Gönderen Konu: Twitter kapandı, 'hayır'lı olsun  (Okunma sayısı 11352 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Ynt: Twitter kapandı, 'hayır'lı olsun
« Yanıtla #80 : Mart 22, 2014, 09:41:22 »
"Kovirem ula seni dergahdan" diyesim var bağzılarına.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Mart 22, 2014, 09:41:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
Ynt: Twitter kapandı, \'hayır\'lı olsun
« Yanıtla #81 : Mart 22, 2014, 09:58:28 »
SEN milletin ahlaksızlık bekçisi misin? Gençler ne hale geldi diyorum ettiği lafa bak. Hicab duyuyorum senin adına.Bu milletin iki eli yakanızda ahirette. Bu dünyada da yüzünüze çarpalımki sadece diğer tarafa kalmasın. Twitter ı hakaret etmek için kullananlara,farklı yasadışı amaçlarına alet edenlere kızmayın,Hazmedemediğiniz,bu ülkenin asıl ecdadından olan kesime kızın(!)
herkes kendisinden sorumludur. şimdi gençlerin ne hale gelmesinden sorumlu ahlak bekçiside hükümet midir ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: Twitter kapandı, \\\'hayır\\\'lı olsun
« Yanıtla #82 : Mart 22, 2014, 10:08:12 »
herkes kendisinden sorumludur. şimdi gençlerin ne hale gelmesinden sorumlu ahlak bekçiside hükümet midir ?
Büyükleridir abileridir amcalarıdır babalarıdır dedeleridir yeri geldiğinde ve kimsesi yoksa evet hükümettir.

Mesaj Birleştirildi: Mart 22, 2014, 10:10:36
"Kovirem ula seni dergahdan" diyesim var bağzılarına.
Herkes kendine yakışanı yapıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Mart 22, 2014, 10:20:11 »
Büyükleridir abileridir amcalarıdır babalarıdır dedeleridir yeri geldiğinde ve kimsesi yoksa evet hükümettir.

Rica ederim benden ve benim kardeşlerimden uzak durun.. Babalarımız annelerimiz yeterince iyi eğittiler bizi. Kimse nasıl hareket edeceğime karışamaz, en azından demokrasi ile yönetilen laik bir devlette.

Devletin baskısı size zevk veriyorsa Kuzey Kore'de mutlu mesut yaşayabilirsiniz. Saygılar..
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #84 : Mart 22, 2014, 10:24:07 »
Rica ederim benden ve benim kardeşlerimden uzak durun.. Babalarımız annelerimiz yeterince iyi eğittiler bizi. Kimse nasıl hareket edeceğime karışamaz, en azından demokrasi ile yönetilen laik bir devlette.

Devletin baskısı size zevk veriyorsa Kuzey Kore'de mutlu mesut yaşayabilirsiniz. Saygılar..
O zaman göndermeyin okula onları yada devletin size sağladığı imkanlardan uzak durun rica ediyorum.Bu ülkede yaşamaktan şikayetçi olan ben değilim.Konuyu biraz okuma zahmetinde bulunsaydınız anlardınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10000
  • Model Yılı: '24
  • 15 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Mart 22, 2014, 10:42:58 »
SEN milletin ahlaksızlık bekçisi misin? Gençler ne hale geldi diyorum ettiği lafa bak. Hicab duyuyorum senin adına.Bu milletin iki eli yakanızda ahirette. Bu dünyada da yüzünüze çarpalımki sadece diğer tarafa kalmasın. Twitter ı hakaret etmek için kullananlara,farklı yasadışı amaçlarına alet edenlere kızmayın,Hazmedemediğiniz,bu ülkenin asıl ecdadından olan kesime kızın(!)

hocam ağır saçmalıyorsun, hadi bir çık hava al gel istersen, ülkenin esas ecdadından olan kesim ne demek yahu, bu nasıl bir kafa yapısıdır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Mart 22, 2014, 10:55:32 »
Çok ayıp arkadaşlar, çok ayıp. ;)
Önce gör, görmek için bak ve baktığını anla. Anlamak için hür aklını ve vicdanını kullan.
Hatırlarmısınız, eskiden hep söylenirdi, kardeşi kardeşe kırdırdılar diye, Türk devletleri dışarıdan değil, hep içeriden yıkıldı diye. Şimdi aynı tuzağa düşürülüyor bu toplum ve toplumu, kendi inanmadıkları, yaşamadıkları görünen duygular, değerler ile etkilemeye çalışarak.
İnsanların, grupların değil, bu vatanın geleceğini düşünmeliyiz!.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Mart 22, 2014, 10:57:59 »
hocam ağır saçmalıyorsun, hadi bir çık hava al gel istersen, ülkenin esas ecdadından olan kesim ne demek yahu, bu nasıl bir kafa yapısıdır?
Sen yanlış anlamışsın o yüzden o üslubsuz sözlerine cevap vermiyorum.Dindar kesimi hırsızlıkla suçlayan arkadaşaydı o sözüm.Ben kimseyi savunmuyorum siyasi olarak,yapılan herşeyi de tasvip etmiyorum.Genellemeseydi keşke.Ayıptır.Ecdadımızın müslümanlığı nasıl yaşadığı geliverdi de aklıma.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Mart 22, 2014, 10:59:28 »
Demokrasi zaten kelime olarak fikir ve eylemlerin ortak payda ve fayda için yönlendirilmesi ile çıkan sonuçtur. Demokrasi kendini yok etme pahasına işletilemez.
Ayrıca her zaman sayı çokluğu ile gelen doğrudur demek değildir. Örnek Mussolini ,Hitler ve başkanlık koltuğunu işgal eden zatlar....
Bu ülke bizim ve birlikte yaşıyorsak, oturup düşünmek lazımdır.

Hitler saf alman ırkı yaratmaya çalıştı,sonuçta İsrail doğdu ve akabinde Ortadoğu cehenneme döndü ki hala öyle
Firavun Musa ve yandaşlarına zulum ederek onları yok etmeye çalıştı ama hali hazırda Musa ve yolunda gidenleri hayatta iken firavunu savunan pek kimse yok gibi

Yani doğru birdir.Ya tarihden ders alır önlem alırsın yada Tarih olursun.....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Mart 22, 2014, 11:08:21 »
Günümüzde insanların haberleşme imkanlarını kısıtlamak veya kesmek imkansızdır eğer bunu illede yapacagım dersen dünyadan kendini soyutlarsın kuzey kore gibi olursun ayrıca hükümetler yöneticiler insanların ne yiyip ne içeceklerine kaç çocuk yapacaklarına mahremiyetlerine karışmaz karışırsa tepki görür siyasetciler içinde durum tam tersidir siyasete soyunmuş kişi artık topluma mal olmuş kişidir her hareketi ve tavrı takipcileri ve vatandaşlar tarafından takip edilir vede kıyasıya eleştirilir buna tahammül edemeyenler siyasete soyunmamalı bunun doğasında vardır bu. ayrıca vatandaşların nasılki vergi verme askerlik yapma gibi görevleri varsa devletinde vatandasına karsı hayatını güvence altına alma koruma seyahat etme ve HABERLEŞME imkanlarından faydalanmasını sağlama gibi bir çok görevi vardır bu benim işime gelmiyor diye haberleşme kanalı kapatılamaz kapatırsan izole olursun kimse seni muhattap almaz yanlızları oynarsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Aracım yok diyemem. RC Model HPI BULLET 3.0cc 4WD
  • Kan Grubu: B-
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Mart 22, 2014, 11:47:55 »

Hala Hürriyet kavramını öğrenemediniz.Laiklikten korktuğunuz kadar Hürriyetten de korkuyorsunuz!  Gençlerin ne hale geldiğini sorgulamak sana mı düştü.Değil sen hiç kimse sorgulayamaz. İmkanları sağlarsın onlar yolunu kendi seçer!
San ahlaklısın, gençler ahlaksız öyle mi. Asıl ben utanıyorum ve nefret ediyorum! Sonunuz rahmetli Menderes'ten daha kötü olacak. Her şeyi yasaklayabilirsin ama düşünceyi yasaklayamazsın. Yatacak yeriniz yok!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Mart 22, 2014, 11:52:26 »
Kimse ADALET e güvenmediği için geldiğimiz nokta işte budur. SEÇKİNLERİN HUKUKUNUN olduğu yerdeyiz. Lütfen Twitter bu kapandıysa kapandı yarın açılır kalınan yerden devam edilir. Ama kırılan kalpler bir daha onarılmaz. Birbirimizle kavga etmeyelim. :tamam:

Ekleme:

"Adli işlerin muntazaman yürütülmesi kuvvetli ve kudretli bir devletle mümkündür. Devletleri kuvvetli gösteren şey baskılarını ve zulümlerini artırarak devam etmek değil, adaletin her kesimde eşit, dengeli bir şekilde icrasını sağlamak olduğunu bilen Allah Rasulünün adaleti icrası adaletin nasıl uygulanması gerektiğine kıyamete kadar örnek teşkil etmektedir.

Bir gün Mahzumoğullarından, eşraftan Fatıma adında bir kadın hırsızlık yaptığını söyleyerek Rasulullah’a getirilir. Hırsızlığın cezası olan “elinin kesilmesi” ne hükmedilir. Fakat daha önceki gelenek ve alışkanlıklara göre Kureyş’ten olan asil bir kadın hakkında suç işlemiş olsa dahi böyle bir hüküm verilemezdi. Hükmün infazının durdurulması için Kureyş’in ileri gelenleri Hz. Peygamber (aleyküm selam .)’ın çok sevdiği Usame b. Zeyd’i araya koyarak bu kadının affedilmesini istediler.

Üsame’nin böyle bir şefaatte bulunması Hz. Peygamber (aleyküm selam .)’a çok ağır geldi. Hemen ashabını toplayıp bu konuda şöyle hitap etti:

“Ey insanlar! Sizden evvel yaşamış toplumların neden dolayı yollarını şaşırıp saptıklarını biliyor musunuz? Asilzadeleri bir hırsızlık, haksızlık, yaptığı zaman onu affeder, zayıf ve kimsesizleri bir suç işler, bir şey çalarlarsa onları cezalandırırlardı. Allah (c.c.)’a yemin ederim ki, böylesine kötü bir hırsızlığı, suçu, Mahzum kabilesine mensup Fatıma değil, kendi kızım Fatıma yapmış olsaydı, kesinlikle onun elini de keserdim.” (Müslim, Hudud/2)

İşte bu hadisenin ifade ettiği gerçek ve İslam’ın beşeri sistemlerden üstünlüğü. Hiçbir kimse hakim zümreden dahi, belirli bir sınıftan dahi olsa dokunulmazlığı söz konusu değildir. Hukuk önünde hiçbir kimsenin bir ayrıcalığı ve imtiyaz hakkı yoktur. Adalet Peygamber kızının dahi cezalanmasını gerektiriyorsa cezalanır. "

Alıntıdır.http://m.sorularlaislamiyet.com/index.php?oku=2381
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Mart 22, 2014, 12:35:19 »
Kimse kusra bakmasın. Eğri oturup, doğru konuşalım. Aradaki 2 farkı bulalım. Hükümet çok güzel bir hükümet evet... Nabza göre şerbet politikası. Ben herhangi bir partiyi desteklemiyrum ama böyle birinide hiç desteklemem tabiki.

Başbakan dediğin övgüler alırken iyi. şikayet alırken ananıda al git demeyecek...

https://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=142947415846855

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #93 : Mart 22, 2014, 13:08:30 »
Hala Hürriyet kavramını öğrenemediniz.Laiklikten korktuğunuz kadar Hürriyetten de korkuyorsunuz!  Gençlerin ne hale geldiğini sorgulamak sana mı düştü.Değil sen hiç kimse sorgulayamaz. İmkanları sağlarsın onlar yolunu kendi seçer!
San ahlaklısın, gençler ahlaksız öyle mi. Asıl ben utanıyorum ve nefret ediyorum! Sonunuz rahmetli Menderes'ten daha kötü olacak. Her şeyi yasaklayabilirsin ama düşünceyi yasaklayamazsın. Yatacak yeriniz yok!
Daha düne kadar başörtüsüyle okula giremeyen fişlenen arkadaşlarımızı kardeşlerimizi pek göresiniz gelmiyor galiba.Hürriyet işinize gelincemi hürriyet.O zaman niye tepki göstermiyordunuz? Dilediği gibi giyinmek,yaşamak ve herkesin yararlandığı imkanlardan yararlanmak insanın hakkı değilmidir? Darbelerde yaşananlar kitapLAR oldu haberiniz yok galiba. Twiter kapandı diye bu kadar tepki gösteren özgürlük hürriyet diyen SEN;hodgam,hodendiş,bedbin İNSAN o zaman neredeydin? Gençler bizim geleceğimiz üzüntümü istediğim yerde usulüyle belirtirim konuşurum.Ağaç yaş iken eğilir. O Mehmed ki, 9 Yaşında Hafız,14 Yaşında Padişah, 21 Yaşında İstanbul Fâtihi Oldu..Ecdad Tarih Yazmış,Torun İse Okumaktan Aciz..! Yazıklar olsun! HAK yolunda varsın sonumuz rahmetli sayın Menderes gibi olsun. Ayrıca:
"Mevti veren O'dur, yani hayat vazifesinden terhis eder, fânî dünyadan yerini tebdil eder, külfet-i hizmetten âzâd eder, yani hayat-ı fâniyeden seni hayat-ı bâkiyeye alır...sizlere müjde! Mevt îdam değil, hiçlik değil, fenâ değil, inkıraz değil, sönmek değil, firâk-ı ebedî değil, adem değil, tesadüf değil, fâilsiz bir in'idam değil; belki bir Fâil-i Hakîm-i Rahîm tarfından bir terhistir, bir tebdîl-i mekandır, saadet-i ebediye tarafına, vatan-ı aslîlerine bir sevkiyattır, yüzde doksan dokuz ahbâbın mecmâı olan âlem-i berzâha bir visal kapısıdır. "
EDEB YA HU...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Mart 22, 2014, 13:21:52 »
uzun yazmıyorum. daha önce aramızda olup şimdilerde etkin olarak forumu kullanmayan bir şakirt arkadaşımız daha vardı. o da böyle isteyen istediği gibi giyinir, istediği şekilde okula ve kamu dairelerine girer demişti. herkesin inancına olan saygıdan bahsetmişti. ben de yanıtını halâ net alamadığım şu soruyu sormuştum:

"herkes inancı gereği giyinip istediği yere girebilecekse ben nüdist biri olarak okula gidebilir, kamu dairelerinde çalışabilir miyim ?"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #95 : Mart 22, 2014, 13:39:15 »
uzun yazmıyorum. daha önce aramızda olup şimdilerde etkin olarak forumu kullanmayan bir şakirt arkadaşımız daha vardı. o da böyle isteyen istediği gibi giyinir, istediği şekilde okula ve kamu dairelerine girer demişti. herkesin inancına olan saygıdan bahsetmişti. ben de yanıtını halâ net alamadığım şu soruyu sormuştum:

"herkes inancı gereği giyinip istediği yere girebilecekse ben nüdist biri olarak okula gidebilir, kamu dairelerinde çalışabilir miyim ?"
Estağfirullah ne şakirtliği.Hakkınızı arayabilir veya bunu deneyeblirsiniz,inancınıza saygı duyarım,hayır yapamazsınız demem diyemem haddime değil.Ben haksızlığa ayrımcılığa karşıyım inançlara değil,farkı iyi anlamak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #96 : Mart 22, 2014, 13:51:27 »
Bazen hakikaten fazla sabır gösteriyoruz, insanların böyle şuursuzca saçmalamasına müsaade ediyoruz.

En kısa yoldan madem özgürlük böyle kolay kısıtlanabilmeli, biz buradaki daha kalabalık ve aynı yönde düşünen ve aynı zamanda yönetim yetkileri de olan kişiler olarak bizim gibi düşünmeyen bir ya da birden fazla kişinin görüşlerini ifade etmesine katiyen müsaade etmemeliyiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #97 : Mart 22, 2014, 13:54:00 »
Bazen hakikaten fazla sabır gösteriyoruz, insanların böyle şuursuzca saçmalamasına müsaade ediyoruz.

En kısa yoldan madem özgürlük böyle kolay kısıtlanabilmeli, biz buradaki daha kalabalık ve aynı yönde düşünen ve aynı zamanda yönetim yetkileri de olan kişiler olarak bizim gibi düşünmeyen bir ya da birden fazla kişinin görüşlerini ifade etmesine katiyen müsaade etmemeliyiz.
Keşke edebiyle konuşmayı bilmeyenlere de müsaade edilmese...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #98 : Mart 22, 2014, 13:59:25 »
Twitter kapanma konusunun özüyle ilgili de bir not düşeyim, bu sabah itibarı ile 8.8 ile başlayan DNS'ler kullanıma kapandı. Hükümetten şaka üstüne şakalar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Mart 22, 2014, 14:03:18 »
Arkadaşlar bizler yönetim olarak denge olmak zorundayız. Buna evet ama asla yanlışa doğru dememizi kimse beklemesin. Yada kendi adıma söyleyeyim asla ve asla yanlışa doğru demem. Tarihi yüzyıllara dayanan bu topraklarda kazanımlar kolay olmadı ve olmadığı gibi bu kadar kolay teslim edileceğini kimse sanmıyordur.

Bu millet iki çok önemli kitaba dikkat etmelidir
1-Kur-anı kerim  (Büyük din İslam ın ne olmadığını anlamak için)
2-Nutuk (Bu topraklarda neler yaşandığını ve kardeşliğin ne olduğunu anlamak için)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...