0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sn çetinkaya, rica etsem yazdığım mesajı bir kez daha okurmusunuz, atladığınız yada aceleyle yanlış anlam çıkarmış olabilirmisiniz...yani tunck kardeşimiz gelip burada kötüleme yapabilir aslında, hayatı boyunca onlarca araç almıyor, 1 araç aldı ve basit bir konuda çok mağdur edilmeye çalışıldığını ben biliyorum,mağduriyeti var
Arkadaşlar artı olarak bir şey belirtmek istiyorum. Sigorta şirketi kadar, poliçeyi yaptırdığımız sigorta acentesinin de kazadan sonra yaptırım açısından etkisi büyük. Daha önceki pert olan aracımda Anadolu Sigorta kasko poliçesi vardı. Aracımın parasını 36 gün sonra aldım ve sigorta şirketi ile hep ben muhatap olmak zorunda kaldım. Sonrasında öğrendim ki başka bir Anadoılu sigorta acentesi 12 günde müşterisine parasını aldırabilmiş. Diğer sigortalarda da aynı şeyler sözkonusu olabilir. Yani Güneş Sigortadan bir kişinin memnun kalıp da diğerinin kalmaması tamamen poliçe yaptırdığınız acentenizin ilgisinden ya da ilgisizliğinden kaynaklanmış olabilir. Bilginize...
çok doğru, tespit süper... acenta farkı
Ulan ne güzel forum ya. Şu konuyu 46 kişi görüyor da 1 kişi mi yorum yapıyor. Şu konuyu 40 yaşında birisi açsa yorumlar gani olur. Bu dediklerimden sonra yorumlar alır başını gider başka türde yazmıyosunuz zaten hani yaşımız küçük ya. Halk sigortaya karar verdim aytaç abi teşekkür ediyorum
bunu da es geçmeden edemeyeceğim 3. sayfaya ulaştık bu yazının sayesinde
Gene iyi seçkin ben keyfime bir konu paylastim arabayi cilaladim fotolarini paylastim okunma sayisina bak yoruma bak cok ilginc bir durum.nereye yaptırmaya karar verdin
Hayırlısı olsun Seçkin. Kullanmak nasip olmasın.
benim yazdigimdan farkli olarak ne yazmis acaba onu anlamadim ben.olay marka degil markayi satin alan şirket sozkonusu iste...
herkese özellükle ogün abime ve muhammet abiye yardımlarınadan dolayı teşekkür ediyorum axa da karar kıldım cazip bir fiyata axa yaptırıyorum
Mesaj Birleştirildi: Mart 28, 2014, 13:58:35kendi adıma teşekküre gerek yok, bişeyde yapamadım ki zaten tekrar hayırlı olsun kardeşim...
Olur mu abicim yardımcı oldun o kadar Axadan 2700 tl fiyat aldım 4-5 yerden. En son 1100 küsür tl fiyat aldım ona yaptırıyorum
sel, deprem, doğal afet, terör, hırsızlık ve hasar da herhangi bir muafiyet söz konusumu bi bak istersen...
full kasko abi herşey içinde
axa da kotu bir marka bosver tahminettigim yontem sanırım hayirli olsun ama cok kisi bilmesin seckin.adam birseyler kesfetmis kendince hakkidir diye dusunuyorum
Seçkin alınganlık göstericem bu konuda ama. Ben de ilk başta axa ve grupama demiştim. Mesaj Birleştirildi: Mart 28, 2014, 18:23:40Siz neden alınganlık gösterdiniz Ogün Bey. Ben tecrübelerimi paylaştım sadece.