0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Batu bey keşke donanım listesine baksaydınız. Sadece CC ile biten bir fark değil malesef
Batu bey,CC'nin garantiyi bozduğu konusu açıklamaya muhtaç bir durum. Bence bu işi biraz daha derinleştirin ve hatta Japonya'ya kadar uzatın derim. Ben aracımı 2011 de alıktan kısa bir süre sonra o zaman TOYOTA Reis olan daha sonra TOYOTA ALJ'ye devredilen serviste taktırmıştım ve garantimde hiçbir bozulma olmadı. Serviste park sensörü veya geri vites kamerası ya da multimedya takılınca "bağlı donanımlar" garanti dışı mı kalıyor? Öyle olsa serviste hiç bir ilave donanımı takmamaları lazım. Ayrıca CC için ilave bir kablolama veya ilave donanım eklemesi yapmıyorlar, bir çok modelde kablolama ve yazılım hazır sadece kolunu takıyorlar.
Forumda bu başlık altında yeralan konuyu ve youtube'da yer alan (https://www.youtube.com/watch?v=vLyRH5eSpps) videoyu da izleyerek dedim ben bu işi yaparım. Daha sonra AliExpress üzerinden daha önce forumda pek çok kez referans verilen Cruise Control kolunu (http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Selling-CHEAP-Cruise-Control-Switch-for-Toyota-Camry-Corolla-Matrix-Tundra-Lexus-84632/2040897632.html) satın aldım. Kol 18 gün sonra elime ulaştı ve sonrasında toplamda 5 dakikadan az süren bir işlemle kendim aracıma Cruise Control eklemiş oldum.
Batu Bey kolu takarken akünün negatif ucunu çıkarın diyor. İşlem sonrası sizden teyp immobilizer kodu falan istedi mi bir problem yaşadınız mı buna benzer?
murat bey sizin arabanız da 2015 model gözüküyor. kolu takınca garanti bozulacak mı diye endişe etmiyor musunuz? bu konu hakkında bir fikriniz var mı ?
çok çok teşekkür ederim ben kuruntu yaptım kendi kendime abimde fabrikada çalışıyor toyotada bir sıkıntı çıkmasın çinden almışsın onu dedi. ondan o kadar kurcaladım.
Her arabanın alt yapısı var.Tahmini 20000 Tl maliyeti göze alır iseniz.
2012 model dizel arabama manueldir, CC takmak istiyorum ne yapabilirim Mesaj Birleştirildi: Nisan 21, 2016, 21:05:29Ahmet bey benim arabaya kendim CC takmak istiyorum takamaz mıyım CC. aracım dizel corolla. 2012 model. Manuel vites
El melakenizi bilmedigimden yorum yapamam,Bildigim halde bana 6 saat sürüyor.Oldukça meşakkatli bir iş.
Anladım dizel için zor diyorsunuz. peki bu iş bana kaça mal olur.