0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali bey hayırlı olsun güle güle kullanın en sonunda hayalleriniz gerçek oldu.Kazasız sürüşler dilerim.LPG ile ilgili soruya arkadaşlar dönecektir muhtemelenİstanbul'dan selamlar
Marş yaptıktan sonra gostergede hiç bir ışık yanmamasi lazım..sonradan sadece cruise isigi yanar.airbag isigi sonmuyorsa sorun vardır.serviste arıza koduna göre bulurlar.allahtan soketleri arızası olsun.aracın kazası yok degilmi .airbag açmış olmasın
Hayırlı olsun Allah bela kaza vermesin. Muhtemelen hava yastıklarının devrede olduğunu gösteriyor.
Debriyaja basmadan Start stop dugmesin 2 defa bastığınızda birçok ışık yanar.Debriyaja.basıp marş yaptıktan sonra söner hepsi.inşallah dediginiz gibi koltuk oynatırken soketleri gevsemistir..servis yakın ise arıza koduna baktirin.küçük birşeydir inşallah
Hayırlı olsun. Kaça aldınız, renk vesaire bilgilerini de paylaşırsanız sevinirim. Maalesef yetkili servisler expertiz yapmamak için uzun süreler ve fiyat veriyorlar. Bana da 4 saat sürer ve 400 tl dediler.
Hayırlı olsun Ali Bey. Kazasız, belasız binmeniz dileğiyle. Artık soru faslı geçti, keşfetme faslı başladı.
LPG ile ilgili bir çok şey akla geliyor açıkçası...Bir ustaya baktırmanda fayda var ama en kötü senaryo ne dersen sübab arızası derim ben daha önce 1.6 suzuki grand vitaraya lpg taktırdım araç biraz gaza fazla yüklendiğim zamanlar gaz yemiyor ani bir sarsıntı yapiyordu araç 25.000 km deydi kaç yere gittik geldik en son sübaplar arızalı dediler kapağı açmadan dışarıdan müdahele ettiler 10.000km sonra tekrarlayınca yaptırıp sattım kurtuldum.LPG işi biraz şans isi
Güle güle kullanın. Beklentilerinizi karşıladı mı?