Gönderen Konu: Halk mı Güneş Sigorta mı?  (Okunma sayısı 8916 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Ynt: Halk mı Güneş Sigorta mı?
« Yanıtla #40 : Mart 28, 2014, 10:23:12 »
Sn çetinkaya,  rica etsem yazdığım mesajı bir kez daha okurmusunuz,  atladığınız yada aceleyle yanlış anlam çıkarmış olabilirmisiniz...

yani tunck kardeşimiz gelip burada kötüleme yapabilir aslında,

hayatı boyunca onlarca araç almıyor, 1 araç aldı ve basit bir konuda çok mağdur edilmeye çalışıldığını ben biliyorum,

mağduriyeti var

Arkadaşlar artı olarak bir şey belirtmek istiyorum. Sigorta şirketi kadar, poliçeyi yaptırdığımız sigorta acentesinin de kazadan sonra yaptırım açısından etkisi büyük. Daha önceki pert olan aracımda Anadolu Sigorta kasko poliçesi vardı. Aracımın parasını 36 gün sonra aldım ve sigorta şirketi ile hep ben muhatap olmak zorunda kaldım. Sonrasında öğrendim ki başka bir Anadoılu sigorta acentesi 12 günde müşterisine parasını aldırabilmiş. Diğer sigortalarda da aynı şeyler sözkonusu olabilir. Yani Güneş Sigortadan bir kişinin memnun kalıp da diğerinin kalmaması tamamen poliçe yaptırdığınız acentenizin ilgisinden ya da ilgisizliğinden kaynaklanmış olabilir. Bilginize...
------- E & S & K -------

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 28, 2014, 10:23:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 28, 2014, 11:48:58 »
Arkadaşlar artı olarak bir şey belirtmek istiyorum. Sigorta şirketi kadar, poliçeyi yaptırdığımız sigorta acentesinin de kazadan sonra yaptırım açısından etkisi büyük. Daha önceki pert olan aracımda Anadolu Sigorta kasko poliçesi vardı. Aracımın parasını 36 gün sonra aldım ve sigorta şirketi ile hep ben muhatap olmak zorunda kaldım. Sonrasında öğrendim ki başka bir Anadoılu sigorta acentesi 12 günde müşterisine parasını aldırabilmiş. Diğer sigortalarda da aynı şeyler sözkonusu olabilir. Yani Güneş Sigortadan bir kişinin memnun kalıp da diğerinin kalmaması tamamen poliçe yaptırdığınız acentenizin ilgisinden ya da ilgisizliğinden kaynaklanmış olabilir. Bilginize...

çok doğru, tespit süper... acenta farkı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 28, 2014, 12:24:01 »
herkese özellükle ogün abime ve muhammet abiye yardımlarınadan dolayı teşekkür ediyorum axa da karar kıldım cazip bir fiyata axa yaptırıyorum
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 28, 2014, 12:25:49 »
çok doğru, tespit süper... acenta farkı

benim yazdigimdan farkli olarak ne yazmis acaba onu anlamadim ben.olay marka degil markayi satin alan şirket sozkonusu iste...
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Mart 28, 2014, 12:40:06 »
Ulan ne güzel forum ya. Şu konuyu 46 kişi görüyor da 1 kişi mi yorum yapıyor. Şu konuyu 40 yaşında birisi açsa yorumlar gani olur. Bu dediklerimden sonra yorumlar alır başını gider başka türde yazmıyosunuz zaten hani yaşımız küçük ya. Halk sigortaya karar verdim aytaç abi teşekkür ediyorum
bunu da es geçmeden edemeyeceğim 3. sayfaya ulaştık bu yazının sayesinde
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Mart 28, 2014, 12:42:52 »

Gene iyi seçkin ben keyfime bir konu paylastim arabayi cilaladim fotolarini paylastim okunma sayisina bak yoruma bak cok ilginc bir durum.nereye yaptırmaya karar verdin
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mart 28, 2014, 12:43:39 »
bunu da es geçmeden edemeyeceğim 3. sayfaya ulaştık bu yazının sayesinde

Hayırlısı olsun Seçkin. Kullanmak nasip olmasın.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Mart 28, 2014, 13:01:25 »

Gene iyi seçkin ben keyfime bir konu paylastim arabayi cilaladim fotolarini paylastim okunma sayisina bak yoruma bak cok ilginc bir durum.nereye yaptırmaya karar verdin
milleti işini halletmeye giriyor abi foruma çoğğunluk böyle

Hayırlısı olsun Seçkin. Kullanmak nasip olmasın.
amin abi cümlemize
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Mart 28, 2014, 13:56:13 »
benim yazdigimdan farkli olarak ne yazmis acaba onu anlamadim ben.olay marka degil markayi satin alan şirket sozkonusu iste...

sn ogün kardeşim,

sigorta şirketi farklı, sigorta acentası farklı şeyler içerir...

sigorta yaptırdığın acenta firması, genel merkeze karşı insiyatif kullanarak sana sağlanacak faydanı artırabiliyor yada yaşayabileceğin sorunları minimize edebiliyor ki şöyle belirteyim;

kaza yaptım, farımın ayakları kırıldığından kaynak yapıldı, servise değişim istesemde, kabul etmem dedimsede ...olmaz, eksper vermiyor demesine rağmen acentamı aradığımda aracımı adresimden alıp, farını değiştirerek geri teslim ettiler, olay bu...

olayı kişisele bağlamayalım, istemeden yanlış anlaşılma varsa düzeltelim olur mu?

Mesaj Birleştirildi: Mart 28, 2014, 13:58:35
herkese özellükle ogün abime ve muhammet abiye yardımlarınadan dolayı teşekkür ediyorum axa da karar kıldım cazip bir fiyata axa yaptırıyorum

kendi adıma teşekküre gerek yok, bişeyde yapamadım ki zaten :)  tekrar hayırlı olsun kardeşim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Mart 28, 2014, 14:03:24 »
Muhammet bey yazdigim seyin arkasindayim zaten anlattiginiz durumdan farkli bir sey yazmadim.gunes sigorta bir markadir.sigorta acentalari veya sirketleri bu markayi satinalip kullanan kisilerdir.seckin arkadasimiz yasamistir gider sorarsiniz axadan kactane farkli fiyat çıktığını. Is marka isminde degil acentanizin is anlayisindadir.8senedir akradaslarimla birlikte ayni acenteden gunes yaptiriyoruz en ufak ama en ufak sikayetimiz olmadi.olay marka ismi degil acente veya sirket.ayni olayi emre arkadasimizda belirtmiş farkli birsey dememis zaten.is bu markayi kullananlarda bitiyor.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Mart 28, 2014, 14:54:44 »

Mesaj Birleştirildi: Mart 28, 2014, 13:58:35
kendi adıma teşekküre gerek yok, bişeyde yapamadım ki zaten :)  tekrar hayırlı olsun kardeşim...
Olur mu abicim yardımcı oldun o kadar :)

Axadan 2700 tl fiyat aldım 4-5 yerden. En son 1100 küsür tl fiyat aldım ona yaptırıyorum
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Mart 28, 2014, 14:59:57 »
Olur mu abicim yardımcı oldun o kadar :)

Axadan 2700 tl fiyat aldım 4-5 yerden. En son 1100 küsür tl fiyat aldım ona yaptırıyorum

sel, deprem, doğal afet, terör, hırsızlık ve  hasar da herhangi bir muafiyet söz konusumu bi bak istersen...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Mart 28, 2014, 15:08:47 »
sel, deprem, doğal afet, terör, hırsızlık ve  hasar da herhangi bir muafiyet söz konusumu bi bak istersen...
full kasko abi herşey içinde
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mart 28, 2014, 15:14:41 »
ogün kardeşim,

1. si güneş sigortayı kötülemediğim halde, alıntıma istinaden yazdığın yazıda 3 yerde "firma kötüleme" demişsin ki kötüleyebilirim de,

2. si emre bey sigortanın büyüklüğününü yanında acentanın önemine değinmiş ve kimseyi rencide etmeden bunu desteklemişim, çok doğru bir tespit,

3. sü acentanın önemini belrtecekseniz, yanlış belirttiğiniz "sigorta şirketi" ibaresini "sigorta acentası" olarak değiştirin ki olayı düz anlayalım, yazılanla söylenmek istenen algı farklı çıkıyor,

4. sü yukarıda bir örneğini verdiğim gibi sigorta şirketi ile sigorta acentası farklıdır,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Mart 28, 2014, 15:15:10 »
full kasko abi herşey içinde

axa da kotu bir marka bosver :) tahminettigim yontem sanırım hayirli olsun ama cok kisi bilmesin seckin.adam birseyler kesfetmis kendince hakkidir diye dusunuyorum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Mart 28, 2014, 15:24:03 »
axa da kotu bir marka bosver :) tahminettigim yontem sanırım hayirli olsun ama cok kisi bilmesin seckin.adam birseyler kesfetmis kendince hakkidir diye dusunuyorum
tabi abi ne gerek var anlatmaya adam ekmeğini yesin helal olsun adama :)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mart 28, 2014, 15:37:59 »
anlatmak istediğim şu arkadaşlar.güneş sigortayı kötülemek ile güneş sigorta yılmazlar a.ş yi(örnek olsun diye yazdım) kötülemek birbirinden çok farklı şeyler.güneş sigortayı kötüledigimizde bunun piyasaya etkisini düşünerek yapmak gerekir.bir tek güneş sigortayı kötüleyip müşterisi azaltmakla kalmayız diger sigorta şirketlerinide bayaga etkiler bu olay ve gene zararlı hepimiz çıkarız.belirttigim yılmazlar a.ş(sadece örnektir aklıma ilk bu geldi diye)kendisine verilen yetkiler odgrultusunda istedigi gibi oynama yapıp müşterisini toplıyabilir ve onlarla ilgilenir.eger bu adamdan memnun degilsek istedigimiz gibi karalarız.olayın özeti bu.sizden alıntı yapmam size karşı yazılan birşey degildi tunc bey yanından bile geçmicegini sölicektir mantıgı yanlış bir mantık şahsi görüşümce oyüzden alıntı yaparak yazdım.bir marka kötülenecekse o markayı satın alan her a.ş yi incelemek gerekir.vede bu genel kanıdır piyasada yapılmaması gereken en önemli şey marka karalamasıdır.kolay kolay bu yüzden hçbir marka başka bir markayı karalamaz piyasada.marka kullanan a.ş ler karalanır
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Mart 28, 2014, 15:46:19 »
bilgilendirmelerin için teşekkürler kardeşim... tekrar hayırlı olsun seçkin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mart 28, 2014, 18:22:18 »
Seçkin alınganlık göstericem bu konuda ama. Ben de ilk başta axa ve grupama demiştim.  ;)
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Mart 28, 2014, 18:25:47 »
Seçkin alınganlık göstericem bu konuda ama. Ben de ilk başta axa ve grupama demiştim.  ;)

Mesaj Birleştirildi: Mart 28, 2014, 18:23:40
Siz neden alınganlık gösterdiniz Ogün Bey. Ben tecrübelerimi paylaştım sadece.

son anda ciddi güzel bir fiyat çıktı oyüzden tekrar axa oldu bildigim kadarıyla.yoksa başlarda 2700 falan çıkıyordu  :) biraz maddiyat işi yani

Mesaj Birleştirildi: Mart 28, 2014, 18:30:58
alınganlık yapmadım yanlış anlaşılmasın sigortacıda degilim muhasebeciyim sadece ama şu yanlış algıya kızıyorum sadece.sigorta yaptırdım kaza yapınca burnumdan getirdiler.burnundan getiren a veya b markası degil.o markayı satın alan ve piyasada faaliyet gösteren acente.bende özel sektörde çalışıyorum ve marka karalamanın nasıl sonuçlar dogurcagını biliyorum.a markası adıyla çalışan a.ş lere istedigimiz kadar kızar ve birdaha çalışmayız onlarla ama direk markayı kötüleyip birdaha asla o markayla çalışmam demek yanlış.geçen lastik konusunda bir benzerini dedim hayatta bir daha bridgestone er300 kullanmam demekle hayatta bridgestone kullanmam demek farklı şeyler.bunu anlatmak istedim.kaskoda seçkinde biliyor 2700 axada çıktı 1135 de çıktı fiyat.ikiside axa.nasıl oluyor bu.acente politikası işte bunu anlatmak istedim.ikiside full kaskoya.nasıl oldugunu sölemicem arkadaşın emegidir hakkıdır ama acente polikası diye birşey var.bunu anlatmak istedim
2002 corolla sol vvt-i