0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burda anlaşılmayan bir nokta, var ülke sırları dünyaya ifşa ediliyor deniyor. İyide sevgili insanlar, facebook, youtube, twitter, türk menşeiyli değil, siteler kapanmıyor, türkiyeden buna ulaşım kapanıyor. Yani bu yapılan sonrasında türk milletinin sırlarına sadece türkleri eriştirmemektir. Buda tamamen kendi rantlarını korumak için yapılan bir uygulamadır. Unutmayın, utanılmayan bir şey saklanmaz, yasaklanmaz.
Şimdi burdan bi yazmaya başlasam siteden banlanabilirim onun için yazmayayım diyorum.Neyse Allah bildiği gibi yapsın bunları.Ülkemiz hakkında en hayırlısını diliyorum.
Sen siteden banlanırım diyorsun, ben ise ülkemden bile banlanabilirim. O yüzden sadece özetle: Hakkımı yiyeni ve oyu ile bu hak yeme olaylarına alet olanlara hakkımı helal etmiyorum diyorum..
Çok tepki alacağımı biliyorum ama yinede yazayım.Ülke güvenliğini tehdit edecek şeyleri alenen dünyaya duyurmaya devam ederse alayı kapanır. Hiç bir hesabımda yok umurumdada değil. Keyfi zevkler için ülke sırlarının dünyaya servis edilmesine nasıl göz yumabiliyorsunuz anlamıyorum. Twitter,Youtube sıkıyorsa diğer ülkelerede böyle yapsın. Erişim engellenerek bu sitelere ayağını denk al,Türkiyeyi küçük görme mesajı veriliyor biz hala ülkeyi geriye götüren siyaset adamlarının gazına geliyoruz. Mevcut partiler içinde iktidardan başka bu ülkeyi ileriye götürebilecek bir isim verebiliyor musunuz? Yok yolsuzlukmuş,ülke soyulmuşmuş. Ülkede yolsuzluk olsa idi bu kadar reform olmazdı. Çevrenize aldığınız hizmetlere şöyle bir bakın birde geçmişte CHP,MHP neler verebilmiş ne değer katabilmiş bu ülkeye ona bakın.Diyelim ki yolsuzluk yapılıyor e hizmette yapılıyor abi. CHP,MHP gelip yolsuzluk yapıp bu ülkeye gram faydaları olmayacaksa Akp yolsuzluk yapsın,projelerede devam etsin abi. Neyi kimi savunuyorsunuz daha. Bu ülke %51 ile iktidara bu partiyi getiriyorsa milletin bir bildiği vardır güveni vardır. Saygılar.
Milletler hak ettikleri insanlar tarafından yönetilir. Seneler önce ekmeğe zam geldi diye MISıR halkı sokağa döküldü ve zammı geri aldırdı. Bu kadar pasif olursan tabiki tepene çıkarlar ayrıca bu parti meselesi değil kim gelirse gelsin sonuç aynı oluyor çünkü üstüne ölü toprağı serpilmiş T ürk halkı sus pus, ilk defa Gezi olaylarıyla hak aramaya başladık ama sonunda terör örgütlerinin araya sızmasına tepki koyamadık. Biz padişahlık geleneğinden geldiğimizden padişahlarımızı hemen yaratırız evvelallah, Atatürkçü, Fethullahçı, tayyipçi, İnönücü gibi, Almanyada hiç Bismarkçılık, İngilterede Churchill cilik Amerikada Washington culuk duydunuz mu? sakın yanlış anlaşılmasın ulusal önderleri çok sevelim fakat çuluk çilik yapmayalım önderlerimizin insan olduğunu herbirinin kusurları olabileceğini bilelim. yolsuzluk rüşvet hırsızlık gibi eylemlerde bulunanların göz yaşına bakmayalım, yok iş yapmış da şuymuşta buymuş, derhal oylarla defterini düreceksin ki bir daha kimse bu işlere tevessül etmesin.
Aynen öyle Atilla Abi. Şöyle bir mantığa katılmıyorum. "Hem yiyelim hem hizmet yapalım". Hem yemeyeceksin hem hizmet edeceksin. Böylesi varsa buyursun gelsin, millet sırtında taşır yine.
Milletler hak ettikleri insanlar tarafından yönetilir. Seneler önce ekmeğe zam geldi diye MISıR halkı sokağa döküldü ve zammı geri aldırdı. Bu kadar pasif olursan tabiki tepene çıkarlar ayrıca bu parti meselesi değil kim gelirse gelsin sonuç aynı oluyor çünkü üstüne ölü toprağı serpilmiş Türk halkı sus pus, ilk defa Gezi olaylarıyla hak aramaya başladık ama sonunda terör örgütlerinin araya sızmasına tepki koyamadık. Biz padişahlık geleneğinden geldiğimizden padişahlarımızı hemen yaratırız evvelallah, Atatürkçü, Fethullahçı, tayyipçi, İnönücü gibi, Almanyada hiç Bismarkçılık, İngilterede Churchill cilik Amerikada Washington culuk duydunuz mu? sakın yanlış anlaşılmasın ulusal önderleri çok sevelim fakat çuluk çilik yapmayalım önderlerimizin insan olduğunu herbirinin kusurları olabileceğini bilelim. yolsuzluk rüşvet hırsızlık gibi eylemlerde bulunanların göz yaşına bakmayalım, yok iş yapmış da şuymuşta buymuş, derhal oylarla defterini düreceksin ki bir daha kimse bu işlere tevessül etmesin.