0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geç bile kalındı.Amacından saptıranlara,suistimal edenlere çemkirmek hesap sormak lazım.Rayından çıkan tren gibiydi artık ,modern siber terörizmdi resmen.
tv de son dakika görünce şaşırdım hemen denedim ama giremedim, ayrıca mynet ten de teyit ettim.Bölge bölge tamamen kapatılacağı yazıyorduMesaj Birleştirildi: Mart 21, 2014, 02:36:50Bu mantık çok tehlikeli olmaz mı ? O zaman her şeyi kapatalım. Kesinlikle katılmıyorum.
Twitter ın amacı ülke karıştırmakmı veya istediğin kişiye hakaret edebilmekmi veya yasadışı protesto vb..faaliyetler için örgütlenmeyi sağlamakmı veya müstehcen şeylerle çocuklara gençlere ahlaksızlığı öğretmekmi veya veya veya uzar gider... Herkes istediği gibi fikrini zikrini ifade etmeli fakat usulüyle.Kurunun yanında yaşda yanar.Biz kimin kapattırdığına bakıyoruz kimse de demiyor NEDEN kapandı??? Bunu sorgulamalıyız kendimizi hesaba çekmeliyiz.
Herşey bir yana, gerek medya gerek internette, insanların muhalefet hakkı elinden alınıyor, olay ahlaksızlaşırsa elbette müdahale edilmelidir. Hiç istemesekte forum ortamlarına politika sokmak, hiç girmemiş olsamda twitter a , Allah ıslah etsin diyorum, başka da birşey söyleyemiyorum.
Twitter ın kapanmasını desteklemeyi politika olarak görmek gerçekten çok politika dışı bir davranış(!) Özgürce fikrimizi ifade edebilmeye noldu??Ayrıca ahlakmı kaldı gelinen noktayı görmüyormusunuz?Tamamen objektif olarak ahlaki yönünden değerlendiriyorum politik değil.Düşünemeyenler için söylüyorum sözüm meclisten dışarı bilgilendirme amaçlı.Allah hepimizi ıslah etsin amin ecmain.
kendinizi bana cevap verme zorunluluğunda hissetmeyin, ben fikrimi söylüyorum. Kimse kimseye fikrini empoze edemez. İnanç, ahlak, ve toplumsal ahlak(etik) hassas noktalardır, tartışmak yersizdir. Tanrıyla insan arasındadır, o araya girmek isteyen en büyük münafıktır.
LUTFEN. KONU KAPATİLSİN. VE HATTA SİLİNSİN. POLİTAKADAN GUNDEMDEN UZAK KALİP KAFA DAGİTABİLDİGİM SİYASATİN OLMADİGİNİ DUSUNDUGUM BAZEN DAYANAMAYİP MUDAHİL OLDUGUM DA OLDU AMA ARTİK YETTİ. HERHANGİ BİRİMİZ BİR YORUM YAPTİGİMİZDA DİGERİMİZ HEMEN SUCU YADA BUCU DİYE AYİRİYORUZ. AKLİMİZQ BİLE GETİRMEK HOS DEGİL. ARABA SİTESİNDE SİYASET OLMASİN LUTFEN.KONU SİLİNSİN LUTFEN KENDİ FİKRİMGECENİN Bİ YARİSİ BELKİDE SACMALİYORUM.