0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ooooooooooooo Hocam hayırlı olsun. KAzasız belasız günlerde kullanın inşallah. Evet arkadaşların dediği gibi araç çalışınca hiç bir ikaz lambası yanmıyor.
Hayırlı olsun aracınız. O hava yastığı ışığı hava yastığının devrede olduğunu gösterir. Arıza falan değildir boşuna üzmeyin kendinizi:)
Ilk araba Avensis ise bundan sonra üst sınıflara geçmedikce zor araç beğenirsiniz.
bahsettiğin üürünler türkiyede de var meslana o kapı kolu koruyucusu 1 dolar diyor ben 4.5 tl ye aldım hepsiburadadan kargo ne kadar tuttuarabana uzun süre bineceksen nerede yasaşdığını bilmiyorum ama uzun yola da çıkacaksan önkaput koruma filmi çektir mutlaka kapı kenarlarına koruyucu lastik tak çarpmalardan seni korurhttp://www.hepsiburada.com/liste/automix-kapi-koruyucu-serit/productDetails.aspx?productId=otsv1000200000462&categoryId=20024947 gibikapı eşiklerindeki plastik yeri mutlaka birşeyle kapla girip çıkarken çizlmeye çok müsaithttp://www.hepsiburada.com/liste/d-c-fix-siyah-deri-45-cm-x-2-mt-yapiskanli-folyo1-alana-1-bedava-/productDetails.aspx?productId=dkaka3001923&categoryId=60002666&SKU=DKAKA300192345200 ben bununla kapladım yapabiliyorsan mutlaka iç temizliğini kendin yap nedendir bilmem çizilmeye çok müsait birde bu lpg olayını ve arıza ışığı olayını mutlaka çözüme kavuştur servise gittiğinde sübaplara bi baksınlar basit bir gaz ayarıdır umarım benim başıma geldi arabadan soğuyor insan resmen bir bagaj havuzuda aldın mı tamamdır http://www.hepsiburada.com/liste/automix-toyota-avensis-sedan-bagaj-havuzu-paspasi-2009-sonrasi-siyah/productDetails.aspx?productId=otsv1000800010640&categoryId=20036337&SKU=OTSV1000800010640&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotsv1000800010640%26fh_lister_pos%3d5%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253davensis%26fh_refview%3dha birde gövdede ekran aracın görünüşünü çok değiştiriyor bütçen elveriyorsa şöyle güzel navigasyonlu tv li bi ekran aldın mı tadından yenmeztekrar hayırlı olsun
Biranda hizlanmama tamamen motorun karakteri ile ilgili 3.000 devirin üstünde gaza basinca motor tamamen başka bir canavara dönüşüyor.
darısı başıma
Arkadaşlar Allah hepinize nasip etsin inşallah diyelim.Bu gün aldım ve 200 km yapıp evime döndüm ama aklıma takılanl var onlu sizlere sormak istiyorum.***Araç romano lpg'li takılalı 20.000 km olmuş/araç 1.6 manuel 55.000 kmde***1-**Lpgde geldim hep aniden hızlanmak istediğim zaman gaz pedalını tam dipleyince araç çok kısa yavaşlıyormuş gibi oluyor o sarsıntıyı hissediyorsunuz sonra hızlanmaya başlıyor,sorun mu var yoksa normal mi?teşekkürler
Koltuğu ileri geri yaparken, ya mekanizma tetikleniyor, yada kablolar gevşiyor. O bazı araçlarda kronikleşmiş bir huy, o yüzden airbag ışığınız yanıyor bence. Dip gaz yaptığınızda araç muhtemelen LPG den benzine geçiyor, ben hiç LPG araç kullanmadım fakat, kullanan arkadaşlar, tapa gaz yaptıkları zaman böyle olduğunu söylüyorlardı.
ali bey verdiğim linkleri inceledinizmi biraz bekleyin en iyisi ben yarın fotograf koyayım aracın emin olun hiç zor değil keyifli bile denebilir
abi aracın bakımlarını hep 2000km önceden yaptırmaya özen göster sorunsuz binersin tüple.gaz filtresi muhakkak orjinal olcak güzelde bir ayar yaptırırsan sorun çıkmaz diye düşünüyorum.hayırlı olsun araban.Allah kazasız be2lasız güzel günlerle binmeyi nasip etsin hep.