0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avm adresini navigasyonun anlayacağı şekilde yazabilir misiniz.Zira iş çıkış 6.30 civarı olduğu için muhtemelen 10 -20 dakka geç kalırım gibi
Bu düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Biraz kendisinden bahsedeyim kendileri Yiğit Volvo'nun sahipleri volvo konusunda harbi ustalardır. Bunca volvoyla içli dışlı olmasına rağmen 6 ay öncesine kadar ae101'i vardı. İş durumlarından dolayı nostalji 79 model volvo 244 e geçti ancak bu kadar volvoyla içli dışlı olsa bile ben volvo alacağım dediğim zaman beni kolumdan zorla tutup ae101 aldırdı. ae101 aldığım içinde hiçte pişman değilim bir daha olsun bir daha yaparım arkadaşımın aracının fotoğrafını da ekliyorum
İbrahim ismi hemen hemen her gün hava güzel oldukça BP'deyiz
Aynen öyle volvocu ibocan Umut abiyi bilirim 36 kasa bmw'si var ama ibo'dan dolayı biliyorum
Erken dediğiniz saat 3 ozaman benim arabayla gelmem lazım. Ali ne der bilemiyorum.. şuan bende opel var kavga çıkmasın
Sizlere bir şey danışmak isterim bir can ciğer dostum var eski ae101'cilerden oda aramıza katılsa sizler için bir problem olmaz ise onu davet etmek isterim. Eğer kabul ederseniz ortama renk katacak bir araçla gelecek
İbocan dediğiniz arkadaş Volvo cu mu ?
Arabanın teslimi kesin 16.30 ben 5e yetişmeye çalşırım. Yıkamada yer ayırın Bir de yıkamaya gelecek arkadaşlar yanında 3-4 tane 1tl bulundursun
dont panik 17:30da ordayim bende zaten ali anil arkadasimizi ihmaletme buarada.bi bakarim isyerine varsa getiriim Bidon
Anıl hocam aklımda. Autokinge giderken arıycam kendisini. Ben çok kirli değilse 3tl ye hallediyorum ama bazen çamur fln varsa 5 tl yi bulabiliyor Keyfe keder para bozdurup 1tllikleri arabda biriktiriyorum :d