Gönderen Konu: Polis Haftası  (Okunma sayısı 3982 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
Ynt: Polis olmak
« Yanıtla #20 : Nisan 08, 2014, 10:42:05 »
.......
Evet ben art niyetliyim.

Niyet okuyucumusunuz ?

Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2014, 10:33:48
.....
Birilerinin ne kadar dinsiz olmaya hakki varsa  birilerininde o kadar dindar olmaya hakki vardir.

Sizin buradaki muhalif yazılara verdiğiniz provokatif cevapları da biliyorum. Bu mevzuyu daha fazla tartışmak da istemiyorum sizinle zira konunun öznesi dünyada en nefret ettiğim insanlar. Ayrıca soru anlamı veren -mi,-mı ve sonrasında gelen ekler ayrı yazılır. Dahi anlamına gelen -de'ler ayrı yazılır.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 08, 2014, 10:42:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 08, 2014, 10:52:04 »
Mutluluklar
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 08, 2014, 11:21:48 »
Arkadaşlar lütfen kimse incinmesin, kimse kimseyi de incitmesin. Herkese saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 08, 2014, 11:38:43 »
Allah için de vatan sevgisi olan teşkilat mensubu polislerimizi başımızdan eksik etmesin...

polis bayramından bahsedildiğini unutmayalım,

hepimiz biliyoruz ki kimse sütten çıkmış ak kaşık değil,

sevmemek için onlarca neden yazıldığı gibi, sevmek içinde onlarca neden yazılabilir,

sevmeyen yada uygun görmeyen karşı karşıya kalmamak adına kutlama mesajı yazmayabilir,

karşılıklı gerekçeler oluşturarak yazmak burada bize sonuç getirmez...

böyle gitmesi durumunda buradan alınacak tek sonuç; kalp kırmak ve  insanların birbirine kin besleyerek, nefret duyarak bundan sonraki form yazılarını okumak olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 08, 2014, 11:44:36 »
:) kimse kimsenin derdinden anlamaz arkadaş.
Dışı seni içi beni yakar derler ya tamamiyle öyle.
İstisnalar kaideyi bozmaz. Siz istisna edilenleri görüyorsunuz.
Hiç bir zaman istisna olmayanları gün yüzüne çıkarmıyorsunuz.

He çözümü ne mi ? . Öncelikle Dünyaya niye geldiniz ? Bu sorunun cevabını bilmeyenler bulduğunda tüm dünya rahata erer. Ama sanmıyorum ki gözü kör olanlar bu cevabı bulabilesin.
Büyüklere Saygı !.
Küçüklere sevgi ! .

Son olarak , burası toyota kullanan arkadaşların forumu, burada siyaset, sağ, sol tartışmaları yapılmamalıdır.

Polis bayramı diye konu açılıp kutlanılmış, madem sevmiyorsun o zaman susmalısın, madem seviyorsun o zaman kutlu olsun dersin !.

Kimse kimseye söylenip durmamalı. Güzelim forumun içine etmemeli . Lütfen arkadaşlar .

Büyüklerimden af diliyorum ağır laf ettiysem saygısızlık değil forumu sevdiğimden yazıyorum.

http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '17
  • 69 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 08, 2014, 12:12:32 »
 Ben önce polis yeminini okudum. Polislik mesleğine başlarken ettiği yemine sadık kalan, suçluya korku, masum vatandaşta sevgi ve huzur duygusu uyandıran   tüm polis arkadaşların bayramı, haftası, günü kutlu olsun. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlarına sabır ve kolaylıklar diliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 08, 2014, 12:25:10 »
Klasik türk polisi arabasina biner  sanki kendi arabasi artisligini yapar bizim paralarimizla alinmis arabalarla gezerler işlerine geleni çevirirler torpidoda bi karton yurt disindan gelmis sigara vardi limanda calişan arkadasim vardi o verdi onada hediye gelmiş kaçakçı damgasi yiyorduk az daha yok nerelisin yok bu ne :) polisler olmasa belkide daha iyi olur
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 08, 2014, 13:16:12 »
polis yada güvenlik görevlileri olmasa kaos olur, olduğu halde suç oranları vs. ortada. polis olmasa can, mal güvenliğini kendimiz mi sağlayacağız ? öyle mi diyorsunuz ?
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 08, 2014, 13:19:29 »
polis ile şuan kaos ortadan kalktımı peki sizce..burda polis olup olmaması degil konu polis teşkilatının yapılanmasının eskisi gibi olmadıgından dolayı eski güveni vermedigi saglıyamadıgı eski iyi yüzü kalmadıgı vs vs..illaki polis teşkilatı olcak illaki asker olcak.ama laikiyle insanca dürüstçe mertçe adeletli hiçbirşeyin baskısı altnda kalmadan tarafsız yapıcak işini..kendi içlerinde bile son geldigi durumdan memnuniyetsizlik var.nasıl olursa durumlarını hala çok iyiler diyip geçebiliyoruz işte bunu anlamak çok zor

Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2014, 13:24:01
Ben önce polis yeminini okudum. Polislik mesleğine başlarken ettiği yemine sadık kalan, suçluya korku, masum vatandaşta sevgi ve huzur duygusu uyandıran   tüm polis arkadaşların bayramı, haftası, günü kutlu olsun. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlarına sabır ve kolaylıklar diliyorum.

+1
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Nisan 08, 2014, 13:24:46 »
polis işini yaptığı zaman ayağına taş gelmiyor ki onun yaptığı işin değerini anlayasın. polis görevini yapmadığında anlarız ancak değerini. gece rahat uyuyunca değil; sabaha kadar malın mı zarar görecek yada ırzın mı diye rahatsız olunca anlarsın değerini.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Nisan 08, 2014, 13:26:43 »
:) kimse kimsenin derdinden anlamaz arkadaş.
Dışı seni içi beni yakar derler ya tamamiyle öyle.
İstisnalar kaideyi bozmaz. Siz istisna edilenleri görüyorsunuz.
Hiç bir zaman istisna olmayanları gün yüzüne çıkarmıyorsunuz.

He çözümü ne mi ? . Öncelikle Dünyaya niye geldiniz ? Bu sorunun cevabını bilmeyenler bulduğunda tüm dünya rahata erer. Ama sanmıyorum ki gözü kör olanlar bu cevabı bulabilesin.
Büyüklere Saygı !.
Küçüklere sevgi ! .

Son olarak , burası toyota kullanan arkadaşların forumu, burada siyaset, sağ, sol tartışmaları yapılmamalıdır.

Polis bayramı diye konu açılıp kutlanılmış, madem sevmiyorsun o zaman susmalısın, madem seviyorsun o zaman kutlu olsun dersin !.

Kimse kimseye söylenip durmamalı. Güzelim forumun içine etmemeli . Lütfen arkadaşlar .

Büyüklerimden af diliyorum ağır laf ettiysem saygısızlık değil forumu sevdiğimden yazıyorum.

Eğer mesajım silinecekse de ilk önce bana saygı duyup sebebini söyleyiniz .... !!!!

burası özgür bir ortam forum kurallarının dışına çıkılmadan insanlar istedigi yorumu yapabilirler.forumda birçok konuda insanlar biraraya gelip konu dışındada yorum yapabiliyorlar ki bu okadarda bagımsız bir konu başlıgı degil.böle birşeye karışılması susucaksınız denilmesi hoş degil.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Nisan 08, 2014, 13:29:21 »

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Nisan 08, 2014, 13:32:04 »
polis işini yaptığı zaman ayağına taş gelmiyor ki onun yaptığı işin değerini anlayasın. polis görevini yapmadığında anlarız ancak değerini. gece rahat uyuyunca değil; sabaha kadar malın mı zarar görecek yada ırzın mı diye rahatsız olunca anlarsın değerini.

polisin işini yaptıgı zamanda neler oldugunu biliyorum yapmadıgındada neler oldugunu biliyorum.gerçek ülgen abimizin dedigi gibi o polisleri gerçekten çok arıyorum.ama şu son zamanda sokaklardan toplananlar var ya hani onlarıda kınıyorum.o söledigin korkularla zaten uyuyoruz.hırsızlıgın azalmadıgı giderek arttıgı bir dönemdeyiz sapıkların azaldıgı degil giderek arttıgı bir dönemdeyiz.hakkıyla işini yapan tüm polislerin güzel günlerini kutluyorum.onun dışındakileri Allaha havaleediyorum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 08, 2014, 13:32:10 »
Öyle şeyler yazılmış ki sanki polisleri yurtdışından veya uzaydan getiriyorlar. Hepsi bu vatanın evlatları hepsi bizlerden biri, bütün polisleri hatta polislik kurumunu da içine katan açıklamalar olmuş. Aslında kendi kendimize yapılan eleştiriler haline dönüşmüş bunlar. askerimize sahip çıktığımız kadar polisimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Gecesi gündüzü yok, hafta içi hafta sonu yok, sabah 8 akşam 5 genelde yok gece 11 var 12 var, evde bekleyen bir tane eş bi tane belki daha fazla bebek var çocuk var. Gün boyu başına ne geleceği belli olmadan yaşayan hayati riski en yüksek çalışanlar belkide onlar. ayrıca para vs alıyorlar denmiş de, bazı polislerin yaptığı, yapmak zorunda olduğu işi para verseler de yapmazsınız.
Siyasi olaylar yüzünden polis hep karşı taraf olarak görüldü üvey evlat muamelesi yapılıyor artık son olaylardan sonra. Bunları ailemden biri, herhangi bir tanıdığım veya arkadaşım polis olduğu için yazmadım.
görevini yapmayan yapamayan yapmak istemeyen her meslek grubunda insanlar var. avukatlar desem, hakimler desem, doktorlar mühendisler taksiciler dolmuşcular desem bunlardan hangi mesleğin mensupları tamamiyle dürüst, işine sadık yada işlerini tamamen doğru şekilde yapıyorlar?
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Nisan 08, 2014, 13:32:30 »
burası özgür bir ortam forum kurallarının dışına çıkılmadan insanlar istedigi yorumu yapabilirler.forumda birçok konuda insanlar biraraya gelip konu dışındada yorum yapabiliyorlar ki bu okadarda bagımsız bir konu başlıgı degil.böle birşeye karışılması susucaksınız denilmesi hoş degil.

Yazdığım mesajı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum ;)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2014, 13:34:12
Öyle şeyler yazılmış ki sanki polisleri yurtdışından veya uzaydan getiriyorlar. Hepsi bu vatanın evlatları hepsi bizlerden biri, bütün polisleri hatta polislik kurumunu da içine katan açıklamalar olmuş. Aslında kendi kendimize yapılan eleştiriler haline dönüşmüş bunlar. askerimize sahip çıktığımız kadar polisimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Gecesi gündüzü yok, hafta içi hafta sonu yok, sabah 8 akşam 5 genelde yok gece 11 var 12 var, evde bekleyen bir tane eş bi tane belki daha fazla bebek var çocuk var. Gün boyu başına ne geleceği belli olmadan yaşayan hayati riski en yüksek çalışanlar belkide onlar. ayrıca para vs alıyorlar denmiş de, bazı polislerin yaptığı, yapmak zorunda olduğu işi para verseler de yapmazsınız.
Siyasi olaylar yüzünden polis hep karşı taraf olarak görüldü üvey evlat muamelesi yapılıyor artık son olaylardan sonra. Bunları ailemden biri, herhangi bir tanıdığım veya arkadaşım polis olduğu için yazmadım.
görevini yapmayan yapamayan yapmak istemeyen her meslek grubunda insanlar var. avukatlar desem, hakimler desem, doktorlar mühendisler taksiciler dolmuşcular desem bunlardan hangi mesleğin mensupları tamamiyle dürüst, işine sadık yada işlerini tamamen doğru şekilde yapıyorlar?
+1
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Nisan 08, 2014, 13:34:37 »
Yazdığım mesajı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum ;)

gerek yok ne yazdıgımı biliyorum..şikayetedebilirsin istersen.kimse kimseye hoşuna gitmiyorsa suscaksın gibi bir anlam çıkaran cümle yazamaz burda...birçok tartışmalı konu başlıgı olmuştur forumda ve böle bir cevap verilmemiştir.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 08, 2014, 13:36:47 »
Polis de insandır, insanlar karakterlerine göre ayrılır. Her meslek grubu gibi iyileri de vardır, kötüleri de. Art niyetlisi de vardır, yufka yüreklisi de. Burada bu denli tartışmanın hiç bir gereği yok. Biz forumculara bir şey kazandırmayacağı ve siyasetin burada tartışılmayacağı görüşündeyim. Bu arada tüm polis teşkilatının polis haftası kutlu olsun...  Saygılar...
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Nisan 08, 2014, 13:37:48 »
gerek yok ne yazdıgımı biliyorum..şikayetedebilirsin istersen.kimse kimseye hoşuna gitmiyorsa suscaksın gibi bir anlam çıkaran cümle yazamaz burda...birçok tartışmalı konu başlıgı olmuştur forumda ve böle bir cevap verilmemiştir.
Hala anlamamışsın :) . Sorun susturmak değil . Neyse bizde polemiğe girmeyelim :) .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Nisan 08, 2014, 13:38:12 »

meslegini düzgün yapmayan diger meslek guruplarıylada ilgili konu açılsın onlarında ahlaksızını görevini düzgün yapmıyanını vs hemen eleştirelim.ayrımcılık degil burda amaç.ama konuya vakıf oldugum için yazıyorum son durumunu gayette açık birşekilde biliyorum.içlerinde dünyalar iyisi olanları var buna hiçbir sözüm yok.ama son yapılanmasından kendileri bile şikayetçiyken yok yaaa aslanlar hala demekde dogru degil.olmsaydılar maşa.izinvermeseydiler..yapacak birşey yok
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Nisan 08, 2014, 13:38:36 »
Polis de insandır, insanlar karakterlerine göre ayrılır. Her meslek grubu gibi iyileri de vardır, kötüleri de. Art niyetlisi de vardır, yufka yüreklisi de. Burada bu denli tartışmanın hiç bir gereği yok. Biz forumculara bir şey kazandırmayacağı ve siyasetin burada tartışılmayacağı görüşündeyim. Bu arada tüm polis teşkilatının polis haftası kutlu olsun...  Saygılar...
+ 1

İstemediğiniz polislerden birisi.
http://www.ajanshaber.com/umraniyede-otomobil-polise-carpti-haberi/50715