0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Malesef dizellerde sadece kol ile çözüm olmuyor Ahmet abinin taktığı AP900 cc takılması gerekiyor
Ahmet Bey Antalya'da sanirim. İzmir'de tavsiye edebileceginiz biryer var mi?Bir de yaklasik maliyeti konusunda bilgi verebilir misiniz?Tesekkurler.
Ahmet abi Sakarya'da ikamet etmektedir. Diğer konuda bilgim yok ama İzmirden üyelerimiz gelmişti montaj için Sakaryaya
Ahmet Bey'in iletişim bilgilerini veya eğer foruma uyeyse soyadını verme imkanınız var mi? Görüşüp fikir alisverisi yapmak için.
Merhabalar arkadaslar. 20 sayfayı da okudum. Aracım 2012 1.6 benzinli otomatik auris. Kol aiparişini verdim. Çinden değilde tr de kore malı satan bi satıcıdan. Ne kadar doğru bilemem. Şimdi benim aracımda sorunsuz kullanılırmı kol olsa yeter sanırım. Bir de taktırmak için istanbulda tem oto varmış maslakta ufuk usta . Onun için olumlu yönlendirmeler geldi. Maliyeti ne olur bana sadece taktırmanın. Bir de kapağını sanayide bulabilirmiyim acaba
Merhaba değerli arkadaşlar.Yeni aldığım aracım için hız sabitleyicisi alacağım. Aliexpress ve Ebay da var. Ordan sipariş vermeden önce Ankara'da alabileceğim bir yer var mıdır? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Aliexpressten alacağınız fiyatın altına buralarda bulamazsınız kiEn fazla 20-25 gün içinde geliyor. Bence aliexpressten alın
selam lar arkadaşlar aracım 2012 corolla comfort extra otomatik cruze control taktımayı düşünüyorum aliexpres ten almayı düşünüyorum ama beklemek zor olur birde kapaklı bulamadım sahibinden de 145 tl kol+kapak lı buldum fiyat uygun geldi birde güney kore menei filan diyor farkı varmı bilmem ama almalımıyım yardımlarınız için teşekkür ler
link varmı atabileceğiniz ali expresten arkadaşlar birde çin malı ve güney kore menşei filan aradaki fark nedir aliexpresten alsak nasıl olur bilemedim şimdi
hepsinde bir risk var derken ??