adaletli davranırlar , nezamanki görevlerini laiki ile yerine getirirler başımın üstünde yerleri var ancak şu halleriyle gözümde değerleri yok.
:alkis:
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 08, 2014, 10:16:31 »
Arkadaşlar yanlış anlamayında 200.000 tane polis var tahmini, bunların içinde kaç tanesiyle karşılaşıp karakteri hakkında karar verip sonra tümüne maledebildiniz onu anlamadım, gün içinde sıkıntılı kaç kişiyle karşılaşıyorsunuz ve tavrınız ne oluyor önce bunu bir sorgulayın, trafikte bile giderken yeşil yanınca iki saniye bekletene kaçınız sövmüyor, yola atlayan yayaya kaç kişi. Bu sizinle birlikte tüm şoförleri trafikten men etmeyi biraz daha ilerisini söyleyin insanlıktan men etmeyi gerektirir ?  Karşılaşılan vatandaşın %70 i sıkıntılı belki daha fazlası, bunlara karşı psikolojinin normal kalması ne kadar mümkün, biraz kendimizi koyun polis yerine. Tabiki rüşvet yiyeni, konumunu görevi dışında kullananları savunmuyorum. Teşkilatın %5 i %10 u yanlış yapıyor diye tamamını silmeye gerek yok, sıkıntılı anınızda yardıma koşacak yine beğenmediğiniz polislerdir. Herkese İyi karalamalar diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.

Siz de yanlış anlamayın ama polisler bunu yapmak için para alıyor..Bu onların görevi.. Trafikteki adamla polisi bir tutmanız bence mantık hatası.. Ben de çalıştığım kurumda karşılaştığım sorunlu kişiyle dışarda karşılaşsam tepkilerim farklı olur.. Ama hizmet verdiğimden bu benim işim olduğundan dışarda vereceğimden farklı tepkiler veriyorum.. Bu herkes için böyledir..

Yukarıda arkadaşlarında belirttiği gibi bu imajı düzeltmek yine polislerin elinde... Ben 32 yaşındayım, ne kendim hiç bir polise Allah razı olsun dediğimi hatırlıyorum ne de çevremden duydum.. Bırakın extra özveriyi, çoğu zaman işlerini bile yapmıyorlar..Kusura bakmayın ama bu bize genelleme hakkı verir..

Ha, hakikaten bu işe kendini adamış, işini layığı ile yapan polisleri tenzih ederim ama böyle polisler varsa da çok az olduklarından denk gelemedik sanırım..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 08, 2014, 10:27:27 »
Yazilan capulcu kelimesinin siyasi bir deyisle hic bir alakasi yoktur.
Bu kadar onyargi neden ?

Siyasal iktidarın maşası olan bir kurumdan bahsedilen yazının alt metnine baktığımda elde ettim bu yargıyı. Gelin birlikte inceleyelim o cümleyi. ''Herkesin tiksinerek baktigi esrarkes alkolik bimekan travesti hirsiz katil tecavuzcu capulcu ile icli dislidir.'' Şimdi bu cümleyi neresinden tutsam elimde kalır. Jargon hepinize tanıdık geldi, değil mi! Meydanlarda bağırmaktan sesi kısılan biri söyledi bu cümleyi desem, kimse karşı çıkmaz. Esrarkeş mi, tiksin, alkolik mi, tiksin, travesti mi, tiksin. Buram buram muhafazakâr ideoloji kokan, kendi toplumunun yarattığı ahlakî değerlerin dışında kalan herkesi dışlayan, aşağılayan görüşün tabana yansıması bu. Kimseyi kandırmayalım burada, memlekette Gezi Parkı olayları oldu ve siyasal literatüre ''çapulcu'' diye bir kavram girdi. Ankara'daki kabile reisinin söylemlerinden hiçbir farkı olmayıp, tek o kelime için de politik anlamında kullanmadım derseniz, buradaki art niyeti çocuklar dahi görür. Ben ön yargılı değilim ama siz art niyetlisiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=n5fKOFq4-dM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Nisan 08, 2014, 10:29:03 »
3. kat balkonda suc ustu yakalanan hirsizin avukati savunma yapar.
Muvekkilim tanimadigi 2 sahis tarafindan kovalanmaktadir. korkmustur ve can guvenligi icin ilk gordugu guvenli bir yere saklanmistir.  balkondaki plazma tv cep telefonu ve laptopla hic bir alakasi yoktur.   hakim sucsuz karari verir.
Bu olay 4 gun once oldu. bu hirsizi yakalayan polis hirsiz tarafindan tehdit edilir.

Bu polis bir daha hirsiz yakalarmi.?

Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2014, 10:32:25
.......
Evet ben art niyetliyim.

Niyet okuyucumusunuz ?

Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2014, 10:33:48
.....
Birilerinin ne kadar dinsiz olmaya hakki varsa  birilerininde o kadar dindar olmaya hakki vardir.