Gönderen Konu: Facebook'a da erişim engelleniyor  (Okunma sayısı 3393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
Ynt: Facebook'a da erişim engelleniyor
« Yanıtla #20 : Mart 27, 2014, 23:14:33 »
Burda anlaşılmayan bir nokta, var ülke sırları dünyaya ifşa ediliyor deniyor. İyide sevgili insanlar, facebook, youtube, twitter, türk menşeiyli değil, siteler kapanmıyor, türkiyeden buna ulaşım kapanıyor. Yani bu yapılan sonrasında türk milletinin sırlarına sadece türkleri eriştirmemektir. Buda tamamen kendi rantlarını korumak için yapılan bir uygulamadır. Unutmayın, utanılmayan bir şey saklanmaz, yasaklanmaz.

Aynen.. Bu videonun ifşa edilmesini bende doğru bulmadım ama "youtube u kapatmak" dediğimiz şey Türkiyeden youtube a erişimi engellemektir sadece.. devekuşu gibi başını kuma gömmektir..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 27, 2014, 23:14:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 27, 2014, 23:18:38 »
Biraz argo olacak fakat, Malisef At izi ile İt izi birbirine karıştı. Kime güveneceğimizi şaşırdık. Hepimizin ortak derdi PARTİ değil ÜLKEMİZ olmalı. Allah bu ülkeye kim hizmet edecekse başımızda onları görmeyi nasip etsin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 27, 2014, 23:45:26 »
Şimdi burdan bi yazmaya başlasam siteden banlanabilirim onun için yazmayayım diyorum.Neyse Allah bildiği gibi yapsın bunları.Ülkemiz hakkında en hayırlısını diliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Grafik Tasarımcı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 28 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 27, 2014, 23:49:42 »
Halk TV'de Sayıştay'ın raporu okundu incelendi. Durum çok üzücü. Şeytan'ın aklına gelmeyecek oyunlar oynanmış Türkiye'nin üzerinde.

Mesaj Birleştirildi: Mart 28, 2014, 16:28:59
28 milyar TL aktarılmış TCDD bütçesine. Binaly 2 demiryolu hattı yapmış. Şuan TCDD 8 milyar TL zarardaymış.
2011 Toyota Auris     1.4 D4-D Comfort Plus                      http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43857.0
2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant Executive Otm.                http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37978.0
1999 Toyota Corolla  1.6 Luna                                           http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42078.0         Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 28, 2014, 00:32:54 »
Şimdi burdan bi yazmaya başlasam siteden banlanabilirim onun için yazmayayım diyorum.Neyse Allah bildiği gibi yapsın bunları.Ülkemiz hakkında en hayırlısını diliyorum.
Sen siteden banlanırım diyorsun, ben ise ülkemden bile banlanabilirim. O yüzden sadece özetle: Hakkımı yiyeni ve oyu ile bu hak yeme olaylarına alet olanlara hakkımı helal etmiyorum diyorum..
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 28, 2014, 00:36:11 »
Sen siteden banlanırım diyorsun, ben ise ülkemden bile banlanabilirim. O yüzden sadece özetle: Hakkımı yiyeni ve oyu ile bu hak yeme olaylarına alet olanlara hakkımı helal etmiyorum diyorum..

+1
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 28, 2014, 00:53:23 »

+1000000000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 28, 2014, 00:57:57 »

Haram zikkim olsun. Harfiyen katiliyorum abi.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Kan Grubu: 0+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 28, 2014, 01:09:46 »
Çok tepki alacağımı biliyorum ama yinede yazayım.Ülke güvenliğini tehdit edecek şeyleri alenen dünyaya duyurmaya devam ederse alayı kapanır. Hiç bir hesabımda yok umurumdada değil. Keyfi zevkler için ülke sırlarının dünyaya servis edilmesine nasıl göz yumabiliyorsunuz anlamıyorum. Twitter,Youtube sıkıyorsa diğer ülkelerede böyle yapsın. Erişim engellenerek bu sitelere ayağını denk al,Türkiyeyi küçük görme mesajı veriliyor biz hala ülkeyi geriye götüren siyaset adamlarının gazına geliyoruz. Mevcut partiler içinde iktidardan başka bu ülkeyi ileriye götürebilecek bir isim verebiliyor musunuz? Yok yolsuzlukmuş,ülke soyulmuşmuş. Ülkede yolsuzluk olsa idi bu kadar reform olmazdı. Çevrenize aldığınız hizmetlere şöyle bir bakın birde geçmişte CHP,MHP neler verebilmiş ne değer katabilmiş bu ülkeye ona bakın.Diyelim ki yolsuzluk yapılıyor e hizmette yapılıyor abi. CHP,MHP gelip yolsuzluk yapıp bu ülkeye gram faydaları olmayacaksa Akp yolsuzluk yapsın,projelerede devam etsin abi. Neyi kimi savunuyorsunuz daha. Bu ülke %51 ile iktidara bu partiyi getiriyorsa milletin bir bildiği vardır güveni vardır. Saygılar.
biri gelip tecavüz edecekse onun yerine kendi rızamla kabullenirim  üstünede para alırım herkes mutlu olur diyorsunuz
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 28, 2014, 01:24:42 »
Çok tepki alacağımı biliyorum ama yinede yazayım.Ülke güvenliğini tehdit edecek şeyleri alenen dünyaya duyurmaya devam ederse alayı kapanır. Hiç bir hesabımda yok umurumdada değil. Keyfi zevkler için ülke sırlarının dünyaya servis edilmesine nasıl göz yumabiliyorsunuz anlamıyorum. Twitter,Youtube sıkıyorsa diğer ülkelerede böyle yapsın. Erişim engellenerek bu sitelere ayağını denk al,Türkiyeyi küçük görme mesajı veriliyor biz hala ülkeyi geriye götüren siyaset adamlarının gazına geliyoruz. Mevcut partiler içinde iktidardan başka bu ülkeyi ileriye götürebilecek bir isim verebiliyor musunuz? Yok yolsuzlukmuş,ülke soyulmuşmuş. Ülkede yolsuzluk olsa idi bu kadar reform olmazdı. Çevrenize aldığınız hizmetlere şöyle bir bakın birde geçmişte CHP,MHP neler verebilmiş ne değer katabilmiş bu ülkeye ona bakın.Diyelim ki yolsuzluk yapılıyor e hizmette yapılıyor abi. CHP,MHP gelip yolsuzluk yapıp bu ülkeye gram faydaları olmayacaksa Akp yolsuzluk yapsın,projelerede devam etsin abi. Neyi kimi savunuyorsunuz daha. Bu ülke %51 ile iktidara bu partiyi getiriyorsa milletin bir bildiği vardır güveni vardır. Saygılar.

Türkiyenin tüm varlıklarını satarak, kurumlarını özelleştirerek reform yapılıyorsa vay halimize... 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 28, 2014, 07:33:33 »

:alkis:

+10000000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 28, 2014, 08:30:25 »
:alkis:
+999.....
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 28, 2014, 09:01:58 »
Milletler hak ettikleri insanlar tarafından yönetilir. Seneler önce ekmeğe zam geldi diye MISıR halkı sokağa döküldü ve zammı geri aldırdı. Bu kadar pasif olursan tabiki tepene çıkarlar ayrıca bu parti meselesi değil kim gelirse gelsin sonuç aynı oluyor çünkü üstüne ölü toprağı serpilmiş T ürk halkı sus pus, ilk defa Gezi olaylarıyla hak aramaya başladık ama sonunda terör örgütlerinin araya sızmasına tepki koyamadık. Biz padişahlık geleneğinden geldiğimizden padişahlarımızı hemen yaratırız evvelallah, Atatürkçü, Fethullahçı, tayyipçi, İnönücü gibi, Almanyada hiç Bismarkçılık, İngilterede Churchill cilik Amerikada Washington culuk duydunuz mu? sakın yanlış anlaşılmasın ulusal önderleri çok sevelim fakat çuluk çilik yapmayalım önderlerimizin insan olduğunu herbirinin kusurları olabileceğini bilelim. yolsuzluk rüşvet hırsızlık gibi eylemlerde bulunanların göz yaşına bakmayalım, yok iş yapmış da şuymuşta buymuş, derhal oylarla defterini düreceksin ki bir daha kimse bu işlere tevessül etmesin.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 28, 2014, 09:11:16 »
Aynen öyle Atilla Abi. Şöyle bir mantığa katılmıyorum. "Hem yiyelim hem hizmet yapalım". Hem yemeyeceksin hem hizmet edeceksin. Böylesi varsa buyursun gelsin, millet sırtında taşır yine.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 28, 2014, 09:25:28 »
Milletler hak ettikleri insanlar tarafından yönetilir. Seneler önce ekmeğe zam geldi diye MISıR halkı sokağa döküldü ve zammı geri aldırdı. Bu kadar pasif olursan tabiki tepene çıkarlar ayrıca bu parti meselesi değil kim gelirse gelsin sonuç aynı oluyor çünkü üstüne ölü toprağı serpilmiş T ürk halkı sus pus, ilk defa Gezi olaylarıyla hak aramaya başladık ama sonunda terör örgütlerinin araya sızmasına tepki koyamadık. Biz padişahlık geleneğinden geldiğimizden padişahlarımızı hemen yaratırız evvelallah, Atatürkçü, Fethullahçı, tayyipçi, İnönücü gibi, Almanyada hiç Bismarkçılık, İngilterede Churchill cilik Amerikada Washington culuk duydunuz mu? sakın yanlış anlaşılmasın ulusal önderleri çok sevelim fakat çuluk çilik yapmayalım önderlerimizin insan olduğunu herbirinin kusurları olabileceğini bilelim. yolsuzluk rüşvet hırsızlık gibi eylemlerde bulunanların göz yaşına bakmayalım, yok iş yapmış da şuymuşta buymuş, derhal oylarla defterini düreceksin ki bir daha kimse bu işlere tevessül etmesin.

Ağzın bal yesin Atilla amca :) ama bunu cahile anlatamazsın, çünkü cahildir , cahil olduğu için anlatılan şeyin doğruluğunu anlayamaz kabullenemez.

Aynen öyle Atilla Abi. Şöyle bir mantığa katılmıyorum. "Hem yiyelim hem hizmet yapalım". Hem yemeyeceksin hem hizmet edeceksin. Böylesi varsa buyursun gelsin, millet sırtında taşır yine.

o mantığa katılan zaten bu işten bi çıkar var demektir, çıkarı olmasa , cebindeki paranın yasal hırsızlıkla alınmasına izin vermez :)  ama nerdeeeee onlarda bunu düşünebilecek kafa ? beyni olduklarına dair en ufak bir kıvılcım yok :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mart 28, 2014, 09:37:14 »
Milletler hak ettikleri insanlar tarafından yönetilir. Seneler önce ekmeğe zam geldi diye MISıR halkı sokağa döküldü ve zammı geri aldırdı. Bu kadar pasif olursan tabiki tepene çıkarlar ayrıca bu parti meselesi değil kim gelirse gelsin sonuç aynı oluyor çünkü üstüne ölü toprağı serpilmiş Türk halkı sus pus, ilk defa Gezi olaylarıyla hak aramaya başladık ama sonunda terör örgütlerinin araya sızmasına tepki koyamadık. Biz padişahlık geleneğinden geldiğimizden padişahlarımızı hemen yaratırız evvelallah, Atatürkçü, Fethullahçı, tayyipçi, İnönücü gibi, Almanyada hiç Bismarkçılık, İngilterede Churchill cilik Amerikada Washington culuk duydunuz mu? sakın yanlış anlaşılmasın ulusal önderleri çok sevelim fakat çuluk çilik yapmayalım önderlerimizin insan olduğunu herbirinin kusurları olabileceğini bilelim. yolsuzluk rüşvet hırsızlık gibi eylemlerde bulunanların göz yaşına bakmayalım, yok iş yapmış da şuymuşta buymuş, derhal oylarla defterini düreceksin ki bir daha kimse bu işlere tevessül etmesin.
Atilla amca aynen katiliyorum dediklerine.

Burda anlaşılmayan bir nokta, var ülke sırları dünyaya ifşa ediliyor deniyor. İyide sevgili insanlar, facebook, youtube, twitter, türk menşeiyli değil, siteler kapanmıyor, türkiyeden buna ulaşım kapanıyor. Yani bu yapılan sonrasında türk milletinin sırlarına sadece türkleri eriştirmemektir. Buda tamamen kendi rantlarını korumak için yapılan bir uygulamadır. Unutmayın, utanılmayan bir şey saklanmaz, yasaklanmaz.

Kafayi kuma sokmaktan baska bisey degil Facebook, Twiter ve Youtubeun Turkiyede yasaklanmasi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mart 28, 2014, 10:05:10 »
Facebook kapanmayabilir. Çünkü bütün teknik bilgileri paylaşıyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 28, 2014, 10:12:55 »
Genel bir yanlışı düzeltmek istiyorum,

hep "kapatıldı" olarak yazılıyor ve böyle konuşuluyor ancak bu doğru değil

"Erişim engellendi" olarak ifade edilmesi lazım çünkü kapatılan birşey yok, kapatılması da mümkün değil zaten çoğumuzun bildiği gibi.

Ancak izlenimlerim büyük bir kesimin hakkaten de kapatıldığı ve bunun büyük bir marifet olduğuna inanıyor olmasıdır.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Mart 28, 2014, 10:32:37 »
Alper çok haklısın, deve kuşu misali sadece bizlere kapalı , dünya yine o vidyoları izliyor çatır çatır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Kilometre: 32000
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mart 28, 2014, 11:03:29 »

Mesaj Birleştirildi: Mart 28, 2014, 11:13:52
ağzına sağlık atilla amca
Atatürk'ün nutuk diye bir kitabı var. bazı insanların nutuk'u açıp bir kere daha okuması lazım bence
Toplumumuz giderek yozlaşmakta , kendi kültür ve değerlerinden uzaklaşmakta ne yazık ki!...
yabancıların sadece kötü alışkanlıklarını alıyoruz ( dilimizde,yaşantımızda,işimizde... )
teblelleşiyoruz, yalan söylüyoruz, utanmıyoruz ve en önemlisi ötekileştiriyoruz.
sorun parti meselesi değil , biz bizden sonra gelecek neslimize nasıl bir miras bırakacağımız meselesi
eski arabalar gibi , o güzelim dostluklar, mahalle komşuları ve bayramların tadı hala damağımda...biraz nostaljı gelebilir ama gerçek
insanlarımızda saygı, sevgi pek kalmadığı gibi birbirine tahammülsüzlük hat safhada.
ne oldu da bu hale geldik?
kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi