0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi ön kaputu açınca ilk sagdan döndüyoruz, biraz düz gidince. Pardon yaa.Siz ona müdahale edebilecek birisini bulursanız bana dönün. Bende bu sırada biraz bilgi topralayayım.
yahu sipariş olarak şunu verdim http://www.aliexpress.com/snapshot/6417328139.html?orderId=65174978087317 de cc kolunun kapağını bi bulamadım, sipariş verebileceğim bi yer varmı ülke içinden yada dışardan ?
Ahmet Bey dün Mersin'de Eyüp Usta diye birini buldum. Oto sanayiinde baya isim yapmış bir oto elektirikçi. Şimdi sizden detaylı bir tarif rica ediyorum. Artık foto mu gönderirsiniz şema mı gönderirsiniz size kalmış teşekkürler..Hocam son durum nedir merakla bekliyorum yorumlarınızı......
Sizin aracınıza kol yeterli.Sizinkisinde maalesef kol yeterli degil ilave aparatlar lazım.
Merhabalar, benim aracım 2008 corolla comfort *manuel* . Ahmet Bey yanılmıyorsam daha önce manuel araçlar için debriyaj swcih i olması gerektiğini belirtmiştiniz. Burada sadece kol yeterli demişsiniz. Kafam karıştı biraz bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Eğer debriyaj swich i gerekliyse bana link verebilir misiniz, montajını ben yapabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Burak bey,Modellere göre ihtiyaç degişiyor. Sizin aracınızda kol yeterli.
Ahmet Bey iyi akşamlar;Belki çok soran olmuştur ama kafam karıştı,benim aracım auris 1.33 comfort 2012 manueldir.Airbag'i söküp baktım,soket mevcut ancak ekranda checkmode da cruise ile ilgili bir sembol çıkmadı.Bu durumda araca cruise takılamıyormu?Saygılarımla.
2013 comfort ekstra cc için nereye müracaat etmliyim yada edebilirmiyim
Hakan bey,Aracınızda CC yazılımı oldugunu zannetmiyorum.Bunu anlamak için aracı bilgisayar'a baglamalıyım.
Yasin BeyYanıtınız için teşekkürler,çok sıcak ve samimi bir ortam burası iyiki toyota almışım.Saygılar.