0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet bey merhaba;Aracım; 2014 makyajlı kasa yaris hybrid cool .Cruise control takılabilirmi?
Teşekkürler,sadece kol olsa iyi olurdu.Servis kolu takarız çalışıp çalışmayacağına garanti veremeyiz diyor.Birde yan aynaları katlanır yapabilirmiyiz?
Ahmet Bey,Güle güle kullanın @Ahmet Güve (8047) Abi bizim efsanelere de takılabilir mi?
Neden olmasın desem?
Arkadaşlar bende aracıma cc alıp kendim takmak istiyorum. Daha önce yurt dışı sitelerden alış veriş yapmadığım için ve yabancı dil probleminden ötürü sizin alış veriş yapmış olduğunuz güvenilir olduğunu varsaydığınız satıcı ya ait güncel cc ürün linkini benimle paylaşırmısınız.Bazı arkadaşlar paylaşmış ancak örnek olarak mı yok sa oldukları satıcıya ait linkmi tam emin olamadığımdan soruyorum.
@Kaan Kara Daha önce bu şekil power bank aldırdım arkadaşa bozuk çıktı akıllanmadık başka siperis verdik. Sanırsam free kargoymuş. 1 sene olacak piyasada yok. Gümrükte gözüküyor ancak gümrük bize gelmedi diyor. O nedenle alan arkadaşlardan daha önce güvenle problem yaşamadan alışveriş yaptıkları cc satıcı bilgisi istemiştim.
yahu sipariş olarak şunu verdim http://www.aliexpress.com/snapshot/6417328139.html?orderId=65174978087317 de cc kolunun kapağını bi bulamadım, sipariş verebileceğim bi yer varmı ülke içinden yada dışardan ?
Özellikle alıntı yaparak paylaşayım bu sefer Yukarıdaki montajı yapan Ahmet Coşkun abimizin paylaşımı. Onun için size direkt linki yazdım bu tarz durumlarda satıcıyla iletişime geçmek lazım aslında
Düzgün kesilirse belli olmuyor.İsterseniz alt kapatta delikli olarak satılıyor diye hatırlıyorum.