0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzelmiş bende bir araştırayım sagol selçuk [emoji4]
Kolay gelsin öncelikle 2006 corolla terra hb aracım var bu audio system benim kullandığım araç destekler mi?nerden alabiliriz?
buaralar biraz yogunum ugraşamıyorum ama vakit buldukça devamedip burdan paylaşcam
İşin gerçeği bende uğraşmıyorum bu arada makyajlı ve makyajsız e12'lerin kullanma klavuzlarını inceledim makyajsız e12 teyp anlatımında disp tuşunun sadece şarkı numarası ve süresi arasında geçiş yapılabileceğini söylüyor makyajlı e12 teyp anlatımında disp tuşunun görevleri arasında ise hem şarkı numarası hem şarkı süresi hemde şarkı başlığı arasında geçiş yapılabileceği yazıyor buda makyajsız e12'lerin teypinin text özelliğinin olmadığını doğuruyor.
ahmet abi ısrarla var diyor biliyorsun.çok gıcık bir durum ya.ama bariz iki kitapçıkda bu yazılar varsa dedigin yere çıkıyor olay.
Hafta sonu araba geliyor resimlerini koyarım.
Evet radyo dinlerken bende hep ST vardır. AF olması lazım parazitleri engellemeye çalışan otomatik radyo bulan, kendi kendine değişen.
Valla bende bu işten bıkmaya başladım audio systeme bi geçiyor bi geçmiyor track cd nedir arkadaş ya aracın 2-3 sene bizde kalacağını bilsem cakacam double din navigasyon multimediayı.
Al benden de o kadar ! "Başlarım orjinalliğine, yol bilgisayarına" deyip kafayı kıracağım ama kıyılmıyor da...Sizde de mi Audio Changer'e geçmeme sorunu var ?
Aynen changer geçmiyor bu konuyu konuşmuştuk die hatırlıyorum özelden mesaj atmistim galiba. Ben yol bilgisayarına takilmiyorum zaten belli şehir içi 8-5lt şehir dışı 7 litre.
Aynen şimdi kafaya dank etti, konuşmuştuk.Hatta benimki o para düzeltmişti, şimdi yine bozuldu. Yahu keyifle bir yolculuk yapmaya çıkıyorsun, tak CD'den radyoya atıyor kendini. Yandakinin nefesini dinleye dinleye yol alıyorsun.Muhtemelen ikimizin de sorunu aynı.
Bırakın şu audio systemi ben hem yol bilgisayarı hem multimedia peşinden koşturuyorum aşağıdaki link üzerindeki fotoğraflara bakın.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=58322.20
yok aparatın arkasindan kablosunu çıkarıyorum takiyorum teyp kapatip açıyorum veya kontağı kapiyorum açıyorum böyle saçma sapan denemelerle geçişi bir türlü yaptırıyorum. İşin gıcık tarafida yol almadan önce 5dk araçta müzik dinleyebilmek için uğraşıyorum geçiş sağlıyorum 2 şarkı dinliyorum tak radyoya geçiyor kendiliğinden söküp atasım geliyor teybi, changeri falan :/
arkadaşlar dediginiz sorunu radyodada yapıyormu.bir frekansı dinlerken çat başka bir yere geçiyormu.konuyu tam okumadan soruyorum k.bakmayın