0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yağ degişimine ne kaldı abi senin.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 07, 2014, 18:40:06abi öncelikle kendine güvenilir bir yer ediniceksin lpg markanın montajını bakımı vs yapan.her 10binde bir bir ekranlı alete baglıyacaklar ordan durumunu kontrolettiriceksin para bile almıyorlar.ben yag değişimine göre takip ediyorum mesala.normalde 10binde bir bakım yapılması gerekiyor.işte bu alete takıyorlar şukadar süresi kalmış iyi durumda vs diye.iyi durumda degilse degiştiriyorlar.ama 4cü yag degişimiyle birlikte ben tüm bakımını yaptırıorum filtresini vs.
valla ali abi sölediğim saçma gelecek ama yaşadıkça göreceksin.ilk degişimini 20binde yap filtren temiz çıkarsa sen onu 25bine çek.gene temiz çıkarsa 30bine çek..peki bu temizlik neye göre degişiyor diyeceksin sabit kaliteli katkısız bir gaz kullanımından geçiyor.hem uygun fiyatlı hem güzel bir gaz arayacaksın kendine. ama bir gaz filtresi bence bu benim görüşüm 30000de degişmeli.lpgcilerin para kazandıgı bir nokta bu ve olabildigince erkene çekmeni öneriyorlar.bu benim görüşüm.her markanın yeri ayrı olur genelde oyüzden seninki için birşey diyemem ama ben lovato kullanıyorum damlaotogazdan şaşmam.filtre artı gaz ayarıda 30tl benim.sana ne fiyatlar sölerler bilmiyorum ama asla bu rakamın üstüne çıkma derim
parayı ençok ordan kırıyorlar zaten 50tl bile diyen var.ama romano nerdedir ankarada bilmiyorum açıkcası.normal degişimi 20000-30000arası derler genelde ben 30000de degiştirmeye çalışıyorum.ben 10000binde degiştirmeyi tavsiyeetmiyorum gaz ayarı çok önemli bir unsur çünkü.ama herzaman gittiginiz elinin ayarı iyi olan işini iyi yapan biriyse 10000de 20000de degişir yani
anlaşıldı 20 bini görelim o zaman ya gerçi gaz ayarı bilgisayarla yapılmıyor mu artık elle devri kapandı sanki
abi orası öle zatende ben gaz ayarını açıyorum deyip gazı kısan adam gördüm lpgcilerden o alete hakim olacak yani açıkcası
hahah gazı açıyorum deyip aygaz vanasıyla oynayanlara denk gelmesek iyi birde abi gaz kaçak kontrol et desekdiyalog şu--ismeet olum pülümüsü getir kaçak kontrol etcekz--al abi---çakmağı ver---?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?1----spoffffffffffffffffffffffffffffffffffff
:rofl:bizde meşhurdur abi gaz ayarını çakmakla kontroletmek :Dmesala şuan 25krş yakıyor ya abi.bu hep çogunlukla gaz ayarı sayesinde.memnun kaldıgın gaz ayarında olabildigince çok binicen.birdahakine tutma ihtimalide var tutmama ihtimalide var işte bazen tutturamıyorlar.oyüzden sabit bir yerin olması önemli.hem o arabayla sürekli ilgilencek hemde bir sıkıntı oldugunda gidiceksin ücretsiz halletcek
Internetten baktinizmi encok nereyi tavsiyeediyorlar romano ile ilgili ankarada.deniye deniye bir seviye geliyor gaz ayari zaten
Bende bi sorar ogrenmeye calisir burdan gene paylasirim ogredigim kadar
3 seneye yakın avensis kullandım airbag ışıkları ilk çalışırken yanar ve sönersi seyir halinde iken kesinlikle herhangi bir ışık yanmazdı göstergelerde muhtemelen airbag arızası var araçta avensiste koltuk altındaki soketlerin koltuğu oynatarak çıkma şansıda çok düşük malesef corolla deseniz anlarımda avensisin bağlantıları farklı şekilde muhakkak servise danışın bence
halledeli çok olsu hocam koltuk altı soketlerindenmiş halloldu
şuanlık benim edindiğim bilgi dağcey ve özgökse gerçekten.sanırım ençok bu ikisi tercihediliyor
Dağcey tavsiye ederim cok kaliteli ustalar