0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dörtnal yedek parça siteniz hacklend mi meala hava filtresi almak istiyorum markası arçelik markabebe gibi yazılar var bana çok galip geldi
selam dörtnal aracımın sağ ön tarafından küçük çukurlarda lokur lokur diye ses gelmeye başladı.nedeni ne olabilir, maliyeti ne olur.(gecen hafta size bakım yaptırdım keşke önce olsaydıda onuda aradan çıkarsaydık malum izin problemi oluyor.)sadık ustaya ogün ustaya ve tüm çalışanlara selam.tesisatçı burhan
Ali Bey kaporta ile ilgili bir probleminiz vardı ancak üzerine çok yorum yapılmış. Probleminizi tekrar yazarsanız yardımcı olalım. Teşekkürler
Şimdi Ogün ustanın yaptığı o yemekte bol soğan ve sarımsakta vardır.Adana usulü
Dün Dörtnal ı ziyaret ettim bu direksiyondaki tık sesi için sağ olsunlar çok ilgilendiler .Malum ses orada gelmedi gene de mafsalı gevşetip geri sıktılar bir kasıntı varsa düzelsin diye .bİrde debriyajdan gıck diye sinir bir ses geliyordu onu da yağladılar. Gitmişken birde life kaldırdılar komple altına baktık aracın sadık ustam ön takıma falan da baktı maşallah abi tertemiz aracın dedi .Liften indirdik elimi cebime attım ustam borcumuz dedim o güler yüzü ile abi ayıp ediyorsun ne parası dedi .Sagolsun varolsun
Merhaba,2008 auris. m/m şanzıman. vites geçişlerinde bazen alttan tak diye bir ses geliyo nedeni olabilir çekiç sesi gibi sanki.
Dün Dörtnal ı ziyaret ettim bu direksiyondaki tık sesi için sağ olsunlar çok ilgilendiler .Malum ses orada gelmedi gene de mafsalı gevşetip geri sıktılar bir kasıntı varsa düzelsin diye .bİrde debriyajdan gıck diye sinir bir ses geliyordu onu da yağladılar. Gitmişken birde life kaldırdılar komple altına baktık aracın sadık ustam ön takıma falan da baktı maşallah abi tertemiz aracın dedi .Liften indirdik elimi cebime attım ustam borcumuz dedim o güler yüzü ile abi ayıp ediyorsun ne parası dedi .Sagolsun varolsunses kesildi mi,bir de gelen ses nasıl bi sesti.benim direksiyondan da bozuk yollarda giderken sağ sol yaptım mı tıkır tıkır ses geliyor da
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 24, 2014, 11:49:59Dün Dörtnal ı ziyaret ettim bu direksiyondaki tık sesi için sağ olsunlar çok ilgilendiler .Malum ses orada gelmedi gene de mafsalı gevşetip geri sıktılar bir kasıntı varsa düzelsin diye .bİrde debriyajdan gıck diye sinir bir ses geliyordu onu da yağladılar. Gitmişken birde life kaldırdılar komple altına baktık aracın sadık ustam ön takıma falan da baktı maşallah abi tertemiz aracın dedi .Liften indirdik elimi cebime attım ustam borcumuz dedim o güler yüzü ile abi ayıp ediyorsun ne parası dedi .Sagolsun varolsunses kesildi mi,bir de gelen ses nasıl bi sesti.benim direksiyondan da bozuk yollarda giderken sağ sol yaptım mı tıkır tıkır ses geliyor daaynen bendede bozuk yollarda tikir tikir ediyo arka amartisorsen gicirti geliyo ustam cozumu nasil olur.