0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayna katlama tuşu o abi.
Merhaba arkadaşlar,yeni aldığım aracımda elektrikli ayna yok, eski aracımdan bu donanıma çok alışkın olduğum için henüz alışamadım.2 tane elektrikli ayna alıp, ayna kumandası temin edip elektrikçilerin ağız kokusunu çekmeyi düşünmüyorum. Elim bu işlere yatkın olduğu için orijinali gibi yapmayı hedefliyorum.Kısa bir araştırmadan sonra elektrikli ayna motorlarının universal olduğunu öğrendim, elimde 1 adet sanırım albea dan çıkma sağlam elektrikli ayna motoru var, bir tane daha temin edeceğim.Ayna rezistansı hakkında da bir firma ile görüştüm, ayna ölçülerini ölçüp şablon çıkararak mail attım, bugün kargoya verecekler.Şimdi bana lazım olan bir adet elektrikli ayna motoru ve AE111 elektrikli ayna kumandası.Kumandanın konumu 1.4 Terra da sis anahtarının bulunduğu yer sanırım, ama onu sökersem sis anahtarını nereye konumlandıracağım?Bu konuda 1.6 kasa aracı olan arkadaşlardan mümkünse fotoğraflı yardım istiyorum.Japon araçların çoğunda elektrik tesisatı hazır çekilmiş durumda oluyor diye biliyorum? değilse bile hallederim ALLAH ın izniyle.
Yasin abi sanırım aradığın parçalar bunlar.
Bu modelde ayna katlama varmı yahu . Daha yeni bir aracın olmasın?kullanma.kılavuzunda da göremedim ama.Teşekkürler
Yurtdışında neden olmasın abi.
Türkiyedeki araçların iç kısmına baktığımda ayna kumandası ve yanında sis anahtarını görüyorum. Sanırım hurdacılardan başka çarem yok, bi araç bulup incelersem sorularımın cevabını bulacağım.Bu arada ayna rezistanslarım geldi
Yasin abi az önce arkadaşım hurdalıktan sadece ayna ayarlama aparatını almış onun ki arızalıydı. Sıkı bir pazarlıktan sonra 50 tl ye almış.
aynen Yasin abi. o elindekini bırakmaz duruyordur akşam konuşur alırım.
O düğme kesşke olaydı da katlanabilseydi Isıtma özelliği var benim aracımda e11 2001 model arka cam rezistansını çalıştırınca çalışır Yasin abi