0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadasim sigortaci bi soriyim bakiyim aralarinda ne fark varmis burdan yaziyim sanadaMesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 13:18:32Eskiden bu isi yapiyordu simdi bankacilikla ugrasiyor trafigi nerde yaptigi onemli degil ama kaskoda bankalari tercihetmesi taraftari degilim dedi halk icin dedi bunu.gunes iyidir ama cok para çıkarmış arastirsin biraz daha dedi.ipek sigortaya falanda baksın dedi.
sompo japandan aldın mı fiyat?
Bir de eğer almadıysan sompo japan dan teklif al derim.. Sigortacı bir kaç arkadaşım da tavsiye etti, hizmetleri de gayet iyiymiş..Piyasada yeni oldukları için gayet rekabetçi fiyatlar veriyorlar..
Cevap alamıyorum diye sinirleniyorsun, yazdığımız cevapları da okumuyorsun Seçkin
Küçük ve uygun diyeyim o kadar garip şartları varki inannın kaza yapınca ne haklarla çıkıyor karşınıza ve elinizden bişe gelmiyor .İlk önce bence yetkili servis hangi şirket ile anlaşması var ve bir ak,axa gibi büyük şirketlerden vazgecmeyin cidden bir kaza durumunda daha çok yardımcı oluyorlar sıkıntı az oluyor resmen . (TAbi bu benim görüşüm neden diye sorarsanız başımıza geldi )
farkındamısınız bilmiyorum ama seçkin ögrenci ve şuan sınav dönemi
seçkin, görüştüğün bilgen hanım kaç firmadan teklif vereceklerini söyledi mi? kendim hariç , tüm eş-dost- akraba kasko ve trafiklerini ona paslarım, gayet ilgilidir,sen yinede fiyatlara ve poliçe detayına göz atıver
Farkındaysanız bir üstteki mesajda sompo japanın ne olduğunu sormuşum ?
3. defa aynı cumleyi yazıyorum umarım okuma şansın olur.. "Bir de eğer almadıysan sompo japan dan teklif al derim.. Sigortacı bir kaç arkadaşım da tavsiye etti, hizmetleri de gayet iyiymiş..Piyasada yeni oldukları için gayet rekabetçi fiyatlar veriyorlar.." Diğer sigorta şirketleri ile aynı poliçeyi çok daha uygun fiyatlı sunuyorlar, bence denemeye değer.. Eğer hala sonuçlandırmadıysan bi araştır derim..
birkaç yere sordum biz onlarla çalışmıyoruz dediler. nereden bulacağız?generali sigortadan teklif aldım muhammet abinin tavsiye ettiği yerden 1069 tl teklif verdiler. ilk defa duydum adını nasıldır bilen var mı? şikyetvar.com da kaydadeğer bir şikayet göremedim ben.
İtalyan sigorta şirketi eski bir geçmişe sahip ama Türkiye'de nasıl bilmiyorum. Sigortası olan arkadaş vardır belki.
birkaç yere sordum biz onlarla çalışmıyoruz dediler. nereden bulacağız?
Ankarada bi sigortacı arkadaş var, sen de ankaradasın sanırım.. İstersen irtibat sağlayayım?
Seçkin ben diğer konuları okumadan direk yoruma geldim kusura bakma .. Halk mı güneş mi dersen direk Halk derim . Çünki forumdan Tunc Sancak arkadaşımızın aracı güneş sigortaydı. Baya uğraştırdı. Tanıyorsundur özelden bi sor istersen ..
tanıyorum hatta numarası da var ankara buluşmasında tanışmıştık irtibata geçeceğim teşekkür ederim kerem abi.
tunc a sorarsan yanından bile geçme diyecektir... destan bile yazararacın hasar durumu %? olması durumunda araç pert ediliyor, bunu öğren, mesela allianzda %40 hasarda pert ediliyor
tek bir araçtan yola çıkarak böle bir sonuca varmak yanlış diye düşünüyorum marka kötülemek hiç dogru birşey degil.ben 8 senedir güneş kullanıyorum ve arkadaşlarımada kullandırıyorum aynı sigorta şirketinde yaptırıyoruz hepimiz.kimisinin çok ciddi kazaları oldu ve hiç ikilemeden yaptırdık araçları hiçbir zorluk çıkarmadılar bile belli başlı konular dışında.oldukça memnunuz.burda önemli olan firma stratejisi yaptırdıgınız yer çok önemli.birde bilirkişi.kimi sigortalar 2000tl fiyat verirken aynı ad altında başka bir sigorta firması çok daha düşük bir fiyat verebiliyor.sigorta işi çok farklı bir.amacım akıl vermek degil yanlış anlaşılmasın ama yapılcak en büyük hata firma karalaması olur.şirket karalarız sıkıntı degil ama marka karalamak dogru degil şahsi görüşüm tabi