0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar,benim sıkıntım avensis 2.0 at 2003 aracımın oksijen sensörlerinden biri bozuk ve motor ışığı yanıyor.Ortalama tüketim 16.5 litre gösteriyor,başlarda 9.5 vs gösteriyordu şimdi sabitlendi resmen,yüksek benzin ortalaması ve sabit bir değerde kalmasının sebepleri ne olabilir?
Ali bey geçmiş olsun.Aracınızda ki çizikler boyanmadan kapanmaz
peki komple mi boyanmalı pastayla sürtülse en azından görünürlüğü azalsa yeter benim için
Geçmiş olsun. Çizikler derin, pasta kapatmaz Ali Bey, ilgili yere lokal boya gerekiyor.
ooff kaskodan mini onarım talep etsem nasıl olur bilemedim bu seferde tramerde görünecek offf Böyle kalsa gözüm takılır durur
Mini onarım ile kasko bozulmuyor, hasar dosyası açılmaz ise tramerde gözükmez. Gözükse bile sizin bu işleminiz aracın değerini aşırı düşürecek bir işlem değil.
hocam sıkıntım işte avensisin 2 eli biraz ağır haliyle, şimdi kıytırıktan tramer kaydı açarlarsa adam bi sürü şey bulacak yok çarpmşsın etmişsin diyr.Acaba mini onarım olsa sol taraftaki o plastiği komple değiştirirler mi merak ettim
Ali bey o kısımı boyatsanız bile çok fazla bir şey tutmaz.İsterseniz Dörtnal'dan Ahmet ustaya bir gösterin.Canınızı sıkmaya değecek bir çizik/hasar değil....
Mini onarımda parça değiştirilmez, var olan parçanın üzerinde onarım yapılır. Rahat olun, mini onarım yaptırırsanız neyi nasıl nerede yaptırdığınız belli olur, yaptırmadan önceki ve sonraki fotoları saklarsınız ilerde satarsanız gösterirsiniz fazla büyütmeye ve can sıkmaya gerek yok.
Mini onarıma girmez büyük ihtimalle, "çok büyük" derler.Hep öyle diyorlar
birde ilk aracımız olunca sinek konsa ayar oluyorum
Yanlış hatırlamıyorsam genelde 5 cm'ye kadardı sınır.
O zaman sizin işiniz çok zor Ali bey.Gözünüzü sakındıkça çöp çok batacaktır
ustaların çok işiv ar galiba sesleri çıkmıyor