0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gingerbread win95 gibi,Kitkat gercekten farkli, tabiri caizse smooth Key Lime Pie cok cok daha iyi olacaktir.
Bugün ikinci sim için data hattı almak için Gordion Avea bayisine gittim.Aynen şöyle diyalog geçti:"Data hattı istiyorum, tablet için kampanyalarınız varmış herhalde.""Tamam, hangi tablette kullanacaktınız?""Aslında tablet değil, telefonun ikinci simine takacağım.""Hee, olmaz ki, çalışmaz, telefonların yazılımı farklıdır.""Hadi be. Bence mantıken çalışır, yazılım bildiğiniz Android işte""Yok efenim, bence de mantıken çalışmaz, telefon farklıdır.""Tamam, Avea müşteri hizmetlerine sorayım bir""Tamam efenim, sorun"Bu ara arayıp sordum öylesine, çalışır dediler."Biraz önce sordum, çalışır dediler""Ya bu elemanlar yanlış yönlendiriyorlar, neyse tamam verelim ama çalışmayacak""Dostum ben tablet tasarlıyorum bak, modemli olanların telefon ile ne yazılım ne de donanım olarak bir farkları yok...""..."Neyse sonra aldım hattı, aylık 5GB 19TL, 6. aydan sonra 25 oluyor galiba. Saat 7 gibi açıldı hat. Kartlarını almıştım, geri aradım çalıştığını söylemek için "Merhaba, bugün sizden data hattı almıştım. Bilgilendirme amaçlı aradım, biraz önce hat açıldı ve internete girebiliyorum.""Data hattını telefona taktınız ve internete girebildiniz öyle mi?""Evet aynen öyle""Tamam efendim, bilgi için teşekkürler"
Hayirli olsun, son bir aydir kullaniyorum son derece memnunum, umarim siz de memnun kalirsiniz.