0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Servislerden mi temin edeceğiz acaba. Kodu vs bulabilirmiyiz ki?
@Ahmet Güve (8047) abi bu cc kollarının hepsi standart mı. Yani corolla auris yaris için aynı kol mu oluyor . Ürünler de oem numarası yazıyor dikkat edeceğim bi nokta var mı.
Satıcının bana gönderdiği mesaja göre elinde 17.45'lik (Good Quality) kol kalmamış bu yüzden gönderemeyeceğini söyleyerek siparişi iptal etmemi istemişti. Şu an fiyat artmış ve (High Quality) ürün satışta. Good Quality olan ürün Mart ayında satışta olacakmış.Başka satıcıdan pazarlıkla (High Quality) kol siparişi verdim. http://www.aliexpress.com/snapshot/6458088389.html?orderId=65489228456863Ahmet Bey aldığınız vidaların adı, kodu, ebatı var mı? Vida yerleri Avensis ile aynıdır diye düşünüyorum.
Arif bey öncelikle hayırlı olsun, ellerindeki orjinal parça çıkma filan mı acaba? Çıkmacılarda bulunur mu? Bende istiyorum ama servis pek yanaşmıyor..
Bende 2012 yaris 1,33 için aldım bu hafta sonu takmayı denicem airbag nasıl söktünüz videolarda 2011 model için var sanırım 2012 değişik
Ali bey bende almayı düşünüyorum siz ürünü nerden aldınız acaba.
Arkadaşlar ben şuradaki ürünü aldım. Ürün bugün elime ulaştı. 28 aralık sipariş vermiştim 23 günde ulaştı. Ürünün materyal kalitesi gayet güzel. Tavsiye ederim...http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Selling-CHEAP-Cruise-Control-Switch-for-Toyota-Camry-Corolla-Matrix-Tundra-Lexus-84632/2040897632.html?recommendVersion=1
Sizce CC yok muydu?
Arkadaşıma aldım demişti Burak hocam, hediye edecekmiş... Ne güzel arkadaşları var değil mi bazılarının
Sökmesi kolay airbagin, direksiyonu çevirin ve altındaki küçük deliği bulun. konu içindeki mesajımda anlatmış olmam lazım. 2011 sonrası yeni kasa Yarislerin hep aynıdır.
Evet en sonunda hafta sonu geldi ve Airbag konun başındaki anlatım gibi söktüm airbag gı cok basitmiş ayrıca kolu taktim düğmeye bastım hayal kırıklığına uğradım işik yanmadı şimdi benim 2012 1.33 manuel yarisimde CC yokmu yoksa yoksa gelen kol mu sorunlu bunu nasıl anlarım Şimdiden teşekkür ediyorum cevap verceklere
Garip bir durum,Avometre var ise kol'un ON/OFF tuşuna basılı iken kaç ohm olduguna bakabilirmisiniz?
ölçü aleti arkadaşım da buldum ama nasıl ölçülür bilmiyorum