0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sol arka stop ampulü değil mi? Ampul sağlam yahu bide LPG taktıracağım, önerileriniz nedir arkadaşlar?
Abi bugun ben sana fotografini cekip atayim simdi emin olamadim.acaba sag taraf miydi hic kullanmadigimdan haberim.bile yok yanlis bilgi verdiysem cok ozur diliyorum simdiden :/
Yasin abi arkadaşım parçayı alırken eskisini de adama vermiş o konuda yardımcı olamayacağım sis konusunda ae101 lerde sadece sol tarafta sis lambası var sağ taraf boş
Valla bundan önceki aracımla geçtim tüvtürk ten bakmadılar bile park fren sinyal o kadar. Yıldız sanayi sitesinden hurdacılardan aldığını biliyorum abi genede sorayım tam yerini
Yunus teşekkür ederim sağolasın Arkadaşın.nereden almış telefonunu ve adını öğrenirsen sevinirim.bizim Ae111 de de sol arkadaymış ama sol iç stobumda sis lambası yuvası yok Çözeceğiz bakalım, arka sis yanmadan muayeneden geçmez galiba?
Abi ben bugün baktım fotoyu yine unuttum o stobun altında düzlük var ya orada duy falan var bende.
AE101 için de aynalara da ısıtma özelliği eklenebilir mi? Şu anda elektrikli zaten ama kış için ısıtma da olsa güzel olur. Aynalara ısıtma ekleme konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Aynalari orjinal e11 aynasi alarak rezistans dugmesibe baglayarak olabilir.
AE101 ile E11 aynası birebir oluyor mu?Mesaj Birleştirildi: Mart 12, 2014, 08:59:27Kendim yaparsam size de tarif edebilirim, ya da bendeki rezistansları size verebilirim, şimdilik bu projeyi rafa kaldıracağım gibi çünkü
Sekil olarak.aynilar diye biloyorum tek sorun elektrik hatti dosenmesi ve elektrikli ayna oldugu icin kontrol dugmeleride takilacak iste
Benim aracımda aynalar zaten (GLI) elektrikli. Sadece ısıtma işini nasıl yapacağız?Rezistansları aynaya nasıl ekleyeceğiz?
Rezistanslar iki kağıt kalınlığında zaten, aynayı sökülüyor, cam zaten aynadan kolay ayrılıyor, rezistans aynanın arkasına yapıştırılıyor, zaten 2 ucu var biri + diğeri - , - ucu aynaya gelen - ye bağlanıyor + ucu için ise arka cam rezistansından paralel çekiliyor.Çok kullanışlı birşey aslında, yağmurlu ya da karlı havalarda aynalarda buğu ve su olmuyor.
Bakalım İnşallah becerebilirim. Tavsiye edebileceğiniz herhangi bir ısıtma resiztansı alabileceğim yer var mı? Yoksa internetten herhangi bir şey işimi görür mü?
Merhaba arkadaşlar,yeni aldığım aracımda elektrikli ayna yok, eski aracımdan bu donanıma çok alışkın olduğum için henüz alışamadım.2 tane elektrikli ayna alıp, ayna kumandası temin edip elektrikçilerin ağız kokusunu çekmeyi düşünmüyorum. Elim bu işlere yatkın olduğu için orijinali gibi yapmayı hedefliyorum.Kısa bir araştırmadan sonra elektrikli ayna motorlarının universal olduğunu öğrendim, elimde 1 adet sanırım albea dan çıkma sağlam elektrikli ayna motoru var, bir tane daha temin edeceğim.Ayna rezistansı hakkında da bir firma ile görüştüm, ayna ölçülerini ölçüp şablon çıkararak mail attım, bugün kargoya verecekler.Şimdi bana lazım olan bir adet elektrikli ayna motoru ve AE111 elektrikli ayna kumandası.Kumandanın konumu 1.4 Terra da sis anahtarının bulunduğu yer sanırım, ama onu sökersem sis anahtarını nereye konumlandıracağım?Bu konuda 1.6 kasa aracı olan arkadaşlardan mümkünse fotoğraflı yardım istiyorum.Japon araçların çoğunda elektrik tesisatı hazır çekilmiş durumda oluyor diye biliyorum? değilse bile hallederim ALLAH ın izniyle.