0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aklımda primacy3 vardı.tanesine 245 tl dediler.bridgestone ve lassa yi hiç düşünmedim.continental bayisine ugramadim..Ama genel olaeak continental.premium cont. kullanicilari olumlu.Hankookun bu lastiği aniden aldım.205/55/16 ebadında 160 tl.Vw ce opel lerde ekipman lastiği olarak çok var.forumlarda yorum yapanlarda ya jetta yada astra sahibi.genel olarak memnunlar.Once mich.primacy hp vardı.bu laastikleri iki sefer surttum.birisinde balon yaptı diğerinde top attı.bridgestone gibi dayanıklı değil.Hankook ta onun kaadar yumuşak sessiz lastik.Hatta kuru ve islak zemin fren performansı mich.iyi.Ama viraj alma da daha kötü gibi. http://www.hankooktire-eu.com/tr/lastikler/tire-presenter-tek-goeruentue/view/singleView.html?aoetirepresenter%5Boffset%5D=0&aoetirepresenter%5Btire%5D=777&aoetirepresenter%5Bback%5D=216&cHash=d5631f2cda824dd36b76b20432ea7dd5
Ben kore malı lastiklere pek güvenmem, belki kendilerini geliştirmişlerdir.
atilla abi dayanamadım ithalatçıyı aradım.o da aynı şeyi söledi.türkiyede kore malı biliyorsunuz pek sevilmez dedi.bu yüzden ayrıca daha sıkı bir denetimle geliyor bu lastikler dedi.goodyear mıchelin karşılaştırın etiketleri çok nadirdir daha iyisi dedi.lastige sonuna kadar kefiliz dedi.1senedir kullanan müşterilerden birtanesi bile dönmedi dedi..
Ogüncüğüm lastikte 1 sene nedir ki benim arabada 12 senelik bridgestonlar var, gerçi çok az kilometre yapıyorum ama garajda beton zemin üzerinde durmak lastiği daha çok bozar yamulmalar ve yalpalar olur km olarakta ancak 20 bin km yapmışımdır.