0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekstra parca kullanarak bu sistemi yapmamiz mumkunmu acaba mumkun ise maliyeti yaklasik ne kadar tutar tesekkurler
Uğur bey,Aracınızda alt yapı olmadıgından çalışmaması çok normal.CC olmayan 1.4 dizellere sadece kol ile CC takılamaz.Evet mümkün 1000 TL gibi maliyeti var.
2014 lerden yazilim yok kol takilamiyor .Aldiginiz kolda sorun yok.İlk defa toyotanin 2015 dizellerinde var öncelerinde yok.Ancak forumda konusu var ap900 diye başka harici bir sistem takılıyor
Benim aracim 2014 Dizel D4D Advance Manuel.CC var çalışıyor.
Ahmet bey 2015 Manuel viteste olan altyapıyı dediğiniz gibi 2015 multimoda koymamışlar hiçbir tepki vermedi. vw lerdeki gibi ecu dan özelliği aktif hale getirmekmi gerekiyor diye düşünmüştüm. Toyotanın donanım anlayışını bir türlü anlayamadım manuel vitesine tak otomatiğine takma. ilgilenerek cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Güle güle kullanın. Benim ürün 10 gün için de gelmişti . 20 dolara almıştım. Kapak estetik olarak gözünüze batmıyorsa bu şekilde olur. Orjinali de 9 tl.
Merhaba,bugün cc kolu sipariş verdim.Gelince nasip olursa takacağım.Yalnız hazır delinmiş kapağı nereden bulabiliriz?Bilginiz var mıdır?cc kolu aldığım link bu,doğru almış mıyız? Bir de airbag kıamını nasıl söküyoruz?http://www.ebay.com/itm/371315703554?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Kapağı yetkili servisten 9 tl ye alabilirsiniz. Montaj için ilk sayfalarda resimli anlatım mevcut. Air bag vidalı değil zaten yan tarafında ufak bir delik var oradan ince tornavida ile pime baskı yaptığınızda kendisi dışa doğru çıkıyor. Sonra sağa sola yaparak diğer 2 tırnağı çıkarıyorsunuz. Air bag soketlerini sökmenize gerek yok. İlk etapta aküyü sökerseniz kendinizi güvenceye almış olabilirsiniz. 0,5x1cm lik 2 adet civata ile montajı yapıp air bagi tekrar yerine takıyorsunuz.
Bugün baktım vida göremeyince farklı bir sökme yolu vardır,dedim.Vidalar zaten kolun yanında gelecek sanırım.Kolu takarsak kapağı servisten alalım artık.Çok teşekkür ederim.
Kolun yanında genelde civata gelmiyor Belirttiğim ölçülerde 2 adet nalburdan alırsanız iyi olur. Ben sökerken aküyü sökmedim . Sökecek alet edavat bulamadım doğrusu. Ancak kolu taktıktan sonra air bag takmadan çalışıp çalışmadığını anlamak için on off yapmanız gerekiyor.
Evet. Göstergede işaret aktif kapalı görünüyor bu şekilde.
merhaba,arkadaşlar hız sabitleyiciyi uğraşmadan orijinal parça ile hangi özel serviste taktırabilirim? maliyeti ne olur?