0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet Seydi beySoldaki far açma/kapama kolundan bahsediyoruz.
iyide o kol öyle dokunma ile yada çarpma ile farların açılıp kapanabileceği bir durumda değilki?benmi yanlış yorumluyorum?tekrar geçmiş olsun.inanın adınıza üzüldüm.
Tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler.Asıl kafama takılan sorun farların kapanması. Bunu en kısa zamanda çözmem lazım.
Alıntı yaparak kirlilik yapmadım lütfen kimse yanlış anlamasın.Herkeze çok teşekkür ederim.Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin.Tekin abi;Defalarca baktım reflex degil.Far açma tekerindeki çıkıntıya elim takılıyor panik anında kol kavranamayıncada el kayarken birden teker dönüyor.Otomatik far ayarının sadece arka sensörünün fiyatı 450 Tl O bile tek başına %75 çözüme ulaşır.Çünkü biz arabanın önüne yük koymuyoruz. Yüksekligi degişen yer arka.Ön için boş rampa inerken fren yapıldıgında biraz ihtiyaç onu bile arka sensör tolere edebilir. Takma konusuna ise kesin takılırda çalışmak lazım.Zayen bende var.
Fabrika çıkışı müşteri hizmetlerinin demesi üzerine Sakarya Sandıkçılar'a ugradım.Formeni arkadaşım ve durumu izah ettim.Kendisininde aynı olayın 2 defa başına geldigini söyledi.Peki ne yapabilir dedim sonuçta benim aracıma yapacak birşey yok gelecek odelleri düşünmek lazım.TPR raporu yazalım gönderelim dedi.Ama bu şikayet belli bir sayıya ulaşmaz ise dizaynere bilgi gitmez dedi.Bu olaydan rahatsızlık duyanların konuyu servislere söyleyerek raporlatması gerekiyor.Çözüm ise kısa bir düreç degil.
Sayfada güzel yaklaşımlar, elektrikler görüyorum, sizleri tebrik etmek lazım bunun için. Not: Yazdığımın anlamını anlayan arkadaşlar anlamıştır.
bunu yeni gördüm çok geçmiş olsun ben de korktum şimdi.... eski araç kullanırken bunları hiç düşünmemiştim...
Teşekkür ederim arkadaşlar.Birkaç garip olay üst üste gelince ne olacagı belli olmuyor.Ama far kolu ile görüşmelerim devam ediyor.Sonuç ne olur derseniz?Fazla bir beklentim yok.
Abi Toyota bu konuda umitsiz vaka bence pek bisey bekleme.
Bence bu xenon farları hiç fabrikada koymasınlar. Zaten far ayarı bpzuk olanlara giydiriyorum ben. ..
Fabrika çıkışı müşteri hizmetlerinin demesi üzerine Sakarya Sandıkçılar'a ugradım.Formeni arkadaşım ve durumu izah ettim.Kendisininde aynı olayın 2 defa başına geldigini söyledi.Peki ne yapabilir dedim sonuçta benim aracıma yapacak birşey yok gelecek modelleri düşünmek lazım.TPR raporu yazalım gönderelim dedi.Ama bu şikayet belli bir sayıya ulaşmaz ise dizaynere bilgi gitmez dedi.Bu olaydan rahatsızlık duyanların konuyu servislere söyleyerek raporlatması gerekiyor.Çözüm ise kısa bir süreç degil.