0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Napiim abiler millet bilmeden etmeden yorum yapiyo bende bu kez ters köşe yapayım dedim. Mali.abi sana bi ceza kesicem ama kararimi daha vermedim
Hayırlı olsun Hande apla Güzel günlerde güle güle kullan, İstanbul'a geldiğinde bize de bekleriz. Bıcırıklar 2 oldu
Sercan senin inadına kullanmayacağım.... Yatsın araba garajda.... Yağ eksiltmemiş olur....güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.... Kerem sağolasın bakarsın gelirim nasılsa az yakıyor Seçkin ablacım senin numaran yok bende Murat'la arada görüşüyoruz ya direkt onu aradım..... Yarın ve büyük ihtimalle Pazartesi ordayım...
Ban az önce ankaraya geldim ablacım salı döncem kırıkkaleye pazartesi dersin yok yoksa mutlaka uğrardım yanına ablacım
ben derslerimi bitireli çok oldu pazartesi aracı almak için kırıkkaleye gideceğim büyük ihtimal ama salıya kalırsa orda görüşürüz...
ACD akıllı ol kardeşimle çok uğraşıyorsun.Ekıp sağlam özlemiştim sizleri siZ olunca muhabbet güzel oluyor.
Hahahahahahahaha siz istanbullular neyin kafasını yaşıyosunuz Akıllı olacak olsa Düzcede yaşamayız
Ay ne macera yaşadık....ruhsatı elime almadan foto yok Murat Yıldıza sonsuz teşekkür ediyorum... 3 gündür benimle uğraşıyor Seçkin ayrıntıları Murat anlatır sana midene kramp girecek..... Sadık usta Burak usta Toyandan Adil bey... herkese çok çok teşekkür ederim.....