0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok tepki alacağımı biliyorum ama yinede yazayım.Ülke güvenliğini tehdit edecek şeyleri alenen dünyaya duyurmaya devam ederse alayı kapanır. Hiç bir hesabımda yok umurumdada değil. Keyfi zevkler için ülke sırlarının dünyaya servis edilmesine nasıl göz yumabiliyorsunuz anlamıyorum. Twitter,Youtube sıkıyorsa diğer ülkelerede böyle yapsın. Erişim engellenerek bu sitelere ayağını denk al,Türkiyeyi küçük görme mesajı veriliyor biz hala ülkeyi geriye götüren siyaset adamlarının gazına geliyoruz. Mevcut partiler içinde iktidardan başka bu ülkeyi ileriye götürebilecek bir isim verebiliyor musunuz? Yok yolsuzlukmuş,ülke soyulmuşmuş. Ülkede yolsuzluk olsa idi bu kadar reform olmazdı. Çevrenize aldığınız hizmetlere şöyle bir bakın birde geçmişte CHP,MHP neler verebilmiş ne değer katabilmiş bu ülkeye ona bakın.Diyelim ki yolsuzluk yapılıyor e hizmette yapılıyor abi. CHP,MHP gelip yolsuzluk yapıp bu ülkeye gram faydaları olmayacaksa Akp yolsuzluk yapsın,projelerede devam etsin abi. Neyi kimi savunuyorsunuz daha. Bu ülke %51 ile iktidara bu partiyi getiriyorsa milletin bir bildiği vardır güveni vardır. Saygılar.
Atatürkçülüğü savunan insanlardan bu ülkeye yıllarca zarar geldi. Hiç biri Atatürkün çizdiği ideolojide gitmedi Türkiyeyi bir adım ileri götürmedi. Ben cevabımı alamadım AKP yerine şu an kimi uygun görüyorsunuz? Kılıçdaroğlu mu Bahçeli mi? Hangisi ile ülke rafaha gider? Benim öncelikli cevabını öğrenmek istediğim soru bu. Bu ülkede azılı muhalefet hakkını veren bir muhalefet olmadıktan sonra AKP iktidarını görmeye mec-bu-ruz. Kimse partizan olarak algılamasın lafım ortaya.
Ogün kardeşim diyorsun ki ülke iyice batağa sürüklensin yeter ki akp olmasın.Bence geçmişte CHP ve Koalisyon hükümet tarihinin ve zararlarını ve faydalarını bi araştırmalıyız ona göre rakamlarla konuşmalıyız.Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 22:55:48Ercüment Atatürkçüyüz dediler izinden gitmediler işte.Sorun burada. Neticede onlarda masum değil.
Atatürkçülüğü savunan insanlardan bu ülkeye yıllarca zarar geldi. Hiç biri Atatürkün çizdiği ideolojide gitmedi Türkiyeyi bir adım ileri götürmedi. Ben cevabımı alamadım AKP yerine şu an kimi uygun görüyorsunuz? Kılıçdaroğlu mu Bahçeli mi? Hangisi ile ülke rafaha gider? Benim öncelikli cevabını öğrenmek istediğim soru bu.
Burda anlaşılmayan bir nokta, var ülke sırları dünyaya ifşa ediliyor deniyor. İyide sevgili insanlar, facebook, youtube, twitter, türk menşeiyli değil, siteler kapanmıyor, türkiyeden buna ulaşım kapanıyor. Yani bu yapılan sonrasında türk milletinin sırlarına sadece türkleri eriştirmemektir. Buda tamamen kendi rantlarını korumak için yapılan bir uygulamadır. Unutmayın, utanılmayan bir şey saklanmaz, yasaklanmaz.
insanlar ilk önce bazı şeyleri düzeltmek , güzelleştirmek istiyorlarsa ilk kendilerinden başlamalıdırlar.biz ilk önce kendimizi , sonra ailemizi daha sonra çevremizi değiştirmeliyiz. ahlak ve saygı olmadan hiçbir şey olmaz.çalıyormuş,çırpıyorlarmış, yok yandaş basınmış,yanlı yargıymış falan filan.....boş verin arkadaşlarinsanlar yaptıkları hesabını bu dünyada vermeseler bile bide öbür taraf var.insan en büyük yalanı kendine söylermiş...Allah'ın (c.c.) huzurunda bahanemiz ne olacak acaba çok merak ediyorum.senet,çek verip ödememek, söz verip sözünü tutmamak , yalan dolanla iş çevirmek, en çokta fakir edebiyatı yapıp işte hani o tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen haramzadeler var ya ; işte bu ülkede bunlar artık bırakın namussuz bile sayılmıyor...bizim gibi koyunlara az bile.neyse söylenecek çok söz var ama gerek yok ortam fazlasıyla gerildi
Çok tepki alacağımı biliyorum ama yinede yazayım.