0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Radyo kalitesinde çalıyor ama ben kaliteli müzik dinleyemedik den sonra çözüm değil herkes için farklıdır tabi bu düşünceler.
Arkadaşlar audio systeme geçmeme sorunum vardı hafta sonu göğüsü parçalayıp cd çaların arkasından soketleri çıkarıp tekrar taktım şuanda araca bindiğim gibi disc tuşuna bastığımda changer geçişleri sorunsuz gerçekleşiyor bakalım ne kadar böyle sorunsuz devam edecek galiba sorun cd çaların elektriğini tamamen kesince ortadan kalktı bundan sonra sorun yaşar isem göğüsü parçalamak yerine akünün kutup başlarını söküp takacağım çünkü cd çaların arkasından güç soketini çıkarmakla akünün kutup başını sökmek aynı mantığı içeriyor.
Bizde Audiocar taktık.Bazen biraz geç teyp görüyor ama ilk açılış haricinde sorun çıkmıyor.
Hayırlı olsun. Kontağı kapatmadan evvel, teybi kaparsanız hiçbir sorunla karşılaşmayacaksınız.Teyibi kapatmadan kontak kapanınca, hemen okumama gibi bir sorun olabiliyor aracı diğer açışta. Dediğim gibi yapılırsa şıkır şıkır sorunsuz oluyor.
Belirtmeyi unuttum.Siz bu mesajı yazdığınızdan beri aracı stop edip, anahtarı kontaktan almadan önce radyoyu kapatıyorum ve artık sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım.Beni delirmekten kurtardınız desem hiç de abartı olmaz. Olur olmadık yerde radyoya geçmesi sayesinde arabadan soğumuştum resmen.Gerçi bu gece yağmurdan dolayı "hemen arabadan inip, apartmana gireyim" düşüncesiyle kontağı kapattım ve radyo da gitti haliyle. Yarın biraz uğraştıracak beni ama en azından sorunu giderme yolunu bulduk.
Oluyor.
nasıl oldugunu bilgi verirmisiniz
ogün bey linki atarmısınız bulamadım siz baglantı yaptırdınızmı
bu çihazları gögüslügü söktürüp içine monte ettiriyoruz degilmi
teşekkür ederim bu güzel bilgilerden dolayı