0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
siz turkcell avea vodafone bayilerinden bakın aslında şuna dikkat edin ithalatçı firma garantili derse almayın zaten 200-300 liralık fiyat farkı bundandır yani samsung telpa gempa mobiltel garantili telefonlar daha pahalıdır o açıdan bayilerden almayı tercih edin samsung s4 belirttiğim garanti firmaların garantisi altındaysa fiyatı:1550-1600 arası olması lazım bunları bir telefoncu olarak söylyrum
Onu bunu boşverin Samsung S5 nabız okuyor
Abi 2 haftadır büyük bir telefon arayışındaydım. Şunu söyleyim samsung kvk genpa gibi firmalar 1 adım daha öndedir paralel ithalatlara göre. Ama paralel ithalatlarda ucuz oluyor işte orada tıkanıp kalıyorsun. Bu arada 2 hafta önce doğubankta paralel ithalat s4 ler 1350 tl idi haberin olsun. Sana tavsiyem s4 de alma bu arada abi. Sebebi ise 2 tane kronik sorunu var. Batarya şişmesi ve kasa boya soyulması. Eğer illaki alacağım diyorsan samsunga gitmeni tavsiye ederim teknosadan filan daha ucuza samsung garantisi ile satıyorlar.
Teşekkürler.S4 eleştirilerine bakıyorum.Ama şunu da görmek gerek. Problemsiz marka veya problemsiz model yok aslında.Tamam. Başım ağrımasın diye 300 TL fazla verip aldık. Sonra bir problem çıktı ve gerekli ilgiyi göremedik.Bu sefer hem 300 TL fazla verip hem de telefondan olmak var.Yani benim derdim şu :300 TL fazla vermeye değer mi değmez mi ?
Selim bey 300 tl vermenize değer ama şu da var . O 300 tl farkı gidip genpa ve kvk garantililere vermeyin . Ya samsung türkiye garantili yada başarı garantili tavsiye ederim . Genpa ve kvk nın sadece ismi var inanın servisleri berbat onun yerine 300 tl ucuza paralel ithalat almak daha iyi . Benim tavsiyem samsung türkiye garantili bir cihaz almanızdan yanadır zaten samsung türkiye garantili aldınız mı başarı da cihaza bakıyor diye biliyorum ama emin değilim .
Benim de çekinmemin nedeni bu zatenGenpa ve KVK "paralel ithalattan" ne kadar daha iyi . Bundan emin olamadım bir türlü.Cevaplardan sonra kabaca bir fikrim var amaÇok teşekkürler
Kvk genpa gibi markalar büyük marka bunlardan memnun kalmıyanlar olabilir işi yokuşa sürebilirler şuanlık note 2 kullanicisi olarak hiç garantilik işim olmadî samsung türkiye garantisi var migros ve carfour gibi yerlerim garantisine iyi dikkat edin bence prof makina alicaktim az daha garantisini bilmiyodum sonra fark ettim zaten migros carfourdan paralel ithalat alicaginiza dogu banktan alsaniz daha ucuza bile gelebilir bu arada benim telefonum kaskolu aldiginizda kasko yaptirmanizida tavsiye ederim eger turkcell gibi bi yerden alicaksaniz
Teşekkürler.Migros'da 1399 TL. Turkcell de 1699 TL.Neden bu kadar fiyat farkı var diye sorduğumda, garanti veren firmadan dolayı fark oluyor dediler. Siz de aynı şeyi söylüyorsunuz.İthalatçı firma garantisi altında ise , garanti süresi içinde olabilecek problemlere kayıtsız kalınıyor diye duydum.Hatta şöyle bir açıklama gördüm bir yerde."İthalatçı Firma Garantisi" altında denilen firmayı aradığınızda 3-4 servisçi anca bulabiliyorsunuz.Ama Samsung Türkiye veya Genpa, KVK gibi garantiler olursa servis ağı çok daha yaygın tabi.Telefoncuysanız bilirsiniz.300 TL fazla verip telefonu aldınız. SOnra diyelim ürün 3 ay sonra bozuldu.Bahsettiğiniz KVK, Genpa veya Samsung Türkiye gibi kuruluşlar hemen etkili bir şekilde değiştirme veya onarım yapıyorlar mı ? Yoksa işi yokuşa mı sürüyorlar diğerleri gibi ?Teşekkürler
Doğrudur abi ama sonuçta senden kaynakli bi hasar olunca telefonu garanti yapmiyor ya cebinden ödiycen ki garanti firmalari kvk genpa vs bunlar aynı yetkili araba servisi gibi fiyatlari şişiriyor yada dişarda yaptircan yine garanti bozuluyor bi farki kalmiyor yani