0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.......Evet ben art niyetliyim.Niyet okuyucumusunuz ?Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2014, 10:33:48.....Birilerinin ne kadar dinsiz olmaya hakki varsa birilerininde o kadar dindar olmaya hakki vardir.
Allah için de vatan sevgisi olan teşkilat mensubu polislerimizi başımızdan eksik etmesin...
Ben önce polis yeminini okudum. Polislik mesleğine başlarken ettiği yemine sadık kalan, suçluya korku, masum vatandaşta sevgi ve huzur duygusu uyandıran tüm polis arkadaşların bayramı, haftası, günü kutlu olsun. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlarına sabır ve kolaylıklar diliyorum.
kimse kimsenin derdinden anlamaz arkadaş.Dışı seni içi beni yakar derler ya tamamiyle öyle. İstisnalar kaideyi bozmaz. Siz istisna edilenleri görüyorsunuz.Hiç bir zaman istisna olmayanları gün yüzüne çıkarmıyorsunuz. He çözümü ne mi ? . Öncelikle Dünyaya niye geldiniz ? Bu sorunun cevabını bilmeyenler bulduğunda tüm dünya rahata erer. Ama sanmıyorum ki gözü kör olanlar bu cevabı bulabilesin. Büyüklere Saygı !.Küçüklere sevgi ! .Son olarak , burası toyota kullanan arkadaşların forumu, burada siyaset, sağ, sol tartışmaları yapılmamalıdır. Polis bayramı diye konu açılıp kutlanılmış, madem sevmiyorsun o zaman susmalısın, madem seviyorsun o zaman kutlu olsun dersin !. Kimse kimseye söylenip durmamalı. Güzelim forumun içine etmemeli . Lütfen arkadaşlar . Büyüklerimden af diliyorum ağır laf ettiysem saygısızlık değil forumu sevdiğimden yazıyorum. Eğer mesajım silinecekse de ilk önce bana saygı duyup sebebini söyleyiniz .... !
polis işini yaptığı zaman ayağına taş gelmiyor ki onun yaptığı işin değerini anlayasın. polis görevini yapmadığında anlarız ancak değerini. gece rahat uyuyunca değil; sabaha kadar malın mı zarar görecek yada ırzın mı diye rahatsız olunca anlarsın değerini.
burası özgür bir ortam forum kurallarının dışına çıkılmadan insanlar istedigi yorumu yapabilirler.forumda birçok konuda insanlar biraraya gelip konu dışındada yorum yapabiliyorlar ki bu okadarda bagımsız bir konu başlıgı degil.böle birşeye karışılması susucaksınız denilmesi hoş degil.
Öyle şeyler yazılmış ki sanki polisleri yurtdışından veya uzaydan getiriyorlar. Hepsi bu vatanın evlatları hepsi bizlerden biri, bütün polisleri hatta polislik kurumunu da içine katan açıklamalar olmuş. Aslında kendi kendimize yapılan eleştiriler haline dönüşmüş bunlar. askerimize sahip çıktığımız kadar polisimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Gecesi gündüzü yok, hafta içi hafta sonu yok, sabah 8 akşam 5 genelde yok gece 11 var 12 var, evde bekleyen bir tane eş bi tane belki daha fazla bebek var çocuk var. Gün boyu başına ne geleceği belli olmadan yaşayan hayati riski en yüksek çalışanlar belkide onlar. ayrıca para vs alıyorlar denmiş de, bazı polislerin yaptığı, yapmak zorunda olduğu işi para verseler de yapmazsınız. Siyasi olaylar yüzünden polis hep karşı taraf olarak görüldü üvey evlat muamelesi yapılıyor artık son olaylardan sonra. Bunları ailemden biri, herhangi bir tanıdığım veya arkadaşım polis olduğu için yazmadım. görevini yapmayan yapamayan yapmak istemeyen her meslek grubunda insanlar var. avukatlar desem, hakimler desem, doktorlar mühendisler taksiciler dolmuşcular desem bunlardan hangi mesleğin mensupları tamamiyle dürüst, işine sadık yada işlerini tamamen doğru şekilde yapıyorlar?
Yazdığım mesajı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum
gerek yok ne yazdıgımı biliyorum..şikayetedebilirsin istersen.kimse kimseye hoşuna gitmiyorsa suscaksın gibi bir anlam çıkaran cümle yazamaz burda...birçok tartışmalı konu başlıgı olmuştur forumda ve böle bir cevap verilmemiştir.
Polis de insandır, insanlar karakterlerine göre ayrılır. Her meslek grubu gibi iyileri de vardır, kötüleri de. Art niyetlisi de vardır, yufka yüreklisi de. Burada bu denli tartışmanın hiç bir gereği yok. Biz forumculara bir şey kazandırmayacağı ve siyasetin burada tartışılmayacağı görüşündeyim. Bu arada tüm polis teşkilatının polis haftası kutlu olsun... Saygılar...