0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kasko yaptıracağım en uygun fiyatı halk sigorta verdi onu güneş sigorta takip ediyor. Halk sigorta 1056 tl, güneş sigorta ise 1250 tl fiyat verdi ki bu fiyatlar özel servis ile anlaşmalı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?[/Güneş sigorta eski gücünde değil. Halk sigortayı tavsiye ederim. Ancak başka şirketlerden de teklif alın. Daha önce kaskon yok muydu Seçkin?
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 18, 2014, 12:17:50Kasko yaptıracağım en uygun fiyatı halk sigorta verdi onu güneş sigorta takip ediyor. Halk sigorta 1056 tl, güneş sigorta ise 1250 tl fiyat verdi ki bu fiyatlar özel servis ile anlaşmalı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?[/Güneş sigorta eski gücünde değil. Halk sigortayı tavsiye ederim. Ancak başka şirketlerden de teklif alın. Daha önce kaskon yok muydu Seçkin?En ucuz 1056 tl den halk sigortayla başlıyor 2800 tl ye kadar gidiyor. En ucuzları bunlar. Senelerdir araba sürüyorum bu aralar çok kullanıyorum ayda 2 ile 3 bin arasını km yapıyorum yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum. İlk defa kasko yaptıracağımMesaj Birleştirildi: Mart 18, 2014, 23:24:35Teşekkür ediyorum ilgi alakanızdan dolayı
Seçkin, alınmana gerek yok. Tamamen haksızsın da diyemem ama konu hakkında bilgisi olmayanlar, yanlış yönlendirmeden kaçınmak için yorum yapmamış olabilir. Aynı kişi bir kaç defa sayfaya bakmış olabilir. Tabi ki de birbirimizin sorularında, sorunlarına daha çok yardımcı olmaya çalışmalıyız, elimizden geldiğinden daha fazlasını yapma çabası içinde olmalıyız. Aynı şeyler herkese lazım olacaktır ve oluyor da. Bu arada Aytaç'a teşekkür sekmesi ile de teşekkür etmen güzel olur
Ben tamamen haklıyım derim. Konu açıyoruz cevap yok bu olay çok başıma geldi. Böyle ters yapınca herkes cevap verme çabasına giriyor. İnanmıyorsan eski konularıma bak abi. Hatta dün akşamki açtığım konuya bak. Mustafadan başka cevap veren yok onla 2 gündür park ampulü arıyoruz ondan cevap verdi sadece. Bu forumda yaşa göre muamele var çoğu kişide
Kasko yaptıracağım en uygun fiyatı halk sigorta verdi onu güneş sigorta takip ediyor. Halk sigorta 1056 tl, güneş sigorta ise 1250 tl fiyat verdi ki bu fiyatlar özel servis ile anlaşmalı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Seçkin Bey en ucuzuna sakın kaçmayın. Sigortanın iyisi kaza veya pert anında belli olur. Acenteci değilim, tanıdıklarım da yok ama sadece tecrübeyle sabit Axa veya Grupama derim.
Axa en yüksek fiyatı verdi 2800 tl.
seçkin yeni okudum kardeşim kusurabakma yaptırdınmı kasko..benimki güneş memnunum ben.
Daha yaptırmadım abi 1 yerden daha teklif bekliyorum bugün gelcek. Duruma göre hareket etcem
hic kaza yapmadım cok şükür ama arka kelebek camı kırıp hırsız girdi birkere ikilemeden yaptılar hemen gunes sigorta
çok kararsızım 200 lira daha fazla vermeye değer mi diye düşünüyorm