0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SEN milletin ahlaksızlık bekçisi misin? Gençler ne hale geldi diyorum ettiği lafa bak. Hicab duyuyorum senin adına.Bu milletin iki eli yakanızda ahirette. Bu dünyada da yüzünüze çarpalımki sadece diğer tarafa kalmasın. Twitter ı hakaret etmek için kullananlara,farklı yasadışı amaçlarına alet edenlere kızmayın,Hazmedemediğiniz,bu ülkenin asıl ecdadından olan kesime kızın(!)
herkes kendisinden sorumludur. şimdi gençlerin ne hale gelmesinden sorumlu ahlak bekçiside hükümet midir ?
"Kovirem ula seni dergahdan" diyesim var bağzılarına.
Büyükleridir abileridir amcalarıdır babalarıdır dedeleridir yeri geldiğinde ve kimsesi yoksa evet hükümettir.
Rica ederim benden ve benim kardeşlerimden uzak durun.. Babalarımız annelerimiz yeterince iyi eğittiler bizi. Kimse nasıl hareket edeceğime karışamaz, en azından demokrasi ile yönetilen laik bir devlette.Devletin baskısı size zevk veriyorsa Kuzey Kore'de mutlu mesut yaşayabilirsiniz. Saygılar..
hocam ağır saçmalıyorsun, hadi bir çık hava al gel istersen, ülkenin esas ecdadından olan kesim ne demek yahu, bu nasıl bir kafa yapısıdır?
Hala Hürriyet kavramını öğrenemediniz.Laiklikten korktuğunuz kadar Hürriyetten de korkuyorsunuz! Gençlerin ne hale geldiğini sorgulamak sana mı düştü.Değil sen hiç kimse sorgulayamaz. İmkanları sağlarsın onlar yolunu kendi seçer! San ahlaklısın, gençler ahlaksız öyle mi. Asıl ben utanıyorum ve nefret ediyorum! Sonunuz rahmetli Menderes'ten daha kötü olacak. Her şeyi yasaklayabilirsin ama düşünceyi yasaklayamazsın. Yatacak yeriniz yok!
uzun yazmıyorum. daha önce aramızda olup şimdilerde etkin olarak forumu kullanmayan bir şakirt arkadaşımız daha vardı. o da böyle isteyen istediği gibi giyinir, istediği şekilde okula ve kamu dairelerine girer demişti. herkesin inancına olan saygıdan bahsetmişti. ben de yanıtını halâ net alamadığım şu soruyu sormuştum:"herkes inancı gereği giyinip istediği yere girebilecekse ben nüdist biri olarak okula gidebilir, kamu dairelerinde çalışabilir miyim ?"
Bazen hakikaten fazla sabır gösteriyoruz, insanların böyle şuursuzca saçmalamasına müsaade ediyoruz. En kısa yoldan madem özgürlük böyle kolay kısıtlanabilmeli, biz buradaki daha kalabalık ve aynı yönde düşünen ve aynı zamanda yönetim yetkileri de olan kişiler olarak bizim gibi düşünmeyen bir ya da birden fazla kişinin görüşlerini ifade etmesine katiyen müsaade etmemeliyiz.