0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar.2004 1.6 avensis için 205-55-16 yaz lastiği konusunda üstatlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler.Önerilen lastiğin neden tercih edilmesi gerektiği konusunda küçük bir bilgide verilirse çok memnun olurum.Saygılar.
Cavit hocam haklısınız o hızlarla alakamız yok.O zaman 'w' lerden vazgeçtik.H-V bakınacağız o zaman.Osman Banzar hocam internet üzerinden alışveriş imkansız gibi bir şey benim için peder bey görmeden almaz.O sebepten gidip bayiden alacağız muhtemelen.Ama ilginize çok teşekkür ederim.Osman hocam önerilerin doğrultusunda goodyear şiddetle tavsiye ediyorsunuz anladığım kadarı ile.Malatya da aile için çok yol yapılmayacak,yılda bir kaç defa köy yollarına girebilir,böyle kullanımı olacak.Açıkcası önceki mesajımdaki linklerde continentalin liderliği beni cezbetti ama bahsettiğim kullanım şartlarımıza göre siz goodyearı neden tercih edilmesi konusunda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Saygılar.http://www.lastikcim.com.tr/Continental-ContiPremiumContact-5-20555R16-91V,PR-1623.html