0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Direksiyon hava yastığı yeni araçlarda yaylı bir mekanizma ile eskilerde ise vida ile sabitlenmiş vaziyette. Vidalı ise 2 taraftan vidayı sökün yaylı ise düz ağız bir uygun boyutta bir tornavida ile 3 tane delikten yaya bastırarak öne doğru çekin ve çıkartın, cruise kol kapağını çıkartınca içerideki yaylı mekanizma görünüyor. ilk önce sağ taraf (kapağın olduğu) , sonra sol ve alttaki 3ncü deliğe bastırıp çıkarmaya çalışın yay epey bi sert ..1.6 Touch da bütün cruise ışıkları ve yazısı çalışıyor , ama 1.33 de göstergede bir ışık yanmıyor fakat sistem çalışıyor
cevdet bey yaylı dye biliyorum video izledim ama videoyu çok kısa çekmişler detaylı değil benim gibi acemiler için en azından.
aliexpres ten aldığım hız sabitleyici yi dün 10.000 bakım yaptırırken servise rica ettim ve beni sağolsunlar kırmayıp ücretsiz takıp test ettiler.herhangi bir problem yok kol çalışıyor..toyota ya teşekkür ler :D:D
Ahmet bey bu cruise kontrol kolunu 2016 1.33 life uygularken kutup başını çıkardığımızda teyip kodu isteyecek mi bu konuda yardımcı olur musunuz
Hayir kod istemiyor, bizde 2015 model aracimiza taktik gecen hafta.