Gönderen Konu: Lastik tavsiyesi ?  (Okunma sayısı 8359 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Lastik tavsiyesi ?
« Yanıtla #40 : Mart 12, 2014, 16:11:27 »
Benim aklımda primacy3 vardı.tanesine 245 tl dediler.bridgestone ve lassa yi hiç düşünmedim.continental bayisine ugramadim..Ama genel olaeak continental.premium cont. kullanicilari olumlu.Hankookun bu lastiği aniden aldım.205/55/16 ebadında 160 tl.Vw ce opel lerde ekipman lastiği olarak çok var.forumlarda yorum yapanlarda ya jetta yada astra sahibi.genel olarak memnunlar.
Once mich.primacy hp vardı.bu laastikleri iki sefer surttum.birisinde balon yaptı diğerinde top attı.bridgestone gibi dayanıklı değil.Hankook ta onun kaadar yumuşak sessiz  lastik.Hatta kuru ve islak zemin fren performansı mich.iyi.Ama viraj alma da daha kötü gibi.
 http://www.hankooktire-eu.com/tr/lastikler/tire-presenter-tek-goeruentue/view/singleView.html?aoetirepresenter%5Boffset%5D=0&aoetirepresenter%5Btire%5D=777&aoetirepresenter%5Bback%5D=216&cHash=d5631f2cda824dd36b76b20432ea7dd5
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 12, 2014, 16:11:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 12, 2014, 16:22:03 »
Benim aklımda primacy3 vardı.tanesine 245 tl dediler.bridgestone ve lassa yi hiç düşünmedim.continental bayisine ugramadim..Ama genel olaeak continental.premium cont. kullanicilari olumlu.Hankookun bu lastiği aniden aldım.205/55/16 ebadında 160 tl.Vw ce opel lerde ekipman lastiği olarak çok var.forumlarda yorum yapanlarda ya jetta yada astra sahibi.genel olarak memnunlar.
Once mich.primacy hp vardı.bu laastikleri iki sefer surttum.birisinde balon yaptı diğerinde top attı.bridgestone gibi dayanıklı değil.Hankook ta onun kaadar yumuşak sessiz  lastik.Hatta kuru ve islak zemin fren performansı mich.iyi.Ama viraj alma da daha kötü gibi.
 http://www.hankooktire-eu.com/tr/lastikler/tire-presenter-tek-goeruentue/view/singleView.html?aoetirepresenter%5Boffset%5D=0&aoetirepresenter%5Btire%5D=777&aoetirepresenter%5Bback%5D=216&cHash=d5631f2cda824dd36b76b20432ea7dd5

ventus prime 2 ye baktım tuncay abi 195-60-15 içn etiket degerleri biraz daha düşük kumhoya göre..ıslak zeminde aynılar.tasarrufda kumho daha iyi.birde ses açısından çok küçük bir fark var.yorum bulmaya çalıştım ama çokda bulamadım olumsuz yorum hiç bulamadım bulduklarımda memnunlardı gayet.viraj önemli tabi.basiretim çok baglandı buna yaa..nekadar farkeder bilmiyorum ama bridgestone turanza vardı 20krş üstünde yakmıyordum 2002 toyota corolla sol lpgli.bu lastikler nekadar etkiler çok merakediyorum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 12, 2014, 17:50:23 »
Ben kore malı lastiklere pek güvenmem, belki kendilerini geliştirmişlerdir.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Mart 12, 2014, 17:59:47 »
Ben kore malı lastiklere pek güvenmem, belki kendilerini geliştirmişlerdir.

atilla abi dayanamadım ithalatçıyı aradım.o da aynı şeyi söledi.türkiyede kore malı biliyorsunuz pek sevilmez dedi.bu yüzden ayrıca daha sıkı bir denetimle geliyor bu lastikler dedi.goodyear mıchelin karşılaştırın etiketleri çok nadirdir daha iyisi dedi.lastige sonuna kadar kefiliz dedi.1senedir kullanan müşterilerden birtanesi bile dönmedi dedi..
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mart 12, 2014, 19:49:57 »
atilla abi dayanamadım ithalatçıyı aradım.o da aynı şeyi söledi.türkiyede kore malı biliyorsunuz pek sevilmez dedi.bu yüzden ayrıca daha sıkı bir denetimle geliyor bu lastikler dedi.goodyear mıchelin karşılaştırın etiketleri çok nadirdir daha iyisi dedi.lastige sonuna kadar kefiliz dedi.1senedir kullanan müşterilerden birtanesi bile dönmedi dedi..
Ogüncüğüm lastikte 1 sene nedir ki benim arabada 12 senelik bridgestonlar var, gerçi çok az kilometre yapıyorum ama garajda beton zemin üzerinde durmak lastiği daha çok bozar yamulmalar ve yalpalar olur km olarakta ancak 20 bin km yapmışımdır.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Mart 12, 2014, 20:32:43 »
Ogüncüğüm lastikte 1 sene nedir ki benim arabada 12 senelik bridgestonlar var, gerçi çok az kilometre yapıyorum ama garajda beton zemin üzerinde durmak lastiği daha çok bozar yamulmalar ve yalpalar olur km olarakta ancak 20 bin km yapmışımdır.

atilla abi 1sene illaki birşey degil ama lastik çıkalı zaten 1 sene oldu ve herhangi olumsuz bir görüş gelmemiş viraj yolu tutma vs açısından onu demek istemiştim.bende de yazlıklar bridgeston 5senelik lastik dişlerinde hala eskime yok.ama bu bridgestonların yapısından kaynaklı.diş olarak eskimesindense özelliğini yitiren bir lastik.aslında bakıcak olursak bu da bridgestonların zayıf yanı.eger bir lastik aşınmıyorsa orda da sıkıntı var.zaten yazdan yaza kullanıcagım bir lastik yani kumho 4 mevsim binmicem.bridgestonları 5sene kullandım sert hamur ve hep gürültülü.en azından böle bir degişiklik yapmak istedim ve açıkcası kışlık lastik dışında michelin veya goodyear ın lastigini tercih etmem.performans yapan bir insan degilim çünkü.orta kaliteli tasarruflu yolu tutan bir ürün yetiyor bana
2002 corolla sol vvt-i