0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan,Yapmak istedikten sonra firmalar (Toyota) onun kralınıda yapar.Ama düşünsene IQ sundan RX400H'ına kadar aynı kol kullanılıyor.Yatırım, stok daha neler neler.Birde bu kol çok elleçleniyor. Kolay bozulmamalı, ortada birde kendini ispatlamış kullanılan numune var.Degişimi demek risk demek
Ahmet bey belki daha önce aklınıza gelmiş yada konuşulmuş olabilir bilmiyorum ama kendimden örnek vermek istedim. Benim araçta far sensörü var ve ortam belli bir lümen altına indiği anda otomatik olarak kısaları açıyor istesenizde kapatamıyorsunuz. Bu sıkıntıya çare olabileceği kanısındayım.
Orjinallerinde olabilir ama sonradan takılanlarda ? Cihaz otomatik yakınca müdahale dahi olsa farklı komut kabul etmese?
geçmiş olsun Ahmet bey,benimde başıma geldi ve sadece bende olabilecek bişey zannetmiştim.en azından açma kapama yönü tersine çevrilse bu kadar olmaz.
Açma kapama kolda oldugu müddetçe çözüm degil.Yine sellektör yaparken autodan off konumuna geçebilir.
Bu arada Ahmet Abi artık far korkusu çekmeyecek aracı satışa çıkarmış Hedefi passat galiba
Şşştttt.Sen rüya görmüşsün. Herşey göründügü gibi olmayabilir.Bir ilizyonist fil'i seyircilerin önünde yok edebilir. (Pasword swordfisf, John Travolta)
Dün gece bir aracı sollamaya çıktıgım sırada birden solladıgım araç sola kaymaya başladı.Sellektör yaparken yine far kolundaki tekerlek döndü.Yine karanlıkta kaldım.Bu sıradada ilerisi gözüken hafif viraj vardı.Yolu göremedigimden yol kenarındaki mıcır a girdim. VSC sayesinde hayattayız.Sadece ve sadece bu far açma kapama özelligi yüzünden en son bir daha Japon arabası almamaya yemin dedecegim gibi gibi gözüküyor.Bunu tasarlayan tasarımcı geri zekalı olmalı.Kendimde mi hata var diye çok sorguladım. Çevremdede birçok kişinin başına gelmiş, ama tehlike atlatmadıklarından önemsememişler. Konuyu ben anlatınca aaa bendede oldu. Ama tehlike atlatmadıgımdan takılmamıştım diyorlar.Benim için bu son Japon araç olabilir. Veya cenazeme beklerim.