0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalarbenim 94 model corona marka aracım var yaklaşık bir hafta önce aracımı çalıştırdıktan birkaç saniye sonra stop etti ve tekrar çalışmadı elektrikçi getirip baktırdık bujilere elektrik gitmediğini söylediler. sanayiye götürdüm ve bujilerde yağlanma olduğunu söylediler bujiler, buji kabloları değiştirildi hatta distribütör kapağı ve distribütör içinde bulunan bobin ve tevzi makarasıda değişti ancak aracım hala çalışmıyor ustaların söylediğine göre bujilere elektrik gitmiyormuş 400 tl ye yakın parça parası harcadım ve hala sorunun nerede olduğu tespit edilemiyor bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen not: ankara dışında bir ilçede oturduğum için bazı sıkıntılardan dolayı aracı servise getiremedim lütfen bana bi yol önerin şimdiden çok teşekkür ederim...
94 model corona apex aracımda 120 km ve üstü hızda frene basınca direksiyonum titriyordu. Diskleri tornalattırdım fakat şimdi aynı titreme 40 km üstü hızlarda oluyor. Sebebi neler olabilir İStanbulda olduğum için servisinizede gelip aracı gösteremiyorum. Şimdiden tüm dörtnal çalışanlarına ve forum arkadaşlarıma teşekkürler.
Merhabalar,Aracım 2008 corolla manuel 1,4 elegantAlalı 1 hafta oldu benim sıkıntım ön takımlardan ses geliyor tıkırlıklı hafif bozuk yolda yavaşça geçerken takır tukur sesler geliyor sankı yerine oturmayan bişiler var kasislerden geçerken ses yok düz yolda otobanda gayet normal bir müddet kullandım rot balansçıya götürdum rot balans ayarıda yapıldı usta tesk etmek için yola çıktı ama pek anlamadı gibi bişi yok gayet normal iyi dedi ama bana kalırsa bi sorun var o gelen ses normal değil ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum.
iyi günler, formdan arkadaşları benbi size yönlendirdiler sağolsunlar.2008 model corolla benzinli/lpg li aracımda p0420 arıza kodu olarak ışık yanmaktadır.lpg ayarlarını türkiye distribütörü ankara damla servisinde yaptırdım ayarlarımın son derece mukemmel oldugunu söylediler ama arıza ışıgı gene yandı. katalitik konvektörü ekzozcuya söktürdüm kamera ile baktım erime ve kırılma yoktu ama egzozcu değişmesi gerek dedi beni tahmin etmedi..oksijen sensöründen şüpelenme durumum var...,bu konu hakkında bende ankara'da gidebileceğim bir usta sordum ve formda arkadaşlarda size yönledirdiler beni..kendim tokat'ta ikamet etmekteyim..eğer sorunuma yuardımcı olabilecekseniz ankara' ya gelmeyi düşünüyorum..not: daha önce benzinde denedim ve 900 km kadar yol yaptım ışık yanmadı ama lpg de 80-100 km gidince yanıyor.
1,4 Dizele kol ile CC olacagını Ufuk mu söyledi?Takipteyim.
Ben hatırlamıyorum, İsmail bey ile yazışmalarımızı da gözden geçirdim ancak konular arasında hiç CC geçmemiş. Sanırım yaşlanıyorum
Ismail bey,Aracınıza sadece kol ile cruise takılması imkansız.Benim aracımdaki gibi ancak AP900 gibi modül takılması lazım.
Ne güzel centilmence yazışmalar. çok teşekkür ederim. hata bende. ismi ben yanlış yazdım.asıl yaşlanan benim arkadaşlar. ama hala direniyorum. [/quote]Estagfirullah, ben olabildigince bu CC olayindan uzak kalmaya calisiyorum da size fikir verebilecegimi dusunmedigim icin oyle yazdim.Yas ile alakasi oldugunu sanmiyorum, herkesin kafasi karisabilir.Keske butun yaslilar sizin gibi olsa [color=#1c8ca8][b]Sent from my Note 4 using Forum Fiend[/b][/color]
Ismail bey sizin böyle bir aparata ihtiyacınız var. Bu kit'te Ankarda @Fatih CAN (32606) arkadaşımızın uygun zamanda montaj için gelmeyi planlıyor.[attach=1]