0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başı kapalılara kötü davranıldı diye şimdi rövanş peşindesiniz değil mi? Şimdi de sizden olmayanlara başı kapalı muamelesi yapıyorsunuz!Kardeş geç o afilli cümleleri. Ne anlattığın belli değil, güzel saçmalıyorsun. Korkunuz başladı. Sonunuz yakın. Taner Yıldız söylemişti. "Oy potansiyelimiz düşüyor, insanlar okumaya başladı." diye. Haydi selametle.
Tekin bey sizinde eleştirdiklerinizden pek farkınız yok.
Tekin her şeye cevap verme zorunda değilsin rahat ol biraz. Madem gocunacak yaran yok seyret biraz...
Tekin bey ortada mahkeme kararı yok adam yarın kapatıyorum dedi ve kapattı(ben twett hiç kullanmadım ye değilim )
Hukuktan anlamıyorsun, uluslararası hukuktan hiç anlamıyorsun, halen daha yargı organımızı hiçe sayan diyorsun. Ayrıca yargıyı memlekette kim hiçe sayıyor, bunu EN İYİ BİZ BİLİRİZ BİZ! Bazıları memlekette olduğu gibi ''ALO FATİH'' ile muhaliflerin seslerini kesemeyince kendilerinden geçiyor. Basit bir internet sitesi için değil sesimizin yükselmesi, yarın bir gün sizinde işinize yarayacak gerçek adalet için. Fezlekeler meclise geldiğinde hasır altı edilirken sesi çıkmayanlar, burada kendini adaletin sembolü Themis olarak lanse etmesin. Öyle olmuyor o işler.
neden şimdi kapatılıyor tekin bey bakın 2 yıldır böyle davalar varmış bunu hiç kendinize sordunuz mu?
Evet pek hukuktan anlamam alanım değil,anlıyorsan anlat mahkeme kararları şikayetler neden dikkate alınmıyor? Sen de diyorsunki twitter dan bişi olmaz bizi takmazsa takmasın öylemi?? Olayı başka yere çekmenin hiç bir yararı yok kuyruk acınızı başka yerde çıkartın ben twitter diyorum siz siyaset yapıyorsunuz,benim cümlelerimle ne alakası var senin anlattığının,birileri yargıyı kendi çıkarlarına kullanıyor diye Türk bile olmayan bir site bizim yargı organımızı takmayacak.Bumu savunduğun?