0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben o durumun cihazdan kaynaklandıgını düşünmüyorum ya yükselinkide yeni.başka bir ayar bozuklugu var onda sanki
Acaba diyorum ki makyajlı-makyajlı kasanın Audio Changeri farklı ya, acaba bizdeki makyajlı kasa için mi ? Zira Selçuk Bey'in de aracı makyajsız kasa. Ama öyle olsa, bu zamana kadar nasıl sorunsuz kullandık ? Ya da sorun audio changerde olsa, direksiyondan kontrol tuşları neden bloke oluyor ? Yarın kutup başını sökeceğim. Ardından teybi söküp, arka bağlantıları kontrol edeceğim.
faturası duruyormu aldıgın yerden fatura üstünden teyit etsene 2dk nı almaz dogru ürünmü diye.birde sormş olursun maksat fikir olsun.çalışır ama randımanlı çalışmaz diye düşünüyorum bende çünkü.bu sorun bana aletten kaynaklı gelmiyor yani çok anlamam bu işten ama anladıgım kısmıyla sölüyorum bu sorun o aletin sorunu degil bence.başka birşey var bu işte.
Büyük ihtimalle makyajlı - makyajsız kasa diye ayırt ediliyordur. Mesela direksiyon kumandası ararken Ahmet abiye sorduğumda makyajsız kasanın kumandası makyajlıya uymaz volt değerleri direnç değerleri farklı demişti. Yani teypte farklı olabilir.
Makyajlı ile makyajsız farklı diye biliyorum girişleri almadan önce araştırmıştım.
Arkadaşım için iki sene önce audio system aldığım satıcıya mesaj attım opel için uyumlu olmadığını söyledi kendi aracımda ki sorundan bahsettim verdiği cevap çok gülünç.
Denemekte fayda var aslında.Araç şehir dışında, bugün aklımda bir kaç şey vardı fakat yarına sarktı. Yarın bu olayı da yapayım.
Arkadaşlar alın bitane fm transmitter özellikli navigasyon ucuz yolluda olsa işinizi görsün hiçbir bağlantı olmadan sd card ile dinleyin istediğiniz müziği..