0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tahmin etmiştim zaten Cumartesi uğrayıp aküyü bir ölçtürelim gerekiyorsa değiştirelim diye düşündük. Cumartesi uğrarım bir aksilik olmazsa.Kolay gele.
tabiki daha iyi olur
hocam yağ değişimi için gelmek istiyorum daha önce konuştuk gerçi ama araçlara tam sentetik yağ mı koyuyorunuz marka modelini biz mi seçiyoruz siz standart mı dolduruyorsunuz
Benzinli araçlarda 5w40 mobil tam sentetik dizel araçlarda 5 w30 kullanıyoruz. Tabi bu konuda istekleriniz de önemli. Sizin isteklerinizle bizim önerilerimizi birleştirip herkes için en uygun seçimi yapmaya çalışıyoruz.
Merhablar kolay gelsin, aracımı yeni aldım 2005 corolla sol hb manuel 168 bin de. aracı alırken farketmediğimiz bir ses uzun yolda dikkatim çekti ve ustaya sordum şanzıma giriş çıkış bilyasından geldiğini söyledi bu işin bize maliyeti ne olur acaba birde araçta ayağımı gazdan çektiğimde silkeleme oluyor ve rolantide 2500-3000 devir arası boğulan araçlar gibi gaz yiyor 3000 den sonra normal.
Merhaba;TCT üyelerinin faydalanacağını düşündüğümüz bir hizmeti başlatmak istiyoruz. Bugün itibariyle servisimizin ustaları buradan araçlarınızla ilgili yaşadığınız sorunlara çözüm üretmeye çalışacaklardır. Hem aracınızın sağlığı hem de cebinizin daha az zarar görmesi için günün belli saatlerinde soru(n)larınızı cevaplayacaklardır.Tüm TCT üyelerinin faydalanması dileğiyle...
Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum. 2008 verso aracımın aşağıda resimde gördüğümüz conta (16462) bulunan birleşim yerinden çok az miktarda kaçak yaparak su eksiltiyor. bu contadan temin edip yenileme şansımız var mıdır? ya da ısıya dayanıklı slikon kullanarak tamir yoluna gitmeyi düşünüyorum. fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.
Üst kapak contalarına baktım sitenize bulamadım bu grafitliyle kligirik conta dıye ikiye ayrılıyor 96 corolla gli 1.6 motor icin hangisini önerirsiniz...
Saygilar.Yaris fun cvt 2013. aracta cc isigi yaniyor aktif olarak. Ahmet guve bey cc takilabilecegini soyledi. servis yanasmadi. sizde cc kolu var mi. takarmisiniz. direksiyonun sag altinda kapak var cc kolu hizasinda.
Merhabalar,benim 2007 model benzinli sedan manuel 274 bin km.de zze121 aracım var.Araçta 1.vitesten 2.vitese geçerken sorun yok fakat 3.vitesten 2.vitese geçişlerde cartlama sesi var. Sorun ve maliyet hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Tesekkur eferim. cc isi tamamdir. kapak bekliyorum dort gozle. o da gelince hepsi tam olacak.