0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhabalar,2008 model benzinli Corolla aracıma ben de Aliexpress'den aldığım CC'yi takmış bulunmaktayım.http://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/86751-cruise-control-installation-instructions adresinde detayları fotoğrafları var.Videolardan analamadığınız nokta var ise, aşama aşama resimler ile anlatılmış.Umarım size de faydalı olur.Ahmet Bey,Anladığım kadarı ile bazı versiyonlarda bu vidalar var, bazılarında sadece tırnaklar var. Benim aracımda direksiyonun sağ ve solunda birer adet olmak üzere T30 vida vardı.Onun dışında tırnak yoktu, bu vidaları sökünce Airbag hemen çıktı. İzlediğim videolardaki gibi tırnak filan yoktu.Eğer yanlış bilgilendirme de bulunduysam tecrübeli üstadlar düzeltirse sevinirim.
2013 manuel corolla için servis 500 tl istedi cc için. sanayide ustaya sordum beyine tanıtmak lazım servisten başkası yapmıyor dedi, burda arkadaşlar anlatmış ama nasıl yapacağımı bilemedim şimdi, bir de bu aliexpress güvenilir site mi,
aytaç bey cevap için teşekkür ederim ben 2 servise gittim ikiside takarız dedi ama fiyat çok yüksek geldi, takmasına takarım da beyine tanıtmak lazım diyenler var , on off tuşuna bastığında lambası yanıp hemen aktif olur mu? kusura bakmayın çok soru soruyor olabilirim. bir de satıcılarda kol var bir de çevresini kapatacak kapak lazım sanki. araç garantili , garanti ne olur acaba?
Merhaba, bizim araclarda tanitmalik bir durum yok, zaten o dananim yüklü geliyor. siz sadece kol alip takacaksiniz.aktif etmelik bir durumda yok tak calistir yani, tabi araciniz benzinli ise bu soylediklerim gecerli.hiziniz 50 km ustunde kol calismaya baslar ama ekranda herhangi bir bildirim için isik yanmaz.
Merhaba bütün sayfalari okudum ama bir turlu cevap alamadim aracim 2012 corolla 1.33 manuel vites comfort..benim aracima kol takilmak suretiyle cc takilabiliyor mu ? Bugun arkadasim aracina cc taktirdgini soyledi onunda araci 2012 1.6 comfort corolla otomatik vtes.. Benim arabaya takiliyormu yardimci olursaniz sevinirim
Bütün hayallerim soldu gitti simdi 😢Mesaj Birleştirildi: Şubat 10, 2016, 19:57:13Hiç mi takilmiyor hicmi mümkünati yok acaba