0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut bey sanırım dediğiniz parça bu ve kodu da. 45186-02210ben de alırken onunla birlikte almayı düşünüyorum. burda servislerde bulmak da sıkıntı. @Umut Kökbaş (37113)
merhaba arkadaşlar 2012 corolla comfort extra oto.için aldığım hız sabitleyici sonunda elime ulaştı:D:D( 27 gün)yalnız içerisine kapak koymamış satıcı bazılarında kapakta geliyor ama benimkinde çıkmadı sağlık olsun.şimdi servise gidip kapak sipariş edecem ve kurulum için sizden yardım bekliyecem sorunsuz ve hatasız nasıl kurabilirim hız sabitleyici.??
Merhaba,Bazı arkadaşlar özelden sormuş ama özel mesajlara cevap yazamıyorum niyeyse.CC kolunu http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Selling-CHEAP-Cruise-Control-Switch-for-Toyota-Camry-Corolla-Matrix-Tundra-Lexus-84632/2040897632.html linkinden satın aldım.15 günde bulunduğum yerdeki PTT'ye geldi, gidip elden teslim aldım.Herkese güzel günler dilerim.
Bunda kapak geldi mi? kolun etrafındaki boşluğu nasıl doldurdunuz?
Merhaba arkadaslar Dun 2015 1.6 corolla touch ve 2014 1.33 life aracimiza cruise kontrol taktik. Gayet guzel calisiyor. Direksiyon hava yastigini sokerken 2 iki kisi olmasinda fayda var, yaylari cok sert.
cevdet bey bende direksiyondan korkuyorum hala takamadım araca.2012 corollada da mı aynı acaba o hava yastıkları zormu çıkarması???Mesaj Birleştirildi: Şubat 29, 2016, 11:00:02birde sadece eksi yi söküyoruz değilmi aküde
Emre bey korkacak bişey yok sizin araçta t30 tork anahtarı ile sanırım açılıyor.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın