Gönderen Konu: 1.4d-d4 Dizel araclar için yetersiz ama yeni kasalarda bile aynı motor ısrarı?  (Okunma sayısı 11667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Toyota Club Tr
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '08
  • 50 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
Nesi yetersiz? Bence gayet başarılı. Araçta 4 kişi; 780 tl yakıt ile 3700 km yol yaptım en son. Hızımda 110-....arasıydı. 1.4lük motordan 2.0 performansı beklemeyin ;)

Düzenleme:Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
5.7 değil 6.7 ye düşünce iyi diyorum şehir içinde..Bir daha toyota mı asla...

2km git 2 km gel, bildiginiz yokus yol bol dur kalk motor soguk halde dediginiz verilerin altindayim. Sehir ici bile olsa duz yolda rahatlikla 6 nin altina dusersiniz.
Az kasayim dedigimde sehir ici+cevreyolu karisik klima acik 4.5 un altina cok rahat dusuyorum.

Performansla ilgili bir tablo paylastim 1~2 sayfa once. Daha yuksek hacimli olup 92~95ps lik motorlarlar bundan daha basarili degil. Daha ne olsun.
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
5.7 değil 6.7 ye düşünce iyi diyorum şehir içinde..Bir daha toyota mı asla...

bence siz aracinizi bi kontrol ettirin hicte akla yatkin degil bu soylediginiz , buna forumdakilerin %90 da inanmaz , sadece siz degil birsuru insan var ayni motoru kullanan , daha onve sizinki gibi yuksek veriler paylasan ne gordum ne duydum .

bu arada bidaha toyota lmazsaniz-inanin size-kirilmaz Toyota :D

benimde eksik gordugum kil oldugum yanlari var ama piyasadaki en guvenilir arabalari uretiyor , marsa basarken asla tereddut etmedim 15 yildir ;) herzaman calisir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Hergun 700m mesafedeki is yerine gidip geliniyor agirlikli sehir ici ve ortalama 5.5 gecmez. Sanat icra etmiyoruz arac kullanirken uc assa bes yukari herkes bunu yapabilir d4d ile. Cok yakiyor diyemezsiniz aracinizda sikinti yoksa eger. Trafikte cok kaliyosaniz zaten yuksek degerler kacinilmaz diger dizeller de az yakmiycak o sartlarda. Yigidi oldurun ama hakkini yemeyin
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..