Gönderen Konu: Facebook'a da erişim engelleniyor  (Okunma sayısı 3330 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

Facebook'a da erişim engelleniyor
« : Mart 27, 2014, 21:49:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Facebook'a da erişim engelleniyor
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2014, 21:50:28 »
Durmak yok yola devam !!!
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 27, 2014, 22:06:48 »
Durmak yok kafamiza gore takilmaya , cebi doldurmaya , vatandasa koymaya , devleti soymaya devammmmmmmm !!!!!!!!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 27, 2014, 22:14:25 »
İt's no problem for me but is a problem for RTE  :D DNS diye bir gerçek var lütfeen :D

:lol: :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 27, 2014, 22:22:49 »
......................
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 27, 2014, 22:28:56 »
Evet yol su elektrik yapmayı biliyor olabiliriz ama bi kendimizi koruyamıyormuşuz meğer ben bunu anladım. O yasaklanmış bu yasaklanmış umrumda değil iyide olmuştur ama komedi bir ülkeymişiz meğersem. Gizlimiz saklımız hiç yokmuş. Bugün bunları gördük, duyduk biliyoruz demek ki eskiden beridir bizi biz yönetmemişiz. Ben bu kasetlerden bu videolardan bunu anlıyorum.

Osmanlıdan beri (Osmanlı da dahil) DERİN DEVLET hiç bir zaman TÜRK olmamış, yazık çok yazık....
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 27, 2014, 22:37:48 »
Çok tepki alacağımı biliyorum ama yinede yazayım.Ülke güvenliğini tehdit edecek şeyleri alenen dünyaya duyurmaya devam ederse alayı kapanır. Hiç bir hesabımda yok umurumdada değil. Keyfi zevkler için ülke sırlarının dünyaya servis edilmesine nasıl göz yumabiliyorsunuz anlamıyorum. Twitter,Youtube sıkıyorsa diğer ülkelerede böyle yapsın. Erişim engellenerek bu sitelere ayağını denk al,Türkiyeyi küçük görme mesajı veriliyor biz hala ülkeyi geriye götüren siyaset adamlarının gazına geliyoruz. Mevcut partiler içinde iktidardan başka bu ülkeyi ileriye götürebilecek bir isim verebiliyor musunuz? Yok yolsuzlukmuş,ülke soyulmuşmuş. Ülkede yolsuzluk olsa idi bu kadar reform olmazdı. Çevrenize aldığınız hizmetlere şöyle bir bakın birde geçmişte CHP,MHP neler verebilmiş ne değer katabilmiş bu ülkeye ona bakın.Diyelim ki yolsuzluk yapılıyor e hizmette yapılıyor abi. CHP,MHP gelip yolsuzluk yapıp bu ülkeye gram faydaları olmayacaksa Akp yolsuzluk yapsın,projelerede devam etsin abi. Neyi kimi savunuyorsunuz daha. Bu ülke %51 ile iktidara bu partiyi getiriyorsa milletin bir bildiği vardır güveni vardır. Saygılar.

Bu iktidarın kullandığı örtülü ödenek ile önceki hükümetlerin kullandığı örtülü ödeneği bir karşılaştırın isterseniz . Diğer yandan dış borcun ve satılan onca kurumun galiba farkında değilsiniz . Ayriyetten yolsuzlukları tapelerin gerçek olduğu düşünülürse ispatlandı ve asrın yolsuzluğu olarak tarihe geçti . Diğer yandan meseleye sadece maddi açıdan değil manevi açıdan da baktığımızda Türkiye Cumhuriyeti kurucusu ulu önder Mustafa Kemal  ATATÜRK'E ayyaş diyen bir zihniyete oy verip atamın kemiklerini sızlatacağıma oy vereceğim elimi keserim daha iyi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 27, 2014, 22:38:50 »
Tek yaptigi yol hastane vb seyler reform olarak geciyorsa bozuk yolda gitmeye raziydim. Hastanelere gormeyecegim bile. Tutupta verginin vergisini veriyorsam onlarida bir zahmet yapsin. Yapmadi demiyoruz ama buzdaginin oteki yuzunu keske gorulebilse KEŞKE.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 27, 2014, 22:40:02 »
hizmet derken...400000tl lik evler yapmak.parası olmıyana parklar bahçeler yapıp oralara girişleri paralı yapmak.elektirihe suya benzine gaza dogalgaza türkiyenin en fazla zamlarını yapmak.önceden belediyenin asli görevi olan ücretsiz yapılan asfaltlarından aşırı miktarlada ücret almak.bir işle ugraşıyormusunuz bilmiyorum ama bir muhasebeci olarak ekonomi takipçisi olarak ekonomiyi dibe vurmak.türkiyenin sgk gibi bir kurumunu türkiyenin rekor zararıyla kapatmak.verginin vergisi almak.metro yapıcam deyip parasını alıp işi ulaştırmaya yıkmak.türkiyede vergisini ödemiyen kurumların içerisinde ilk 5 sırada büyükşehir belediyesini sokmak.önceden insanlar enazından birbirinin suratına bakarken şimdi kanlı bıçaklı yapmak.daha  sayarım aslında ama ekonominin içine girmeniz lazım.sölencek çok şey var.ama anlamsız.dünya avrupa ne kasetler gördü ne saklı belgeler gördü yasaklamadı facebook youtube ve türlerini.demekki onların düşünemedigini düşünmüşüz helal olsun.kötünün içinden iyisini seçtigimiz türkiyede en kötüsünü seçmeye devam etsin seçicek olan arkadaşlar o zaman.bu da benim şahsi görüşüm.ama sonuç ortadadır kul hakkıdır.ötesi yoktur.sebep olanlar içinde geçerlidir zaten.hangi parti yaptıysa kimler sebep olduysa.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 27, 2014, 22:46:09 »
Atatürkçülüğü savunan insanlardan bu ülkeye yıllarca zarar geldi. Hiç biri Atatürkün çizdiği ideolojide gitmedi Türkiyeyi bir adım ileri götürmedi. Ben cevabımı alamadım AKP yerine şu an kimi uygun görüyorsunuz? Kılıçdaroğlu mu Bahçeli mi? Hangisi ile ülke rafaha gider? Benim öncelikli cevabını öğrenmek istediğim soru bu. Bu ülkede azılı muhalefet hakkını veren bir muhalefet olmadıktan sonra AKP iktidarını görmeye mec-bu-ruz. Kimse partizan olarak algılamasın lafım ortaya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 27, 2014, 22:50:01 »
ben size cevabınızı verdim aslında.birz uzun oldu ama sonlarına dogru yazdım.dahada açık yazıyım sonkez.hiçbirinden hiçbir zaman bu ülkeye tam bir fayda gelmedi.ama hiçbirinden bukadarda zarar gelmedi.bu toplum hiçbirinde bu hale gelmedi.kötünün en iyisini seçmektense kötünün en kötüsünü seçmeye devam
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 27, 2014, 22:51:00 »
Atatürkçülüğü savunan insanlardan bu ülkeye yıllarca zarar geldi. Hiç biri Atatürkün çizdiği ideolojide gitmedi Türkiyeyi bir adım ileri götürmedi. Ben cevabımı alamadım AKP yerine şu an kimi uygun görüyorsunuz? Kılıçdaroğlu mu Bahçeli mi? Hangisi ile ülke rafaha gider? Benim öncelikli cevabını öğrenmek istediğim soru bu. Bu ülkede azılı muhalefet hakkını veren bir muhalefet olmadıktan sonra AKP iktidarını görmeye mec-bu-ruz. Kimse partizan olarak algılamasın lafım ortaya.

Daha 2 yıl var be hocam, bu dediklerin için....O zamana kim öle kim kala... Dinlenemeyecek birileri gelsin de en azından bağımsız bir devlet olduğumuzu ölmeden görelim. :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 27, 2014, 22:53:13 »
Kurdugu ulkeyi yonetmesini bilirken saygisini bilecek izinden gidip serefsizlikler yapmayip icten pazarlayici olmayacak ve basbakani olduysa o ulkeyi en iyi sekilde ATAsinin izinden götürecek olmasi kriter bu ulkeye ATATÜRK izinden gidenlerden zarar gelmedi onun izinden gittigini soyleyip uygulamada yalan olanlardan geldi ayrimi yapin artik !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mart 27, 2014, 22:54:29 »
Ogün kardeşim diyorsun ki ülke iyice batağa sürüklensin yeter ki akp olmasın.Bence geçmişte CHP ve Koalisyon hükümet tarihinin ve zararlarını ve faydalarını bi araştırmalıyız ona göre rakamlarla konuşmalıyız.

Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 22:55:48
Ercüment Atatürkçüyüz dediler izinden gitmediler işte.Sorun burada. Neticede onlarda masum değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mart 27, 2014, 22:57:24 »
Ogün kardeşim diyorsun ki ülke iyice batağa sürüklensin yeter ki akp olmasın.Bence geçmişte CHP ve Koalisyon hükümet tarihinin ve zararlarını ve faydalarını bi araştırmalıyız ona göre rakamlarla konuşmalıyız.

Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 22:55:48
Ercüment Atatürkçüyüz dediler izinden gitmediler işte.Sorun burada. Neticede onlarda masum değil.

öle bir şey dedigim cümleyi çıkarıp kopyalarmısın bir lütfen nerde yazmışım.lütfen gösterin hatamı düzeltiyim.ben öle birşey yazdıgımı görmedim

Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 22:58:03
seve sevede rakamlara dökerim kanıtlarıyla herzaman varım.benim işim bu rakamlar.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 27, 2014, 22:58:51 »
Atatürkçülüğü savunan insanlardan bu ülkeye yıllarca zarar geldi. Hiç biri Atatürkün çizdiği ideolojide gitmedi Türkiyeyi bir adım ileri götürmedi. Ben cevabımı alamadım AKP yerine şu an kimi uygun görüyorsunuz? Kılıçdaroğlu mu Bahçeli mi? Hangisi ile ülke rafaha gider? Benim öncelikli cevabını öğrenmek istediğim soru bu.

Hasan Atatürkçülüğü gerçek anlamda savunan hangi insandan zarar geldi ? Ama şimdi başımızda duran gibi Atatürkçülüğü savunuyormuş gibi davranan fakat arkadan Atatürk'e her türlü hakareti yapan ve yapanlara göz yumanlardan bu ülkeye çok zarar geldi ve geliyor da . Diğer yandan bu adam mı ülkeyi refaha getirecek getirecek olsa idi şimdiye kadar getirirdi .Bu olaylara rağmen ülke zaten refahta diyorsan da daha seninle tartışmıcam git oyunu akp ye ver . Bunların amacı bizleri ötekileştirerek bir birimize düşman etmek ve ülkeyi bölmek . Öncelikli sorunun cevabı da herkese göre değişir . Ama sorunun cevabının AKP olmadığına emin olabilirsin .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 27, 2014, 22:59:23 »
Bwn masumlar demedim ama bu kadari cok fazla Turk bayragina karsi olan mahluklarla karsi karsiyayiz. Bakmak degil gormek onemli olan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 27, 2014, 22:59:38 »
Burda anlaşılmayan bir nokta, var ülke sırları dünyaya ifşa ediliyor deniyor. İyide sevgili insanlar, facebook, youtube, twitter, türk menşeiyli değil, siteler kapanmıyor, türkiyeden buna ulaşım kapanıyor. Yani bu yapılan sonrasında türk milletinin sırlarına sadece türkleri eriştirmemektir. Buda tamamen kendi rantlarını korumak için yapılan bir uygulamadır. Unutmayın, utanılmayan bir şey saklanmaz, yasaklanmaz.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 27, 2014, 23:00:43 »
insanlar ilk önce bazı şeyleri düzeltmek , güzelleştirmek istiyorlarsa ilk kendilerinden başlamalıdırlar.
biz ilk önce kendimizi , sonra ailemizi daha sonra çevremizi değiştirmeliyiz. ahlak ve saygı olmadan hiçbir şey olmaz.
çalıyormuş,çırpıyorlarmış, yok yandaş basınmış,yanlı yargıymış falan filan.....boş verin arkadaşlar
insanlar yaptıkları hesabını bu dünyada vermeseler bile bide öbür taraf var.insan en büyük yalanı kendine söylermiş...
Allah'ın (c.c.) huzurunda bahanemiz ne olacak acaba çok merak ediyorum.
senet,çek verip ödememek, söz verip sözünü tutmamak , yalan dolanla iş çevirmek, en çokta fakir edebiyatı yapıp işte
hani o tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen haramzadeler var ya ; işte bu ülkede bunlar artık bırakın namussuz bile sayılmıyor...
bizim gibi koyunlara az bile.neyse söylenecek çok söz var ama gerek yok ortam fazlasıyla gerildi >:(

kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 27, 2014, 23:00:57 »
Burda anlaşılmayan bir nokta, var ülke sırları dünyaya ifşa ediliyor deniyor. İyide sevgili insanlar, facebook, youtube, twitter, türk menşeiyli değil, siteler kapanmıyor, türkiyeden buna ulaşım kapanıyor. Yani bu yapılan sonrasında türk milletinin sırlarına sadece türkleri eriştirmemektir. Buda tamamen kendi rantlarını korumak için yapılan bir uygulamadır. Unutmayın, utanılmayan bir şey saklanmaz, yasaklanmaz.

+1

Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 23:01:49
insanlar ilk önce bazı şeyleri düzeltmek , güzelleştirmek istiyorlarsa ilk kendilerinden başlamalıdırlar.
biz ilk önce kendimizi , sonra ailemizi daha sonra çevremizi değiştirmeliyiz. ahlak ve saygı olmadan hiçbir şey olmaz.
çalıyormuş,çırpıyorlarmış, yok yandaş basınmış,yanlı yargıymış falan filan.....boş verin arkadaşlar
insanlar yaptıkları hesabını bu dünyada vermeseler bile bide öbür taraf var.insan en büyük yalanı kendine söylermiş...
Allah'ın (c.c.) huzurunda bahanemiz ne olacak acaba çok merak ediyorum.
senet,çek verip ödememek, söz verip sözünü tutmamak , yalan dolanla iş çevirmek, en çokta fakir edebiyatı yapıp işte
hani o tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen haramzadeler var ya ; işte bu ülkede bunlar artık bırakın namussuz bile sayılmıyor...
bizim gibi koyunlara az bile.neyse söylenecek çok söz var ama gerek yok ortam fazlasıyla gerildi >:(

+1

Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 23:12:13
Çok tepki alacağımı biliyorum ama yinede yazayım.

ben sizinle aynı düşünmüyorum ve yazıyorum sölemek istediklerimi tepki çekermiyim çekmezmiyim diye düşünmeden.bu da büyük bir fark.tepki çekilcek bir şey yazmak demek demekki içinde yanlışı barındıran bir şey.
2002 corolla sol vvt-i