0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ama fiyati 2 katina yaptiriyosunuz işte bende onu demek istiyorum 100 tl lik ekrani 250 tl ye takiyolar örnek veriyorum
Mahmut burda yanlış bir bilgi var bazı sigorta firmaları cihazları samsunga yaptırtıyor yani garanti sıkıntısı yok ayrıca s4 almadan önce Murat Can a sorun alın baya bi macerası var onun bide arkadaşların dediği gibi kronik pil hatası çıkabilir fakat servis bu durumda pil ve şarj aleti değişimi yapıyor zaten hata pilde cihazda değil
Cevaplar için teşekkürler.Bugün turkcell, avea satıcılarıyla konuştum.Paralel ithalata güvenmeyin diyorlar. Sizin dediğiniz gibi. Onların bunu söylemesi de bir yere kadar doğal.Bir Samsung mağazasına gittim. Çalışanların kıyafetlerinde bile Samsung yazıyor.Burası Samsung mağazası mı diye sordum. Hayır GENPA mağazası dediler. Bu da bana ilginç geldi.Onlar da tabi paralel ithalatdan alma dediler.Samsung'un kendi mağazası sadece 4 adet dediler. İthalatı "Samsung Türkiye" ister Genpa yapar dediler.Yine sizin dediğiniz gibi, en çok karşılaşılan S4 arızası pil arızasıymış. Telefonu aldım 3 ay sonra bozuldu ne yapıyorsunuz dedim.Kullanıcı hatası değilse değiştiriyoruz dediler ama ben pek inanmadım.Bir de eskiden 45 gün olan tamirat süresi sanırım 15 güne inmiş.