Gönderen Konu: Galaxy S4 Fiyatı !!  (Okunma sayısı 6680 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
Galaxy S4 Fiyatı !!
« : Nisan 05, 2014, 22:58:47 »
Merhaba,

Samsung Galaxy S4 fiyatına baktım.

Migros, Carrefour, Teknosa, Turkcell fiyatları çok değişiyor.
300 TL fark var fiyatlar arasında.

Bu fiyatlar neden bu kadar değişiyor ? Bilmediğimiz bir şey mi var acaba ? Garanti, teknoloji, imalat yeri vs.
Bilen varsa açıklayabilir mi ?

Teşekkürler
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Toyota Club Türkiye

Galaxy S4 Fiyatı !!
« : Nisan 05, 2014, 22:58:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: Galaxy S4 Fiyatı !!
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2014, 23:01:30 »
Migros  Carrefour paralel ithalat olabilir...
Teknosa ve türkcell genelde pahalı satarlar...
Siz en doğru fiyat için samsung bayiine gidin...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 600000
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2014, 23:10:21 »
siz turkcell avea vodafone bayilerinden bakın aslında şuna dikkat edin ithalatçı firma garantili derse almayın zaten 200-300 liralık fiyat farkı bundandır yani samsung telpa gempa mobiltel garantili telefonlar daha pahalıdır o açıdan bayilerden almayı tercih edin samsung s4 belirttiğim garanti firmaların garantisi altındaysa
fiyatı:1550-1600 arası olması lazım bunları bir telefoncu olarak söylyrum
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2014, 23:18:36 »
Ps4 gibi, paralel ithalat olanlar daha ucuz. Tam garantili derseniz en az 1500 u gozden cikarmalisiniz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2014, 23:26:58 »
siz turkcell avea vodafone bayilerinden bakın aslında şuna dikkat edin ithalatçı firma garantili derse almayın zaten 200-300 liralık fiyat farkı bundandır yani samsung telpa gempa mobiltel garantili telefonlar daha pahalıdır o açıdan bayilerden almayı tercih edin samsung s4 belirttiğim garanti firmaların garantisi altındaysa
fiyatı:1550-1600 arası olması lazım bunları bir telefoncu olarak söylyrum

Teşekkürler.
Migros'da 1399 TL. Turkcell de 1699 TL.
Neden bu kadar fiyat farkı var diye sorduğumda, garanti veren firmadan dolayı fark oluyor dediler.
Siz de aynı şeyi söylüyorsunuz.
İthalatçı firma garantisi altında ise , garanti süresi içinde olabilecek problemlere kayıtsız kalınıyor diye duydum.
Hatta şöyle bir açıklama gördüm bir yerde.
"İthalatçı Firma Garantisi" altında denilen firmayı aradığınızda 3-4 servisçi anca bulabiliyorsunuz.

Ama Samsung Türkiye veya Genpa, KVK gibi garantiler olursa servis ağı çok daha yaygın tabi.

Telefoncuysanız bilirsiniz.
300 TL fazla verip telefonu aldınız. SOnra diyelim ürün 3 ay sonra bozuldu.
Bahsettiğiniz KVK, Genpa veya Samsung Türkiye gibi kuruluşlar hemen etkili bir şekilde değiştirme veya onarım yapıyorlar mı ? Yoksa işi yokuşa mı sürüyorlar diğerleri gibi ?

Teşekkürler
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2014, 23:40:18 »
Abi 2 haftadır büyük bir telefon arayışındaydım. Şunu söyleyim samsung kvk genpa gibi firmalar 1 adım daha öndedir paralel ithalatlara göre. Ama paralel ithalatlarda ucuz oluyor işte orada tıkanıp kalıyorsun. Bu arada 2 hafta önce doğubankta paralel ithalat s4 ler 1350 tl idi haberin olsun.

Sana tavsiyem s4 de alma bu arada abi. Sebebi ise 2 tane kronik sorunu var. Batarya şişmesi ve kasa boya soyulması. Eğer illaki alacağım diyorsan samsunga gitmeni tavsiye ederim teknosadan filan daha ucuza samsung garantisi ile satıyorlar.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 05, 2014, 23:49:22 »
Onu bunu boşverin Samsung S5 nabız okuyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #7 : Nisan 05, 2014, 23:55:21 »
Onu bunu boşverin Samsung S5 nabız okuyor :)

Bu telefon isinin sonu yok arkadas :) resmen para tuzagi oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Nisan 05, 2014, 23:56:55 »
Abi 2 haftadır büyük bir telefon arayışındaydım. Şunu söyleyim samsung kvk genpa gibi firmalar 1 adım daha öndedir paralel ithalatlara göre. Ama paralel ithalatlarda ucuz oluyor işte orada tıkanıp kalıyorsun. Bu arada 2 hafta önce doğubankta paralel ithalat s4 ler 1350 tl idi haberin olsun.

Sana tavsiyem s4 de alma bu arada abi. Sebebi ise 2 tane kronik sorunu var. Batarya şişmesi ve kasa boya soyulması. Eğer illaki alacağım diyorsan samsunga gitmeni tavsiye ederim teknosadan filan daha ucuza samsung garantisi ile satıyorlar.

Teşekkürler.
S4 eleştirilerine bakıyorum.
Ama şunu da görmek gerek. Problemsiz marka veya problemsiz model yok aslında.
Tamam. Başım ağrımasın diye 300 TL fazla verip aldık. Sonra bir problem çıktı ve gerekli ilgiyi göremedik.
Bu sefer hem 300 TL fazla verip hem de telefondan olmak var.
Yani benim derdim şu :
300 TL fazla vermeye değer mi değmez mi ?
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #9 : Nisan 06, 2014, 00:01:52 »
Teşekkürler.
S4 eleştirilerine bakıyorum.
Ama şunu da görmek gerek. Problemsiz marka veya problemsiz model yok aslında.
Tamam. Başım ağrımasın diye 300 TL fazla verip aldık. Sonra bir problem çıktı ve gerekli ilgiyi göremedik.
Bu sefer hem 300 TL fazla verip hem de telefondan olmak var.
Yani benim derdim şu :
300 TL fazla vermeye değer mi değmez mi ?

Bence degmez,  paralel ithalattan da alsaniz garantisi olacak sonucta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 06, 2014, 00:07:31 »
Selim bey 300 tl vermenize değer ama şu da var . O 300 tl farkı gidip genpa ve kvk garantililere vermeyin . Ya samsung türkiye garantili yada başarı garantili tavsiye ederim . Genpa ve kvk nın  sadece ismi var inanın servisleri berbat onun yerine 300 tl ucuza paralel ithalat almak daha iyi . Benim tavsiyem samsung türkiye garantili bir cihaz almanızdan yanadır zaten samsung türkiye garantili aldınız mı başarı da cihaza bakıyor diye biliyorum ama emin değilim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Nisan 06, 2014, 00:16:36 »
Selim bey 300 tl vermenize değer ama şu da var . O 300 tl farkı gidip genpa ve kvk garantililere vermeyin . Ya samsung türkiye garantili yada başarı garantili tavsiye ederim . Genpa ve kvk nın  sadece ismi var inanın servisleri berbat onun yerine 300 tl ucuza paralel ithalat almak daha iyi . Benim tavsiyem samsung türkiye garantili bir cihaz almanızdan yanadır zaten samsung türkiye garantili aldınız mı başarı da cihaza bakıyor diye biliyorum ama emin değilim .

Benim de çekinmemin nedeni bu zaten
Genpa ve KVK "paralel ithalattan" ne kadar daha iyi . Bundan emin olamadım bir türlü.
Cevaplardan sonra kabaca bir fikrim var ama

Çok teşekkürler
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #12 : Nisan 06, 2014, 08:14:51 »
Benim de çekinmemin nedeni bu zaten
Genpa ve KVK "paralel ithalattan" ne kadar daha iyi . Bundan emin olamadım bir türlü.
Cevaplardan sonra kabaca bir fikrim var ama

Çok teşekkürler

Selim bey firma karalamak gibi olmasın ama ben bugüne kadar genpa ve kvk dan memnun olanı görmedim . Benim daha önce sorunu olan 2 telefonumu daha beter bozup bana verdiler . Ben dediğim gibi samsung türkiye garantili veya başarı garantili tavsiye ederim . Daha önce migrosatan aldığım galaxy s cihazım başarı garantiliydi şimdi hangi firmanın telini satıyorlar bilmiyorum ama migrosta fiyat ucuzsa o cihazı bir araştırın zaten samsung türkiye garantili kutuların üstünde samsung türkiyenin hologramı bulunuyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 06, 2014, 10:17:07 »
Kvk genpa gibi markalar büyük marka bunlardan memnun kalmıyanlar olabilir işi yokuşa sürebilirler şuanlık note 2 kullanicisi olarak hiç garantilik işim olmadî samsung türkiye garantisi var  migros ve carfour gibi yerlerim garantisine iyi dikkat edin bence prof makina alicaktim az daha garantisini bilmiyodum sonra fark ettim  zaten migros carfourdan paralel ithalat alicaginiza dogu banktan alsaniz daha ucuza bile gelebilir  bu arada benim telefonum kaskolu aldiginizda kasko yaptirmanizida tavsiye ederim eger turkcell gibi bi yerden alicaksaniz :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 06, 2014, 11:13:15 »
Kvk genpa gibi markalar büyük marka bunlardan memnun kalmıyanlar olabilir işi yokuşa sürebilirler şuanlık note 2 kullanicisi olarak hiç garantilik işim olmadî samsung türkiye garantisi var  migros ve carfour gibi yerlerim garantisine iyi dikkat edin bence prof makina alicaktim az daha garantisini bilmiyodum sonra fark ettim  zaten migros carfourdan paralel ithalat alicaginiza dogu banktan alsaniz daha ucuza bile gelebilir  bu arada benim telefonum kaskolu aldiginizda kasko yaptirmanizida tavsiye ederim eger turkcell gibi bi yerden alicaksaniz :)

Bazi kasko firmalarinda 2 el parca takabiliyorlarmis. Kasko firmasi yetkili servisle farkli oldugu icin kaskoda yapilan islem sonucu tel garanti disi kaliyormus bu arada :)
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Nisan 06, 2014, 11:16:07 »
Doğrudur abi ama   sonuçta senden kaynakli bi hasar olunca telefonu garanti yapmiyor ya cebinden ödiycen ki garanti firmalari kvk genpa vs bunlar aynı yetkili araba servisi gibi fiyatlari şişiriyor yada dişarda yaptircan yine garanti bozuluyor  bi farki kalmiyor yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 06, 2014, 12:08:13 »
vallahi acıyorum şu telefonlara verilen paralara. Herkes tabiki daha iyiye sahip olmak ister, akıllı telefonların hangi özelliğini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama çok elzem olmayan özellikler için verilen paraya yazıktır. Geçen aya kadar aklı olmayan bir telefon kullanıyordum ama zamana ayak uydurmak baabında gittim general mobile discovery aldım 630 TLye ve ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Bu para bile bana çok geldi ama daha fazlasını vermeye param yeter ama aklım yetmiyor
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 06, 2014, 12:28:34 »
Teşekkürler.
Migros'da 1399 TL. Turkcell de 1699 TL.
Neden bu kadar fiyat farkı var diye sorduğumda, garanti veren firmadan dolayı fark oluyor dediler.
Siz de aynı şeyi söylüyorsunuz.
İthalatçı firma garantisi altında ise , garanti süresi içinde olabilecek problemlere kayıtsız kalınıyor diye duydum.
Hatta şöyle bir açıklama gördüm bir yerde.
"İthalatçı Firma Garantisi" altında denilen firmayı aradığınızda 3-4 servisçi anca bulabiliyorsunuz.

Ama Samsung Türkiye veya Genpa, KVK gibi garantiler olursa servis ağı çok daha yaygın tabi.

Telefoncuysanız bilirsiniz.
300 TL fazla verip telefonu aldınız. SOnra diyelim ürün 3 ay sonra bozuldu.
Bahsettiğiniz KVK, Genpa veya Samsung Türkiye gibi kuruluşlar hemen etkili bir şekilde değiştirme veya onarım yapıyorlar mı ? Yoksa işi yokuşa mı sürüyorlar diğerleri gibi ?

Teşekkürler
aslında bakarsanız samsung türkiye olsun genpa telpa farketmez sistemde oluşabilecek her türlü arızayı gideriyorlar o konuda sıkıntı yok ama suya düşse veya elinizden düştüğünde oluşabilecek arızalara tüketici hatası deyip geri gönderiyor yani garantili diyoruz fakat eskiye göre garanti şartları çok değişti ayrıca değiştirme konusuna gelince bir yıl içerisinde en az dört defa veya imalatçı-üretici veya ithalatçı tarafından belirlenen garanti süresi içerisinde altı defa arızalanması durumundan sonra cihaz değişimine gidiliyor şunuda söyleyeyim samsung s4'te çok doğru bir karar vermissiniz telefonlarda gerçekten samsung gibisi yok sorunsuzluk açısından eğlence açısından evet şuda var s2 s3 s4 yan taraflarındaki gri kaplaması zamanla yıpranıyor çok sıkıntı olursa  onada silikon şeffaf bir kılıf alıp önüne geçebilirsiniz ama tekrar söylüyorum arada 300 tlye değermi evet değer bir çok örnek verebilirim kafanızı şişirmek istemem   
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Nisan 06, 2014, 12:47:42 »
Samsunglarin genel sorunu yan metal gibi görúnen ama plastik parlak olan kisim yere duserse veya surtulurse atmaya basliyo zaten ozaman anliyosunuz plastik oldugunu ama eski iphone 3 ve 3s lerde boyle bisey yok kenarlari metal

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #19 : Nisan 06, 2014, 16:54:06 »
Doğrudur abi ama   sonuçta senden kaynakli bi hasar olunca telefonu garanti yapmiyor ya cebinden ödiycen ki garanti firmalari kvk genpa vs bunlar aynı yetkili araba servisi gibi fiyatlari şişiriyor yada dişarda yaptircan yine garanti bozuluyor  bi farki kalmiyor yani :)

Ama şöyle bir şey var .Diyelim telefonu aldınız ve 6 ay içinde yere düşürdünüz ekran çatladı servise ücreti karşılığı yaptırırdınız mı telin garantisi devam eder fakat kasko firması teli dışarıda yaptırırsa telin kalan 1.5 yıllık garantisi ölüyor .