Gönderen Konu: Halk mı Güneş Sigorta mı?  (Okunma sayısı 8913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Halk mı Güneş Sigorta mı?
« : Mart 18, 2014, 12:17:50 »
Kasko yaptıracağım en uygun fiyatı halk sigorta verdi onu güneş sigorta takip ediyor.
Halk sigorta 1056 tl, güneş sigorta ise 1250 tl fiyat verdi ki bu fiyatlar özel servis ile anlaşmalı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

Halk mı Güneş Sigorta mı?
« : Mart 18, 2014, 12:17:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Halk mı Güneş Sigorta mı?
« Yanıtla #1 : Mart 18, 2014, 12:19:31 »
Kasko yaptıracağım en uygun fiyatı halk sigorta verdi onu güneş sigorta takip ediyor.
Halk sigorta 1056 tl, güneş sigorta ise 1250 tl fiyat verdi ki bu fiyatlar özel servis ile anlaşmalı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
[/
Güneş sigorta eski gücünde değil. Halk sigortayı tavsiye ederim. Ancak başka şirketlerden de teklif alın. Daha önce kaskon yok muydu Seçkin?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 18, 2014, 12:48:23 »
[/
Güneş sigorta eski gücünde değil. Halk sigortayı tavsiye ederim. Ancak başka şirketlerden de teklif alın. Daha önce kaskon yok muydu Seçkin?

En ucuz 1056 tl den halk sigortayla başlıyor 2800 tl ye kadar gidiyor. En ucuzları bunlar. Senelerdir araba sürüyorum bu aralar çok kullanıyorum ayda 2 ile 3 bin arasını km yapıyorum yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum. İlk defa kasko yaptıracağım

Mesaj Birleştirildi: Mart 18, 2014, 23:24:35
Teşekkür ediyorum ilgi alakanızdan dolayı
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2014, 09:39:39 »
Ulan ne güzel forum ya. Şu konuyu 46 kişi görüyor da 1 kişi mi yorum yapıyor. Şu konuyu 40 yaşında birisi açsa yorumlar gani olur. Bu dediklerimden sonra yorumlar alır başını gider başka türde yazmıyosunuz zaten hani yaşımız küçük ya. Halk sigortaya karar verdim aytaç abi teşekkür ediyorum
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2014, 09:45:21 »
Kardeşim ben konunu yeni gördüm . Sana tavsiyem yaptırmadan önce sigortam.net tende bir fiyat alman . Şirket konusunda da bugüne kadar hep ak sigortadan yaptırdım Allah'a şükür büyük bir kazam olmadı sadece mini onarımdan tampon boyatmıştım ve memnun kaldım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 24, 2014, 09:52:45 »
  Seçkin, alınmana gerek yok. Tamamen haksızsın da diyemem ama konu hakkında bilgisi olmayanlar, yanlış yönlendirmeden kaçınmak için yorum yapmamış olabilir. Aynı kişi bir kaç defa sayfaya bakmış olabilir. Tabi ki de birbirimizin sorularında, sorunlarına daha çok yardımcı olmaya çalışmalıyız, elimizden geldiğinden daha fazlasını yapma çabası içinde olmalıyız. Aynı şeyler herkese lazım olacaktır ve oluyor da.
 Bu arada Aytaç'a teşekkür sekmesi ile de teşekkür etmen güzel olur bence.

Soruya gelirsek; ikisi hakkında da hiç bir bilgim yok, diğer sigortaları da araştırdığına göre, aldığın teklifteki detaylara bakmak lazım. Mesela; Yetkili servis listesine baktın mı? Neleri kapsıyor bunlar? Hukuki, Bedeni vs. ödemeleri ne düzeyde?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 24, 2014, 09:59:45 »
Ben de bir yıl halk sigortadan yaptırmıştım ancak hiç işim düşmediği için yorumda bulunamıyorum. Sana nacizane tavsiyem alabildiğin kadar çok yerden fiyat almandır.. Bazen farklı acentalar aynı sigorta şirketine ait farklı fiyatlarda teklif sunabiliyor..

Ben en son en düşük fiyatlı 3 teklifi alıp inceliyorum, hangisi kafama yatarsa onu yaptırıyorum.. Bir de eğer almadıysan sompo japan dan teklif al derim.. Sigortacı bir kaç arkadaşım da tavsiye etti, hizmetleri de gayet iyiymiş..Piyasada yeni oldukları için gayet rekabetçi fiyatlar veriyorlar..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 24, 2014, 10:05:52 »
  Seçkin, alınmana gerek yok. Tamamen haksızsın da diyemem ama konu hakkında bilgisi olmayanlar, yanlış yönlendirmeden kaçınmak için yorum yapmamış olabilir. Aynı kişi bir kaç defa sayfaya bakmış olabilir. Tabi ki de birbirimizin sorularında, sorunlarına daha çok yardımcı olmaya çalışmalıyız, elimizden geldiğinden daha fazlasını yapma çabası içinde olmalıyız. Aynı şeyler herkese lazım olacaktır ve oluyor da.
 Bu arada Aytaç'a teşekkür sekmesi ile de teşekkür etmen güzel olur
Ben tamamen haklıyım derim. Konu açıyoruz cevap yok bu olay çok başıma geldi. Böyle ters yapınca herkes cevap verme çabasına giriyor. İnanmıyorsan eski konularıma bak abi. Hatta dün akşamki açtığım konuya bak. Mustafadan başka cevap veren yok onla 2 gündür park ampulü arıyoruz ondan cevap verdi sadece. Bu forumda yaşa göre muamele var çoğu kişide
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 24, 2014, 10:16:04 »
Ben tamamen haklıyım derim. Konu açıyoruz cevap yok bu olay çok başıma geldi. Böyle ters yapınca herkes cevap verme çabasına giriyor. İnanmıyorsan eski konularıma bak abi. Hatta dün akşamki açtığım konuya bak. Mustafadan başka cevap veren yok onla 2 gündür park ampulü arıyoruz ondan cevap verdi sadece. Bu forumda yaşa göre muamele var çoğu kişide

Atar yapınca daha çok cevap alıyorsan baştan atarlı yaz madem:)

Şaka bi yana, belki yaşından dolayı daha çok yaşıyor olabilirsin ama benim de bazen soru sorup istediğim verimde cevap alamadığım oluyor.. İnsanlar bilgi sahibi olmadıklarından yazmıyor olabilirler, bence bu forum çoğu sorunun cevabını çok çabuk alabildiğin yegane sitelerden..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 24, 2014, 10:31:37 »
 Bilgi konusunda sıkıntı olabilir dediğim gibi. Hem mümkün olduğunca doğru bilgi olması da önemli, yoksa sayfada yazının boş boş olmasının çok anlamı yok özellikle bilgi isteyen konularda.
 Yaş ile ilgili bir yaklaşım olduğunu zannetmiyorum, belki yaşından dolayı sen öyle algılıyorsundur deyip iyice kafa karıştırayım. :)

Aslında buradan hareketle güzel bir konu açabiliriz cevap alma, bilgiye ulaşma hakkında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 24, 2014, 10:45:10 »
Valla bu güne kadar üyenin yaşına bakıp cevap yazmadım Seçkin. Mesajın atarlı olup olmamasına da bakmadım. Atarlı mesajlara da genelde aynı tarzda cevap veririm ama konu gençler olunca biraz daha sakin oluyorum ;)

Ben konuyu okumamıştım, okumuş olsam da sorunun cevabını yazamazdım, çünkü ikisini de tecrübe etmedim. Buradan yola çıkarak almak istediğin cevapla ilgili olarak açtığın konu, başlık, içerik doğrumu ona da bakmak lazım. Sadece başlığa baksaydım konuya cevap vermeyi boş ver okumazdım bile :) Cevabını bilmediğim bir husus için yorum yapmam doğru olmaz.

Bu arada 40 yaşına geldiğinde zaten bu soruları sormuyorsun, muhtemelen senin araç için kullanıcı ben olsam çok daha düşük fiyat alırdım sonuçta kasko firmaları yaş kriterini de risk olarak değerlendiriyorlar.

Ben kasko yaptırırken en az 4-5 şirketten teklif alıyorum. İki seferdir Ak Sigorta en uygun teklifi veriyor bazı acentaların sigorta şirketlerinde yaptırım gücü olduğu için fiyatlar değişebiliyor. İstersen sigortacı arkadaşın telefonunu ileteyim, senin içinde bir teklif çalışması yapsın. Sonuçta ticari bir aktivitedir uygun fiyat çıkar ya da çıkmaz orasını bilemem.

Bu arada diğer konuyu okudum hiçbir fikrim yok ama listede okundu olarak görünüyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Anlamsız bir cevap yazmam doğru olur mu? Cevap alamıyorum diye kızma abicim, biz sizin sorularınızın cevabını bilmiyoruz :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kilometre: 44000
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 24, 2014, 12:02:39 »

Seçkin Bey en ucuzuna sakın kaçmayın. Sigortanın iyisi kaza veya pert anında belli olur. Acenteci değilim, tanıdıklarım da yok ama sadece tecrübeyle sabit Axa veya Grupama derim.
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 24, 2014, 12:09:03 »
Seçkin Bey en ucuzuna sakın kaçmayın. Sigortanın iyisi kaza veya pert anında belli olur. Acenteci değilim, tanıdıklarım da yok ama sadece tecrübeyle sabit Axa veya Grupama derim.
Axa en yüksek fiyatı verdi 2800 tl.
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 24, 2014, 12:42:19 »

2800 sağlam fiyat vermiş.  :(
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kilometre: 44000
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 24, 2014, 13:34:12 »
:o Tercih sizin o zaman. Hayırlısı olsun adınıza...
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 24, 2014, 23:45:20 »
seçkin yeni okudum kardeşim kusurabakma yaptırdınmı kasko..benimki güneş memnunum ben.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 25, 2014, 10:55:02 »
seçkin yeni okudum kardeşim kusurabakma yaptırdınmı kasko..benimki güneş memnunum ben.
Daha yaptırmadım abi 1 yerden daha teklif bekliyorum bugün gelcek.  Duruma göre hareket etcem
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 25, 2014, 11:06:14 »
Daha yaptırmadım abi 1 yerden daha teklif bekliyorum bugün gelcek.  Duruma göre hareket etcem

hic kaza yapmadım  cok şükür ama arka kelebek camı kırıp hırsız girdi birkere ikilemeden yaptılar hemen gunes sigorta
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 25, 2014, 12:32:53 »
hic kaza yapmadım  cok şükür ama arka kelebek camı kırıp hırsız girdi birkere ikilemeden yaptılar hemen gunes sigorta
çok kararsızım 200 lira daha fazla vermeye değer mi diye düşünüyorm
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 25, 2014, 12:45:23 »
çok kararsızım 200 lira daha fazla vermeye değer mi diye düşünüyorm

arkadasim sigortaci bi soriyim bakiyim aralarinda ne fark varmis burdan yaziyim sanada

Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 13:18:32
Eskiden bu isi yapiyordu simdi bankacilikla ugrasiyor trafigi nerde yaptigi onemli degil ama kaskoda bankalari tercihetmesi taraftari degilim dedi halk icin dedi bunu.gunes iyidir ama cok para çıkarmış arastirsin biraz daha dedi.ipek sigortaya falanda baksın dedi.
2002 corolla sol vvt-i