0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kolu verin Kaan taksın
Muhtemelen çalışacak, ama lambası yanmayacaktır.
Az önce başka sitelerden baktım. Yeni kasa aurislerin otomatikleri dışında 1.6 benzinlilerine olmadığını yazmışlar. Ancak ilginçtir 1.33 üne takılabildiği yazıyor.http://forum.donanimhaber.com/m_65475312/mpage_89/tm.htm
Arkadaslar 2014 (Son Kasa) Toyota Yaris 1.33 Skypack Multidrive S Style aracım var buna sadece kontrol cubugu ile cruise control uygulayabilirmiyim bilgisi olan var mı ? yada yapan var mı ?
Arkadaslar hiz sabitleyici taktirmak mumkun mu araclarimiza? Taktiranlar varsa tecrubelerini paylasirsa sevinirim... :alkis:q
Arkadaslar bende yaris ime cc taktirdim. Su an aktif ve calisiyor. Toplam maliyet 70 tl. Ancak Çinden gelmesi iki ay i buldu. Kapak alana kadar eski kapagi kestirdim onu kullanicam..
Kapagi antalya yetkili servisinde bulamadim insallah ilk firsatta onuda halledicem.. o zaman maliyet 79 tl
Merhaba,2010 model yaris 1.33 terra sporty mmt aldım. Cruise control takılıp takılamadığı konusunda çok fazla bilgi alamadım, doğru bilgi de göremedim açıkçası. Kesin olarak takılıp takılamayacağı konusunda bilgi verebilir misiniz?
Alt yapısı olmad8gından orjinal sistem takılamıyor.
Evet, çalışacak idi.
2014 lerden yazilim yok kol takilamiyor .Aldiginiz kolda sorun yok.İlk defa toyotanin 2015 dizellerinde var öncelerinde yok.Ancak forumda konusu var ap900 diye başka harici bir sistem takılıyor