life ın donanımı nedir acaba bilgi verirmisiniz.
Ogün bey auris ile çok bilgi sahibi değilim arkadaşlar yardımcı olurlar..
valla yalan degil bende biraz kolaya kaçmak istedim normalde bulunmıcak birşey degilde.şu isimlerle sürekli oynuyorlar
otomatik klima var ama arka camlar manuel. vsc trc var. yol bilgisayarı da vardır. bildiklerim bu kadar. toyota'nın sitesinde geniş liste vardır.
Corolla Life' ta manuel klima var. Arka camlar otomatik. Auris Life'ın tam tersi yani. Sis farı, alaşım jant, touch multimedia yok. Detaylar zaten toyotanın sitesinde var.
Life' ta manuel klima var.
Hayır aytaç abi life donanımında otomatik klima var fotoğraflarına bakarsan ordanda görebilirsin.
Hayır aytaç abi life donanımında otomatik klima var fotoğraflarına bakarsan ordanda görebilirsin. 
Ben corolla life diye algıladım. Auris life ta evet oto klima arka camlar manuel.
Değerli dostlar;
Çok acaip gelişmeler oldu....
Kırıkkalede 2012 temiz bir corolla buldum...
Üyelerimizden Murat Yıldız (Allah bin defa razı olsun) araca baktı... Sadık usta (Allah bin defa razı olsun) hemen ilgilendi aracı soruşturdu...
Araç güzel...
Ve fakat....
Benim aracı alacak kişi parayı hala toparlayamadığını söyledi... Satacak kişinin de acelesi var...
Sonuç: Öğlen belli olacak
Aracımı satılığa çıkarmak istemiyorum alacak kişiye ayıp olacak endişesindeyim...
Herşeyin Hayırlısı olsun diyerek şu anda bekleme moduna geçtim...
Hayatta her şey kismet abla, Corollanin garantiside vardir bi sikinti olursa garantiden hallolur.
Corollanin modeli neymiş, elegantsa var ya bomba olur haa
Hayatta her şey kismet abla, Corollanin garantiside vardir bi sikinti olursa garantiden hallolur.
Corollanin modeli neymiş, elegantsa var ya bomba olur haa
elegant değişeni boyası yok 77000 km de... füme... vsc falan herbişey var.... 49000 e bıraktı...
Ama kısmet olmayınca olmuyor....
Sıfır auris mi olsa acaba ?
yeni gelişmeler var bekleyin....
yeni gelişmeler var bekleyin.... 
Az sonra deyip reklama gidiyorsunuz yani..
Korkuyorum karşımıza hakkaten Angaradan bi çaça Şahinle çıkacak diye.
49.000'e 2012 model 4-5 yıl garantili 30-40 binde otomatik vites Honda Civic Eco - Elagance alırız. LPG'li olduğu da anlaşılmıyor dışarıdan. Stepneyi bagaja koymazsan bagajı açtıklarında bile anlaşılmıyor bak
o fiyata neler alınır da neyse top bizden çıktı artık. patlamış mısırımı alıp geleyim.
Hak verdim gercektn ya 49000tl nebileyim alman geliyor direk aklima.kolalar benden..
49 2012 Corolla için bence haktir.
Biz babama aldik 2012 corolla 15000km de kazasiz boyasiz..sifir kokusu hala duruyordu.49 cok gibi.neye gore cok dicek olursanda kotulukleri saya saya bitilemedi corollanin yok sole yag yakiyor yok bole vs smdiyse bianda gene corolla diyoruz oyuzden dedim.yoksa asla kotu araba degil