Gönderen Konu: Twitter kapandı, 'hayır'lı olsun  (Okunma sayısı 11349 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
Twitter kapandı, 'hayır'lı olsun
« : Mart 21, 2014, 02:24:10 »
Bu gece itibariyle twitter'a ulaşım engellenmiş durumda.
Demokrasi, hem de ileri olanından maalesef böyle oluyor galiba. Allah sonumuzu hayretsin..
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Toyota Club Türkiye

Twitter kapandı, 'hayır'lı olsun
« : Mart 21, 2014, 02:24:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: Twitter kapandı, 'hayır'lı olsun
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2014, 02:30:48 »
ben girebiliyorum
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 21, 2014, 02:33:16 »
Geç bile kalındı.Amacından saptıranlara,suistimal edenlere çemkirmek hesap sormak lazım.Rayından çıkan tren gibiydi artık ,modern siber terörizmdi resmen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
Ynt: Twitter kapandı, \'hayır\'lı olsun
« Yanıtla #3 : Mart 21, 2014, 02:33:46 »
tv de son dakika görünce şaşırdım hemen denedim ama giremedim, ayrıca mynet ten de teyit ettim.
Bölge bölge tamamen kapatılacağı yazıyordu

Mesaj Birleştirildi: Mart 21, 2014, 02:36:50
Geç bile kalındı.Amacından saptıranlara,suistimal edenlere çemkirmek hesap sormak lazım.Rayından çıkan tren gibiydi artık ,modern siber terörizmdi resmen.
Bu mantık çok tehlikeli olmaz mı ? O zaman her şeyi kapatalım. Kesinlikle katılmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 21, 2014, 02:48:02 »
tv de son dakika görünce şaşırdım hemen denedim ama giremedim, ayrıca mynet ten de teyit ettim.
Bölge bölge tamamen kapatılacağı yazıyordu

Mesaj Birleştirildi: Mart 21, 2014, 02:36:50
Bu mantık çok tehlikeli olmaz mı ? O zaman her şeyi kapatalım. Kesinlikle katılmıyorum.
Twitter ın amacı ülke karıştırmakmı veya istediğin kişiye hakaret edebilmekmi veya yasadışı protesto vb..faaliyetler için örgütlenmeyi sağlamakmı veya müstehcen şeylerle çocuklara gençlere ahlaksızlığı öğretmekmi veya veya veya uzar gider... Herkes istediği gibi fikrini zikrini ifade etmeli fakat usulüyle.
Kurunun yanında yaşda yanar.Biz kimin kapattırdığına bakıyoruz kimse de demiyor NEDEN kapandı??? Bunu sorgulamalıyız kendimizi hesaba çekmeliyiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 21, 2014, 02:52:43 »
Twitter ın amacı ülke karıştırmakmı veya istediğin kişiye hakaret edebilmekmi veya yasadışı protesto vb..faaliyetler için örgütlenmeyi sağlamakmı veya müstehcen şeylerle çocuklara gençlere ahlaksızlığı öğretmekmi veya veya veya uzar gider... Herkes istediği gibi fikrini zikrini ifade etmeli fakat usulüyle.
Kurunun yanında yaşda yanar.Biz kimin kapattırdığına bakıyoruz kimse de demiyor NEDEN kapandı??? Bunu sorgulamalıyız kendimizi hesaba çekmeliyiz.

Galiba anlaşılamadım, yorum yapmayacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 21, 2014, 02:53:42 »
Herşey bir yana, gerek medya gerek internette, insanların muhalefet hakkı elinden alınıyor, olay ahlaksızlaşırsa elbette müdahale edilmelidir. Hiç istemesekte forum ortamlarına politika sokmak, hiç girmemiş olsamda twitter a , Allah ıslah etsin diyorum, başka da birşey söyleyemiyorum.

O hesapla gidersek, twitter, facebook gitsin, sözcü gazetesi kapansın, halk tv, ulusal tv, sokak tv kapansın, kimse muhalefet yapmasın, halife ilan edelim, ne derse uyalım, 4 çocuk yapalım, çocuğumuza çalmayı öğretelim, çocuğumuzun iq sunu düşürelim. Yapalım yani, ok raydan çıkmış, başka türlü hayatta kalamayız, veya ülkeyi terk edelim, onu bile düşünüyorum artık. Irkıma üzülüyorum, milletime, eşime dostuma, kardeşime, aileme üzülüyorum, böyle bir düzende yaşadıkları için.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 21, 2014, 02:59:03 »
Herşey bir yana, gerek medya gerek internette, insanların muhalefet hakkı elinden alınıyor, olay ahlaksızlaşırsa elbette müdahale edilmelidir. Hiç istemesekte forum ortamlarına politika sokmak, hiç girmemiş olsamda twitter a , Allah ıslah etsin diyorum, başka da birşey söyleyemiyorum.
Twitter ın kapanmasını desteklemeyi politika olarak görmek gerçekten çok politika dışı bir davranış(!) Özgürce fikrimizi ifade edebilmeye noldu??
Ayrıca ahlakmı kaldı gelinen noktayı görmüyormusunuz?Tamamen objektif olarak ahlaki yönünden değerlendiriyorum politik değil.Düşünemeyenler için söylüyorum sözüm meclisten dışarı bilgilendirme amaçlı.
Allah hepimizi ıslah etsin amin ecmain.
Şerefiyle doğruları söyleyerek fikrini ifade edene haberini yapana lafımız yok olamazda olanında karşısındayız.Kaç yaşında insanız,kimsenin birşey demesiyle yapmayız aklımız mantığımız erdemimiz irademiz var çok şükür.İsteyen istediğini öğretebilir çocuğuna,isteyen ülkeyide terk edebilir kimseyi zorla tutan yok,burada yaşamak isteyen seçimini yapıyor zaten.Muhalefet olacak bizde yeri geldimi yaptık yapacağızda fakat doğrularıyla edebiyle ahlakıyla usulüyle.Artık herkes konuşabiliyor bu ülkede...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 21, 2014, 03:00:13 »
Bende sosyal siteleri kullanmıyorum fakat,  çokmu yararlı bu siteler ? Hayır ama olsun. Adeletli bir davranış değil.

Propaganda yaparken yada reklam yaparken iyi, tepki görünce kötü. zihniyet bu.

O zaman herşeyi kapatalım gözlüklerimizi takalım at olalım hipodromda koşalım... Tv kanalları kapansın radyolar kapansın...

Usule uygun olmayan hesaplar kapatılıp gerekirse sahiplerine dava açılabilirde koca siteyi kapatmak saçma.

Ha yine girilir sorun yok... dns diye birşey var :) Bakalım daha neler görecek bu millet.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 21, 2014, 03:03:12 »
Twitter ın kapanmasını desteklemeyi politika olarak görmek gerçekten çok politika dışı bir davranış(!) Özgürce fikrimizi ifade edebilmeye noldu??
Ayrıca ahlakmı kaldı gelinen noktayı görmüyormusunuz?Tamamen objektif olarak ahlaki yönünden değerlendiriyorum politik değil.Düşünemeyenler için söylüyorum sözüm meclisten dışarı bilgilendirme amaçlı.
Allah hepimizi ıslah etsin amin ecmain.
kendinizi bana cevap verme zorunluluğunda hissetmeyin, ben fikrimi söylüyorum. Kimse kimseye fikrini empoze edemez. İnanç, ahlak, ve toplumsal ahlak(etik) hassas noktalardır, tartışmak yersizdir. Tanrıyla insan arasındadır, o araya girmek isteyen en büyük münafıktır.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 21, 2014, 03:07:26 »
At gözlüğüne gerek yok herkesin boynunda bir ip istedikleri yere asılıyorlar zaten merak etmeyin.
Gençlerimize çocuklarımıza yazık bunuda düşünmek lazım.Varsın herşey(twitter,facebook vb..herşeyimiz olmuş)kapansın.

Mesaj Birleştirildi: Mart 21, 2014, 03:09:19
kendinizi bana cevap verme zorunluluğunda hissetmeyin, ben fikrimi söylüyorum. Kimse kimseye fikrini empoze edemez. İnanç, ahlak, ve toplumsal ahlak(etik) hassas noktalardır, tartışmak yersizdir. Tanrıyla insan arasındadır, o araya girmek isteyen en büyük münafıktır.
'Allah ıslah etsin' diyerek ettiğiniz duanıza hürmeten allah razı olsun demek istedim...ALLAH la insan arasındadır doğru söylediniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 21, 2014, 05:16:25 »
.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 21, 2014, 05:50:52 »
Anayasa madde 26-28. Şaşırmadım, yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 21, 2014, 07:22:12 »
LUTFEN. KONU KAPATİLSİN. VE HATTA SİLİNSİN. POLİTAKADAN GUNDEMDEN UZAK KALİP KAFA DAGİTABİLDİGİM SİYASATİN OLMADİGİNİ DUSUNDUGUM BAZEN DAYANAMAYİP MUDAHİL OLDUGUM DA OLDU AMA ARTİK YETTİ.
 HERHANGİ BİRİMİZ BİR YORUM YAPTİGİMİZDA  DİGERİMİZ  HEMEN SUCU YADA BUCU DİYE AYİRİYORUZ. AKLİMİZQ BİLE GETİRMEK HOS DEGİL.
ARABA SİTESİNDE SİYASET OLMASİN LUTFEN.
KONU SİLİNSİN LUTFEN KENDİ FİKRİM

GECENİN Bİ YARİSİ BELKİDE SACMALİYORUM.

Gayette güzel yazmışsın abi ;) :alkis:

Insanlarda simdi bide şòyle bi durum olustu: "ulkenin durumunuda mı konuşmayalım?" E zaten heryerde herkes konustugu icin bu haldeyiz ya...

Haa bu arada aklıma gelmişken panik yok "Hınzır Melih bile DNS değiştirip tweet atmış akşam :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '15
  • 17 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 21, 2014, 08:08:50 »
KATILIYORUM KONU KAPANSIN. Beni hergün çıkan yeni pisliklerden uzak tutan tek şey olan otomobil sevdam, onun için bu forumdayım bide burada tartışma çıkarsa iyice bunalırım artık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 21, 2014, 08:24:46 »
Basbakan in koruma araçlarından birtanesi Land Cruiser umarım TCT yi kapatmaz :D
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 21, 2014, 08:35:26 »
Yazıp yazıp sildim. Tek yazacağım lanet olsun Türkiye'yi bu hale getirenlere... Beni tanıyan ne demek istediğimi anlamıştır...
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • 18 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 21, 2014, 08:37:54 »
ben o araçları yakından gördüm yerde giden uçak gibi tank gibi roket gibi kalkış yapıyor paraya acımamışlar valla.
 :D
:-)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 21, 2014, 08:46:04 »
Internetteki sansür uygulamalarının hepsini Toyota Club Türkiye olarak kınıyoruz.

Kapatmayı destekleyenler bu satırları okuyabiliyorsalar bilsinler ki burası da bir sosyal paylaşım sitesidir. Biz bile saçma sapan nedenlerle (hatta bazen neden bile gösterilmeden!) mahkemeye verilme tehditleri alıyoruz. Önce bir düşünün niye bu millet bu hale düştü diye...
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 21, 2014, 08:47:54 »
Uruguay'a yerleşmek için bir neden daha...
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."