0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler.Asıl kafama takılan sorun farların kapanması. Bunu en kısa zamanda çözmem lazım.
ben burda ne zaman konu açılsa bu cakma florosancıları uyarıyorum ınsanların göznü alıyor dıye ama cok bılmışler hemen bir cevap veriyolar.<eğitim şart!!!
abi umarım aşırıya kaçmaz yorum ama eşeklik bakidir derler ya ben o hesap diyorum.yaptırımlarım çok agır olması şart.ankarada adım attıgın yerdeler.birsürü..
Abi doğru diyorsun normalde xenon ampul normal fara katılmaz ama bu kendini bilmezler yüzünden kullanmak zorunda kalıyorum çünkü piyasada xenon olsun orjinal ampul olsun karşıdan gelince gözü kör eden ve önünüzü görmemenize sebep olan araçlar çok fazla haliyle orjinal sarı ampul kullandığımda bu şekilde karşıdan gelen oldu mu önümü göremiyorum ve mecburan xenon taktım bence xenona yaptırımdan çok far ayarına yaptırımlar yapılması lazım.Bu şekilde aracın önü haricinde her yeri aydınlatan farlar oldukça ben xenon ampullerimi sökmeyi düşünmüyorum . Ama şuda var karşıdan sık sık sellektör yiyor olsam bunlara rağmen kullanmam .
olay birtek xenon takmak degil.tamam çakma xenon taktın diyelim niye far ayarı yaptırmıyorsun..amaç biraz gösteriş ve yolu aydınlatmaksa niye dünyaları aydınlatacak kadar takıyorsun.yani burda bir ürünü tüketmek degil sorun bilinçsiz tüketmekte.kimse kimseye karışamaz ama kimse kimseyide rahatsızetcek birşey yapamaz. yapmamalı.ben satıcıyada kızamıyorum.zorlamıyorki alın alın diye.