0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Baris hocam .Şikayetvar sitesini kurcaladım 3 markanın da eşit sayıda balon sorunu olmuş.Eşit olması hakikaten garip .Bu arada Baris hocam verdiğin sitede bir de goodyear efficient performance incelidiğimde her yerde olduğu gibi bu sitedede goodyear önde.Ciddi ciddi aklımı çelecek gibi duruyor açıkcası.Atilla abicim dediğiniz gibi w lere bakıyordum ama dediğiniz gibi yüksek hız sert lastik doğru orantı mantığı sebebi ile sert süspansiyon olduğu ve fiyat değerinden dolayı h-v kodlarındaki lastiklere bakınıyorum arkadaşların yönlendirmesi ile sağolsunlar.Ama yerli lastik konusunu gerçekten bilemiyorum.Belli markalar dışında genelde kötü yorumlar var.Ne kadar doğru bilmiyorum ama muhtemelen bu 3 lastikten birisini kısmetse alacağım.Tabi yerli lastik tercihinin sebebini benim bu konudaki cahilliğime bir ışık tutarak sizde aydınlatırsanız memnun olurum.Saygılar.
aytaç abi attıgım linki bi incelemen mümkünmü fikrin ne olur.kumhonun ecowing lastigi.bende yazlık olarak onu düşündüm çünkü.bana etkileyici geldi etiketi.
4 tanesini 550 tl buldum.yeni lastikler.zaten lastigin kendiside yeni oldukça.kumhonun yeni çıkardıgı bir lastik.etiket degerleri eger dogruysa sıkıntı yok gibi duruyor.bana çok cazip geldi açıkcası.yorum çok araştırdım kötü bir yorum görmedim açıkcası ama oldukça yeni bir lastik
kullanan arkadaşlar mutlaka vardır onların tecrübesine güvenirizhepsi buradan goodyear lastiklerinde indirim başladı 180 lira bilginize
Sanırım kumhonun yönlü lastiginden bahsediyorsunuz.lastikci önermişti.Ama ben hankook ventus prime 2 yi 16 jant için 640 tl te aldım.Sessiz yumuşak bir lastik.bridgestone lassa gibi sert değil.Dediginiz kumhonun 195/60/15 içinse fiyat normal .Kumhonun ile hankook aynı fiyat idi...