0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sadik ustaya numarami birakmistim. cc kolu takip kapak bekliyorum. kapak ne durumda acaba.
2 hafta önce 40 bin bakımı yaptırdım.Arkdaşlar çok ilgili işlerinin ehli çıraklar kalfalar saygılı adam gibi çocuklar sanayiideki serseriler gibi değiller.Bunlara dikkat ederim ben.Ustalar zaten on numara tek tek anlattı balatayı değiştirirken orijinal balatayı gösterdi takacağı balatayı gösterdi.Zaten adam gibi adam oldukları araçların park edecek yer bulamamsından belli oluyor sürekli müşterileri var.Ama benim az da olsa hoşuma gitmeyen şey yönlendirdikleri elektrikçi arkadaş koltuk altındaki aırbag fişini sıkıştırdı ve 30 tl aldı bana fazla geldi belki normaldir ama hoşuma gitmedi.Bu dörtnal toyota çalışanlarını töhmet altında bırakmaz tabiki sitemim elektrikçiye yoksa dörtnal çalışanları bence 10 numara bundan sonra hep orada bakımları yaptırmayı düşünüyorum inşallah..Şimdi asıl sorum aracım 2011 avensis arka 2 hoparlör(arka kapı içleri) çalışmıyor.Teypten ayarları yapsam bile tık ses yok.Önceki sahibini aradım zaten Allah adamı kendisi.Teyp ya da arka kapı döşemelerini söktürmedim dedi bende çalışıyordu dedi.Şimdi sorun nerede olabilir.radyoda da cd de de hiç ses gelmiyor.?Teşekkürler...
Hocam yaz iyüce gelse, 40000 bakımına gelmeyi düşünüyorum. Auris 40000 bakımında neleri kontrol edip , neleri değiştiriyorsunuz detaylı bir şekilde fiyatlarıyla yazar mısınız? Araç benzinli yağını mobil1 0w40 alıp geleyim diyorum ne dersiniz? Bir de sağ ön tekerlek çukurlara girdiğinde plastik gıcırtısı gibi biir ses geliyor. Bu göğüs gıfırtısı mı yoksa başka bir sorun olma ihtimali var mıdır?Son olarak, aracımın pedalları (özellikle debriyaj pedalı) sağa sola hafif oynuyor. Vida sıkmayla düzelecek şeyle midir acaba?
selam dörtnal araç 98 corolla xei 1,6160 000 bakım zamanı geldi-motor yağı-yağ filtresi-hava filtresi-bujiler-buji kabloları (gerekirse)-distiribütör kapağı-tevzi makarası-şanzıman yağı değişimi ne kadar tutar bilgi verirseniz sevinirim hayırlı işler.
MerhabaMotor yağ 3 Lt 60Yağ filitresi 12 Hava 25Buji. 24 Şanzıman yağ 60 Buji kablosu tahmini olarak 330 tl. yan sanayi buji kablosu 60-80 arası ama biz takmıyoruz yan sanayi kabloyu.Kapak ve tevzi makarasının fiyatları konusunda yarın bilgilendireyim.İyi akşamlar.
sorunumu buraya yazmadım galiba.2011 avensis aracımı 2. el aldığımda önceki sahibi arka kapıdaki hoparlörleri galiba sökmüş bu gün farkettim yerinde hoparlör yok.Fabrika çıkışı olduğunu biliyorum.Yani sahibi sökmüş.Sorum şu arka kapılara kaç mm hoparlör lazımdır.ona göre alıp gelsem siz takabilir misiniz?Teşekkürler...
teşekkürler peki işçilik dahil mi bu fiyatlara
Abi geçen geldiğimde sorcaktım unuttum yakıtı hep shellden alıyorum pocell ile petrol ofisine geçcem bi sıkıntısı olur mu çekişten düşme felan yaşar mıyım biraz saçma bi soru oldu ama shell kadar kaliteli değildir herhalde duyduğumuz kadarıyla
Seçkin tam 14 aydan bu yana PO'dan alıyorum yakıtı.İDO kart ile 14 kuruşa varan indirimli alıyordum.Ne benzininde ne de dizelinde bir sıkıntı yaşamadım.Hatta dizelde diğer firmalardan bir depoda 60 km kadar daha çok yol alıyordum
positive kartım geldi benim de 15 kuruş indirimle alcam bende bakalım deneyip göreceğiz
Yakıtta indirime gidilince indirim kartlarının indirim oranı düştü Seçkin.İndirim öncesi 5,09'luk yakıtı 4,93'ten alıyordum.Şimdi ise sadece 3 kuruş indirim yapıyorlar.Ben de artık yakıt alımımı salı ve cuma'ya denk getirip Florya Starpet'ten alıyorum yakıtı.Bugün benizinin indirimli fiyatı 4,79 TL
AE111 1.4 corollamdan 2.500 devir civarlarında şakırtı gibi bir ses geliyor, sesi dinlettim kuvvetli ihtimalle iticilerden denildi.devirdaim pompası ve itici takım değişimi ne kadar tutar, parça ve işçilikl olarak bilgi verebilir misiniz?
selam dörtnal bakım için en yakın zamanda gelmeyi düşünüyorum.birde benim bir tane buji kablomun bujiye giren kısmının üstü yağ olmuş neden olur.ne kadara maal olur. teşekkürler.