0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fordun 1.0 ecoboostu focus gibi hafif olmqyan arabayi kaldiriyorsa 1.2 turbolu motor her turlu kaldirir.isin icinde 200cc gibi ekstra hacim var. 115 hp 195 nm tork var aracta ve 1300 kusur kilo. E12 corollalar 1250 kg 110 hp 150nm tork var fakat araclar her turlu gidiyor ve bunda turbo olup tork yuksek.sikinti cikartmaz bile ama alipta araziye cikacagim bir araba olamaz. Diger ozelliklerine gelirsek begendim acikcasi bir cok sey standart belli.baslo seyler opsiyonel 17 inc jant deri direksiyon bagaj korumaligi ivir zivir ama onun disindaki bir cok sey iki modelde de standar en dusugu 67.000 kusur lira alinabilinir acikcasi.
Bu tarz motorlara hep kullan at mantığı ile bakmışımdır.Performas istenmiyorsa yeterli olduğu söylenebilir.Mesela trafikle boğuşmaktan bıkmış biri olarak söyleyim;altında v8 olsa ne yazar trafikteki hızın max 50 kmh.Bu yaşam tarzında olanlara hitap eden çok güzel seçenek bence.Ama temelde fikrim çelişki gibi görünse de aynı .Kullan at
Yok artık 1.2 16V 75 bg mi koydular diyecektim linke baktım sorun çözüldü. 1.2 turbo beslemeli sanırım sorun çıkarmaz cliolarda ve sanderolarda 0.9 var dehşet. 1.6 performansı var araçta. azda yakıyor.
0.9 cliolara tüp takmaya başladılar, yakıtları umdukları gibi çıkmadı ama performans iyi. Motoru ne zaman ellerine alırlar Allah bilir. 1.2 motoru görünce hemen yargıya varıyoruz klasik cümle" bu motor bu kasayı çekmez". Bakalım kaç adet satacak?
Abi istersen 10km/sa ile git, V8'in sesi insanın keyfini yerine getirmeye yetiyor )
V8 arabam olsa zaten hız yapmam zira has veren o ses zaten .Ama burada konu başka sıkışık trafik iş çıkışı çekilmiyor,hemde hiç