0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba ..bende biraz bilgi almak istiyorum.1)aracamın sol camı otomatiği hariç hiç biri çalışmıyor.2)debriyaj pedalından gıcırtı sesi gelmesi
Merhabalar,AE 101 corollamdan kasislerden geçerken gıcırtı sesi gelmeye başladı. Sebebi ne olabilir?Teşekkürler.
Merhabalar Yeni Dörtnal;Beypazarından bir isteğiniz var mı? Ailecek seviyoruz hepinizi
2004 otomatik 1.6 corolla sanziman yag degisiminin servisinizde ki ucretini ogrenebilir miyim. Filtre de degisirse bize kaca patlar. Tesekkurler
o değil de sadık abi arabaşını güzel yapıyormuş duyduğuma göre cumartesi yanındayım abi
Marşa basıp arabayı çalıştırdıktan sonra vitesi D'ye atıp gaza basıyorum:ilginç bir şekilde araba ilerlemeye başlıyor.Aracımda ki bu sorunun kaynağı ne olabilir ki acaba?Sizden ivedili ve acil tarafından cevap bekliyorum sayın Dörtnal Üyelerin sıkıntılarını Sadık ve Ogün ustalara eskiden ben sorar buradan arkadaşlara yazardım.Beni kurtardınız bu dertten.Teşekkür ederim.Ha bir de telefon açıp Sadık ustayı Ogün ustayı sorup duruyordular.Bu derttende kurtuldum.Ne güzel Allah razı olsun sizen
Öncelikle selamlar. 2011 Corolla sağ ayna sinyali yanmıyor. Sadece lamba değişimi yeterli midir? Komple ayna takımı değişen araçlar duydum ve şaşırdım açıkçası!!!
Merhaba,Aracımdaki genel problemler hakkında bilgi ve fikir almak için kısmetse yarın size uğramayı düşünüyorum.Randevu almama gerek var mı?Teşekkürler
iyi günler 59bin kmde yarı otomatik 2005 yaris sahibiyim. daha önce şanzıman yağının değişip değişmediğini bilmiyorum. kaç binde değiştirmem gerekir.
Bugün dörtnal a misafir oldum. Sağolsun arkadaşlar ilgilendi. Bakımımızıda ucuza hallettik. Çayımızıda içtik. Tüm ekibe teşekkürler.