0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ümit bey, aynayı söküp, o plastiğinden ayırabilirseniz bence oldukça basit bir şekilde yapılabilecektir. https://www.baykalrezistans.com/urunler/bugu-onleyici-ayna-rezistansi.html bu tür ürünler var, ince görünüyorlar, sanırım montajı kolay olacaktır.
Merhabalar Osman bey,Aynayı yerinden sökmek en basit işlem,geçen yıl sağ ayna yolda giderken yerinden çıktı düştü ve yenisi çok basit şekilde yapıştırıldı fiyatı işçilik dahil 35 TL idi,yani ikisi birden sökerken kırılsa dahi toplam 70 TL eder,önemli olan işin elektrik kısmı o konuda hiç tecrübem yok,aslında projesini çizdim ama bağlantı biraz çetrefilli,bağlantıyı arka cam rezistansı üzerinden alacağım ama aklıma takılan sigortasını yükseltmeye gerek varmı acaba,eğer yaparsam çok güzel olacak çünkü kılın yağmurlu havalarda görüş çok kötü oluyor.
Ümit bey, sigortayı yükseltmeye gerek yok bence. Çünkü arka cam rezistansının yüzey alanı geniş, sigortası ona göre belirlenmiş, illaki biraz tolerans tanınmıştır. Aynalar ise oldukça küçük olacak, neredeyse iki ayna totalde 10 da biri kadar . Yani sigorta yeterli olur bana göre.
Arka cam rezistansı manuel düğmeli değil mi ? Yani neden 40 dakika aktif kalıyor. Önceki 98 corollamda rezistansı açınca ortalama 10 dakikada çözerdi sonra da kapatırdım ben.
Evet manuel düğmeli benim araç Corona GLİ 2.0 modeli resistansı açınca ortalama dediğiniz gibi 10 dk da çözülüyor ama kendiliğinden devreden çıkması 40 dk yı buluyor.